Popular Post napadaj Posted January 12 Popular Post Posted January 12 Dončić izgleda kao sin nekog velikog sponzora koji se bavi stočarstvom u teksaškim prerijama. 14
1n54jd3r Posted January 12 Posted January 12 1 minute ago, kralj said: Ladno egal Niodkuda. Malone ce da odradi svoj besni nastup u svlacionici, pa ce malo da se uozbilje valjda odbrambeno u nastavku.
Ayatollah Posted January 12 Posted January 12 Marej više ni za kurac nije. Vestbruk je od njega bolji za dve klase. 2
bradilko Posted January 12 Posted January 12 18 minutes ago, Ayatollah said: Marej više ni za kurac nije. Vestbruk je od njega bolji za dve klase. jel se marej lecio od depresije? deluje potpuno izgubljen
1n54jd3r Posted January 12 Posted January 12 Jbt, svake sezone mi dodje period kada mi prodje kroz glavu da ce Jokic: - da kaze Dzamalu u sred utakmice "pass me the fucking ball!!!" - da ode do Buta i zatrazi da ekspresno trejduju kanadjanina (znam, trenutno ne moze da ide u trejd zbog ekstenzije) - da posalje bracu da ovoga gepekuju i/ili cebuju 1
Have_Fun Posted January 12 Posted January 12 Klej kao nekad Prelepo je gledati ga kako igra kosarku Steta za sve one povrede :/ Uskratile su nam uzivanje u prelepom skok sutu i jednostavnoj igri 2
Hele Posted January 12 Posted January 12 Ova trenutna petorka Marej-Stroter-Votson-Gordon-Dzordan je petorka sa najjacim frizurama u istoriji lige.
Zli Gli Posted January 12 Posted January 12 Jokic -15 na terenu i cela petorka uzas ali zato ih vracaju ovi mucenici sa klupe, 1 uzas
Recommended Posts