Jump to content
IGNORED

NBA 24/25

freakns

Recommended Posts

Posted

Klivlend - OKC bi bilo finale bombona, doduše to bi samo PPP gledao

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kralj

312

• 1n54jd3r

265

• Hele

205

• uini

154

Posted

ne bi, najbolje finale bi bilo knicks - suns ili neko jos gori sa zapada

ja bi gledo.

• Haha 1
Posted (edited)

Niksi - Memfis

Edited by Milošica
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

A mislim, mogu i Fila i Sota da igraju finale ove godine, samo što će kvalitetniji basket da bude viđen u završnici Evrokupa.

Posted
6 hours ago, freakns said:

ako Jamal ne ukopa Nuggetse, niko nikad nece... Russ igra kao zmaj. covek je verovatno drugi najvazniji igrac Nuggetsa, a vamo su ga bacali po ligi, niko nije hteo govnjivog motkom da ga pipne...  

Sa pravom jer se raspadao na komade, bio je tragikomičan, bacao cigle, očigledno je imao problem sa pritiskom i samopouzdanjem. 

Kada je došao u Denver rekao sam da je to dobra prilika da se iz bule izvuče jer je Denver iako ima najboljeg igrača na svetu pre svega timska ekipa gde svako ima priliku da se pokaže, svako ima loptu, svako šutira... Drago mi je da igra kako igra, pogotovu jer je Džamal mrtav i bez njega u najboljem izdanju su go penis.

Energija kojom igra je zarazna za tim siguran sam, i to je neprocenjivi kvalitet. Jak je, brz, ne štedi se. 

• +1 1
Posted

Jebiga, ona statistika po kojoj najčešće osvaja prvi ili drugi u konferenciji je neumoljiva. Tako da, hteli ne hteli, pre će biti Boston/Klivlend i OKC nego neki Sunsi/Wolvesi.

• +1 1
Posted

Ja sam skroz zaboravio da je Denver draftovao igraca koji je 4/5 i da je povredjen i propusta sezonu. Ali zato prima 3 miliona.

20 miliona daju na 4 bekap opcije za Jokica, a nijedna kurcu ne valja 😞

Van toga, Vestbruk/Braun bi mogli proci kao zamene za tandem BB/KCP, ali tada je deda Grin posteno radio svoj posao.

Sa sedam igraca su tada dosli do titule, sada sa 6 tesko.

Jel tamo neko uopste razmislja o trejdu svih ovih igraca koje su trejdovala poslednjih godina i koji im daju po 3,4 poena po mecu. Sto se stalno pominju neki veliki trejdovi, imaju 6 igraca za titulu i ostalo je prosek, bolje prosek da trejduju za nesto konkretno kao Jokicev bekap.

Naravno, to sve pod uslovom da Marej koliko toliko proradi.

Posted

htedoh reci kako je to glupost, kako i nemaju nikog takvog sem piketa i tajsona, ali zapravo si u pravu

trebaju probati sta god

nije da mogu dobiti nesto ozbiljno zauzvrat, ali njima i ne treba neka bitna poluga nego bukvalno visoki igrac koji moze zakrpiti 5-10 minuta da ne curi na sve strane

onaj haf je imao status poput ovih momaka u denveru, jos i gori, nista nije pokazivao u memfisu legit rezerva

i da ne nabrajamo redom od hartestajna pa na dalje sve visoke koji su  u nagetsima igrali najgoru kosarku karijere

na kraju krajeva i ovog hala sto im sedi na klupi bi probao, gori od sarica i najia ne moze biti, nemaju sta izgubiti

pisalo se o tome nebrojeno puta, koliko je to zapravo teska i specificna uloga zbog svega sto jokic znaci za denver, ali jbg i oni imaju prilicno konzervativan pristup u resavanju tog goruceg problema

nek probaju npr da taj igrac igra iskljucivo sa 4 startera u minutama dok nema jokica, ima raznih mogucnosti, ovo da godinama ne mogu makar pristojno pokriti tih nekoliko minuta bez jokica je ludost

inace, nisu igrali sa 7, nego sa 8 igraca u sampionskom PO

starteri + bb, grin, braun

• +1 1
Posted

Da dodju nekako do tog upotrebljivog back-up centra, imali bi rotaciju od 8 i po igraca za PO. Julian Strawther je tih pola :)

Posted
4 hours ago, Milošica said:

Niksi - Memfis

Bila bi to apsolutna dominacija uinija i Glija.

3 hours ago, Amos said:

Jebiga, ona statistika po kojoj najčešće osvaja prvi ili drugi u konferenciji je neumoljiva. Tako da, hteli ne hteli, pre će biti Boston/Klivlend i OKC nego neki Sunsi/Wolvesi.

optimizam on: Uzeše pre tri godine Voriorsi kao treći, uopšte nisu delovali spektakularno tokom sezone. Dalas je ušao u finale prošle godine kao peti na Zapadu.

• Vojvodo,serdare 1
Posted

To kad daju DAJa i Nadjija za upotrebljivog centra, dakle u Andersonovim bajkama. 

Posted

Pri tome, deda Green nije da je briljirao u osvajanju prstena. Vise je davao kroz vetaran leadership i iskustvo, no kroz statistiku:

Tokom plej-ofa 2023. godine, kada su Denver Nagetsi osvojili šampionsku titulu, Džef Grin je odigrao 20 utakmica sa prosekom od 17,2 minuta po meču. Njegova statistika po utakmici bila je:

Poeni: 4,1

Skokovi: 1,6

Asistencije: 0,7

Šut iz igre: 45,2%

Šut za tri poena: 32,1%

Slobodna bacanja: 89,5%

U finalnoj seriji protiv Majami Hita, Grin je u pet utakmica beležio prosečno 4,8 poena, 0,6 asistencija i 0,4 skoka po meču.

Posted
2 minutes ago, Amos said:

To kad daju DAJa i Nadjija za upotrebljivog centra, dakle u Andersonovim bajkama. 

Nadji je bukvalno mini albatros ugovor.

Posted
14 minutes ago, Amos said:

Ja pricam o trejdu Tajsona, Votsona i te ekipe da se dobije cisto neko upotrebljiv ispod kosa.

Posted
13 minutes ago, 1n54jd3r said:

Pri tome, deda Green nije da je briljirao u osvajanju prstena. Vise je davao kroz vetaran leadership i iskustvo, no kroz statistiku:

Tokom plej-ofa 2023. godine, kada su Denver Nagetsi osvojili šampionsku titulu, Džef Grin je odigrao 20 utakmica sa prosekom od 17,2 minuta po meču. Njegova statistika po utakmici bila je:

Poeni: 4,1

Skokovi: 1,6

Asistencije: 0,7

Šut iz igre: 45,2%

Šut za tri poena: 32,1%

Slobodna bacanja: 89,5%

U finalnoj seriji protiv Majami Hita, Grin je u pet utakmica beležio prosečno 4,8 poena, 0,6 asistencija i 0,4 skoka po meču.

Не може све да се гледа искључиво кроз статистику. Има нешто и у осећају сигурности и самопоуздања код саиграча кад знају да је на терену неко на кога могу да се ослоне, читај коме верују. 

• +1 1