Jump to content
IGNORED

NBA 24/25

freakns

Recommended Posts

Posted

Koraci ko kuca

• +1 4
  • Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kralj

312

• 1n54jd3r

265

• Hele

205

• uini

154

Posted
1 hour ago, uini said:

ove dve situacije nisu bas srodne. ono kuzmino je famozni gather step, govno ali po pravilima. giannis mislim prosto pivotira i elvom i desnom, ne mogu sad da vracam, mozda tripujem

Janis diže pivot nogu i onda je spušta i zakucava, očigledni koraci.

Za Kuzmu, ako se prvi kontakt ne tumači kao kontrola lopte sve je čisto, ali je za mene lično nategnuto.

Nego iskočilo ni na YT nedavno, stare dobre devedesete kad nije bilo gather stepa :lolol:. Odmah mi je @Zli Gli pao na pamet. Jesu koraci ili ne?

Posted

Jesu i ovo ali mnogo mnogo manje nego sto danas rade, ovo Juingovo je nategnuto da kazemo za pola koraka ili neka bude korak a danas se bukvalno igraju rukometa jbg, sramotno je.

Eto ja sam kao klinac trenirao kosarku i da me neko pitao da uradim ovo isto, nema sanse da bi uspeo da ponovim ni za milion dolara jer je normalan dvokorak pre polaganja vec usao u glavu posle par treninga i ovo je vec neka kvantna fizika :laugh:

• +1 2
Posted

AG se vraca veceras protiv Dalasa. Igraju dve protiv njih sada na gostujucem terenu. Te pobede bi im znacile kao suvo zlato, da se odvoje od njih znacajnije na 4th seed. Dalas bez Kajrija i Luke, a za Denver je upitan Dzamal.

• +1 1
Posted

Pa jak je, lepo smo™ otvorili. Sad jos da se ne raspadnemo posle tajmauta i da ih nabijemo stoka razlike :fantom:

Posted

Pakao mu je pristup danas. Bolje da se nije svlačio.

Posted

Sudije poklonile bacanja Mareju da se dodatno obruka.

• Haha 2
Posted

Bolje da nije ni putovao sa ekipom na ova 2 gostovanja. Vise bi mu znacilo da se "zaleci" umesto ovog blamiranja.

Posted (edited)

Ne radi psiholog vikendom

Edited by Amos
Posted

Klej "bez starca nema udarca" Tompson

• +1 1