pbg12345 Posted October 26 Posted October 26 pa zato su ga i trejdovali ali generalno rano je za zakljucke, posebno ovog tipa da im hartestajn mozda i ne treba chet je odigrao odlicno protiv nagetsa, ali oni su celu utakmicu utrajali jokica ta taktika nece raditi protiv ekipe koja bude u stanju pogadjati otvorene suteve
Amos Posted October 26 Posted October 26 Najbolje će se videti koliko može OKC protiv Bostona, šteta što ne igraju 4 puta u sezoni.
Sandens Posted October 26 Posted October 26 koliko je nurkić loš fit za ovaj tim sunsa. spor je, regularno maši polaganja, ne može da raširi reket... jedva čekam da ga zavaljaju negde... da, i pitanje je vremena kad će ryan dunn biti unapređen u startera, dečko je vrhunski defanzivac. beal može komotno u borbu za najboljeg 6. čoveka lige, sa klupe nam trebaju poeni, a ima 50 miliona dolara da se ne ljuti...
napadaj Posted October 26 Posted October 26 I ode mali u G ligu. Neverovatno kolika je medijska kurva LeBron. 4
1n54jd3r Posted October 26 Posted October 26 Ok, nisu LAL previse zrtvovali zbog njega. 55ti pick kome su dali da se pojavi sa caletom na terenu na pocetku sezone.
Arigato Posted October 26 Posted October 26 Kuka se zbog 55. pika, a šta je sa 17. pikom od prošle godine? Mislim da to niko nije pomenuo u prošlih godinu dana, ali je zato Broni trn u oku svima, a naročito tri minuta u NBA, vrlo je verovatno da više i neće igrati NBA. Lebron koliko je dao Lejkersima, ovo je najmanje što su mu mogli učiniti. Mislim, glupo je bacati hejt, radi hejta. Što se tiče nepotizma, pa nije Lebron jedini koji dovodi svoju familiju u NBA. 4 hours ago, Sandens said: koliko je nurkić loš fit za ovaj tim sunsa. spor je, regularno maši polaganja, ne može da raširi reket... jedva čekam da ga zavaljaju negde... da, i pitanje je vremena kad će ryan dunn biti unapređen u startera, dečko je vrhunski defanzivac. beal može komotno u borbu za najboljeg 6. čoveka lige, sa klupe nam trebaju poeni, a ima 50 miliona dolara da se ne ljuti... Ja i dalje mislim da je trejd Ejtona bio jako loš po Sanse. Njegovo "nezalaganje" je dva nivoa iznad Nurkića. 2
189- Posted October 26 Posted October 26 12 minutes ago, napadaj said: Meni je Bronija žao, nije mogao da bira oca. jadan 3 1
Arigato Posted October 26 Posted October 26 Menjao bih se s njime, da me tastatura stručnjaci pljuju, a da imam milione i avione. 1
pbg12345 Posted October 26 Posted October 26 (edited) 38 minutes ago, napadaj said: Meni je Bronija žao, nije mogao da bira oca. uzas jebeni, otac mu je multimilioner i jedan od najboljih kosarkasa svih vremena, a on sam dovoljno talentovan da zivi od kosarke pitanje dal se ugurao u 0,000001% najprivilegovanijih po rodjenju :( Edited October 26 by pbg12345
Micko8 Posted October 26 Posted October 26 6 hours ago, Amos said: Najbolje će se videti koliko može OKC protiv Bostona, šteta što ne igraju 4 puta u sezoni. Oklahoma opet nece dalje od druge runde plej ofa
Micko8 Posted October 26 Posted October 26 6 hours ago, kralj said: Pa i nije neka povreda. Zadnja loža beše. Ne ostavlja to nikakve posledice, nije ni pauzirao dugo. OKC deluje dosta bolje bez Gidija, iskristalisale se uloge, sad SGA ima svu slobodu, imaju spejsing da mu olakšaju prodor, Karuzo im je idealno legao, videćemo sa Hartenštajnom kako će da izgledaju. U teoriji, nešto će da im donese, nešto da odnese. Mada, kada bi Holmgren bio u stanju da isporučuje u kontinuitetu protiv zveri kao u prošloj utakmici, pitanje da li im je uopšte trebao. Iako imaju prostora u capu i ima logike da obogate versatility. Kada bi igrali svaku utakmicu u sezoni protiv Denvera, isprucivao bi
napadaj Posted October 26 Posted October 26 55 minutes ago, pbg12345 said: uzas jebeni, otac mu je multimilioner i jedan od najboljih kosarkasa svih vremena, a on sam dovoljno talentovan da zivi od kosarke pitanje dal se ugurao u 0,000001% najprivilegovanijih po rodjenju :( I smeje mi se ceo svet zato što me je otac doveo u NBA ko cirkusku životinju zbog toga što je težak kompleksaš. 1
Recommended Posts