kralj Posted Sunday at 10:11 Posted Sunday at 10:11 Sumnjam, napravio je iskoraktm, igra bolje no ikad. Naravno to ništa ne mora da znači ukoliko uspeju da isposluju neko PF umesto Džimija.
Hele Posted Sunday at 10:39 Posted Sunday at 10:39 Evo da i ja izvucem statistiku, Jovic je prvi u istoriji koji u ima 5,5 poena prosek u prvoj, 7,7 u drugoj i 9,9 poena u trecoj sezoni. Mislim, ono, pretpostavljam da je tako 1
Micko8 Posted Sunday at 12:04 Posted Sunday at 12:04 (edited) Nie fazon u tome sto uzima vise suteve sada nego to sto napokon igra sa loptom u rukama. Zato su ga i draftovali a ne da im samo coskari. Uz to odbrambeno sasvim pristojno izgleda. Edited Sunday at 12:06 by Micko8 1 1
Zli Gli Posted Sunday at 14:29 Posted Sunday at 14:29 11 hours ago, Fins fleet said: Ant >>> Ja. Sorry Zli. Raspadao se ali resio na kraju, pobeda je najbitnija 1
kralj Posted Sunday at 14:44 Posted Sunday at 14:44 Njih dva su najprecenjeniji igrači lige Ako izuzmemo Kuzmu i slične nemače pojma. Kakvu je duplu na poslednjoj napravio, a nisu mu svirali. Haos.
Zli Gli Posted Sunday at 15:27 Posted Sunday at 15:27 Igracine su obojica ali malo polupani, mada imaju vremena da se skontaju, pogotovo Edvards. Svakako zanimljiviji i atraktivniji za gledanje od Jokica, Embida, Doncica i slicnih koji su u vrhu statisticki gledano. 1
Amos Posted Sunday at 15:57 Posted Sunday at 15:57 Danas DeAndre Jordan poslednja stvar pred spavanje umesto prva nakon budjenja. Preljepo. 1
kralj Posted Sunday at 16:58 Posted Sunday at 16:58 (edited) 1 hour ago, Zli Gli said: Igracine su obojica ali malo polupani, mada imaju vremena da se skontaju, pogotovo Edvards. Svakako zanimljiviji i atraktivniji za gledanje od Jokica, Embida, Doncica i slicnih koji su u vrhu statisticki gledano. Jel si video ovo? https://x.com/basketbllnews/status/1877753581341741225?t=0rcso9vMDX9qG1tK6LSJmA&s=19 Najjače što stvarno nije dupla. Edited Sunday at 16:59 by kralj 1
Hele Posted Sunday at 17:14 Posted Sunday at 17:14 16 minutes ago, kralj said: Najjače što stvarno nije dupla. ?
Zli Gli Posted Sunday at 17:22 Posted Sunday at 17:22 Pa i da ne racunaju to opet je posle zaplesao tango ali to je NBA, ne bi bilo 250 poena po mecu i ne bi bili stalno obarani rekordi da ih seku osnovnim kosarkaskim pravilima. Nikad veci talenat u ligi, jasno.
Hele Posted Sunday at 17:28 Posted Sunday at 17:28 Nije posle drugog kontakta dva koraka napravio pre nego sto je tapnuo loptu od parket?
uini Posted Sunday at 17:30 Posted Sunday at 17:30 ove dve situacije nisu bas srodne. ono kuzmino je famozni gather step, govno ali po pravilima. giannis mislim prosto pivotira i elvom i desnom, ne mogu sad da vracam, mozda tripujem
Recommended Posts