Jump to content
IGNORED

NBA 24/25

freakns

Recommended Posts

Posted

Sumnjam, napravio je iskoraktm, igra bolje no ikad. Naravno to ništa ne mora da znači ukoliko uspeju da isposluju neko PF umesto Džimija.

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kralj

312

• 1n54jd3r

265

• Hele

205

• uini

154

Posted

Evo da i ja izvucem statistiku, Jovic je prvi u istoriji koji u ima 5,5 poena prosek u prvoj, 7,7 u drugoj i 9,9 poena u trecoj sezoni.

Mislim, ono, pretpostavljam da je tako :whistle:

• Hvala 1
Posted (edited)

Nie fazon u tome sto uzima vise suteve sada  nego to sto  napokon igra sa loptom u rukama. Zato su ga i draftovali a ne da im samo coskari. Uz to odbrambeno sasvim pristojno izgleda.

Edited by Micko8
  • +1 1
  • Haha 1
Posted
11 hours ago, Fins fleet said:

Ant >>> Ja. Sorry Zli.

Raspadao se ali resio na kraju, pobeda je najbitnija

• +1 1
Posted

Njih dva su najprecenjeniji igrači lige :unknow:

Ako izuzmemo Kuzmu i slične nemače pojma. Kakvu je duplu na poslednjoj napravio, a nisu mu svirali. Haos.

Posted

Igracine su obojica ali malo polupani, mada imaju vremena da se skontaju, pogotovo Edvards. Svakako zanimljiviji i atraktivniji za gledanje od Jokica, Embida, Doncica i slicnih koji su u vrhu statisticki gledano.

• Tužno 1
Posted

Danas DeAndre Jordan poslednja stvar pred spavanje umesto prva nakon budjenja. Preljepo. 

• Haha 1
Posted (edited)
1 hour ago, Zli Gli said:

Igracine su obojica ali malo polupani, mada imaju vremena da se skontaju, pogotovo Edvards. Svakako zanimljiviji i atraktivniji za gledanje od Jokica, Embida, Doncica i slicnih koji su u vrhu statisticki gledano.

Jel si video ovo? :D

https://x.com/basketbllnews/status/1877753581341741225?t=0rcso9vMDX9qG1tK6LSJmA&s=19

Najjače što stvarno nije dupla.

Edited by kralj
  • Tužno 1
Posted
16 minutes ago, kralj said:

Najjače što stvarno nije dupla.

?

Posted

Pa prvi kontakt ne računaju kao vođenje.

Posted

Pa i da ne racunaju to opet je posle zaplesao tango ali to je NBA, ne bi bilo 250 poena po mecu i ne bi bili stalno obarani rekordi da ih seku osnovnim kosarkaskim pravilima. Nikad veci talenat u ligi, jasno.

Posted

Nije posle drugog kontakta dva koraka napravio pre nego sto je tapnuo loptu od parket?

Posted

ove dve situacije nisu bas srodne. ono kuzmino je famozni gather step, govno ali po pravilima. giannis mislim prosto pivotira i elvom i desnom, ne mogu sad da vracam, mozda tripujem