Popular Post napadaj Posted Sunday at 21:08 Popular Post Posted Sunday at 21:08 Dončić izgleda kao sin nekog velikog sponzora koji se bavi stočarstvom u teksaškim prerijama. 14
1n54jd3r Posted Sunday at 21:11 Posted Sunday at 21:11 1 minute ago, kralj said: Ladno egal Niodkuda. Malone ce da odradi svoj besni nastup u svlacionici, pa ce malo da se uozbilje valjda odbrambeno u nastavku.
Ayatollah Posted Sunday at 21:11 Posted Sunday at 21:11 Marej više ni za kurac nije. Vestbruk je od njega bolji za dve klase. 2
bradilko Posted Sunday at 21:31 Posted Sunday at 21:31 18 minutes ago, Ayatollah said: Marej više ni za kurac nije. Vestbruk je od njega bolji za dve klase. jel se marej lecio od depresije? deluje potpuno izgubljen
1n54jd3r Posted Sunday at 21:43 Posted Sunday at 21:43 Jbt, svake sezone mi dodje period kada mi prodje kroz glavu da ce Jokic: - da kaze Dzamalu u sred utakmice "pass me the fucking ball!!!" - da ode do Buta i zatrazi da ekspresno trejduju kanadjanina (znam, trenutno ne moze da ide u trejd zbog ekstenzije) - da posalje bracu da ovoga gepekuju i/ili cebuju 1
Have_Fun Posted Sunday at 21:49 Posted Sunday at 21:49 Klej kao nekad Prelepo je gledati ga kako igra kosarku Steta za sve one povrede :/ Uskratile su nam uzivanje u prelepom skok sutu i jednostavnoj igri 2
Hele Posted Sunday at 22:01 Posted Sunday at 22:01 Ova trenutna petorka Marej-Stroter-Votson-Gordon-Dzordan je petorka sa najjacim frizurama u istoriji lige.
Zli Gli Posted Sunday at 22:05 Posted Sunday at 22:05 Jokic -15 na terenu i cela petorka uzas ali zato ih vracaju ovi mucenici sa klupe, 1 uzas
Recommended Posts