kralj Posted January 12 Posted January 12 Sumnjam, napravio je iskoraktm, igra bolje no ikad. Naravno to ništa ne mora da znači ukoliko uspeju da isposluju neko PF umesto Džimija.
Hele Posted January 12 Posted January 12 Evo da i ja izvucem statistiku, Jovic je prvi u istoriji koji u ima 5,5 poena prosek u prvoj, 7,7 u drugoj i 9,9 poena u trecoj sezoni. Mislim, ono, pretpostavljam da je tako 1
Micko8 Posted January 12 Posted January 12 (edited) Nie fazon u tome sto uzima vise suteve sada nego to sto napokon igra sa loptom u rukama. Zato su ga i draftovali a ne da im samo coskari. Uz to odbrambeno sasvim pristojno izgleda. Edited January 12 by Micko8 1 1
Zli Gli Posted January 12 Posted January 12 11 hours ago, Fins fleet said: Ant >>> Ja. Sorry Zli. Raspadao se ali resio na kraju, pobeda je najbitnija 1
kralj Posted January 12 Posted January 12 Njih dva su najprecenjeniji igrači lige Ako izuzmemo Kuzmu i slične nemače pojma. Kakvu je duplu na poslednjoj napravio, a nisu mu svirali. Haos.
Zli Gli Posted January 12 Posted January 12 Igracine su obojica ali malo polupani, mada imaju vremena da se skontaju, pogotovo Edvards. Svakako zanimljiviji i atraktivniji za gledanje od Jokica, Embida, Doncica i slicnih koji su u vrhu statisticki gledano. 1
Amos Posted January 12 Posted January 12 Danas DeAndre Jordan poslednja stvar pred spavanje umesto prva nakon budjenja. Preljepo. 1
kralj Posted January 12 Posted January 12 (edited) 1 hour ago, Zli Gli said: Igracine su obojica ali malo polupani, mada imaju vremena da se skontaju, pogotovo Edvards. Svakako zanimljiviji i atraktivniji za gledanje od Jokica, Embida, Doncica i slicnih koji su u vrhu statisticki gledano. Jel si video ovo? https://x.com/basketbllnews/status/1877753581341741225?t=0rcso9vMDX9qG1tK6LSJmA&s=19 Najjače što stvarno nije dupla. Edited January 12 by kralj 1
Hele Posted January 12 Posted January 12 16 minutes ago, kralj said: Najjače što stvarno nije dupla. ?
Zli Gli Posted January 12 Posted January 12 Pa i da ne racunaju to opet je posle zaplesao tango ali to je NBA, ne bi bilo 250 poena po mecu i ne bi bili stalno obarani rekordi da ih seku osnovnim kosarkaskim pravilima. Nikad veci talenat u ligi, jasno.
Hele Posted January 12 Posted January 12 Nije posle drugog kontakta dva koraka napravio pre nego sto je tapnuo loptu od parket?
uini Posted January 12 Posted January 12 ove dve situacije nisu bas srodne. ono kuzmino je famozni gather step, govno ali po pravilima. giannis mislim prosto pivotira i elvom i desnom, ne mogu sad da vracam, mozda tripujem
Recommended Posts