Jump to content
IGNORED

NBA 24/25

freakns

Recommended Posts

Posted

Bas ce biti krljanje za MVP nagradu, Jokic se opet priblizio da ima tripl dabl u proseku i u top 3 je i u poenima i u skokovima i u asistencijama.

Tesko je to ignorisati, a opet sa druge strane onaj kanadski ludjak razbija i OKC je daleko ispred po broju pobeda.

Jokic verovatno ako usavrsi ovaj sut, postaje definitivno nezaustavljiv i onda nece biti dileme ko je MVP. I to ovo sutira levom

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kralj

312

• 1n54jd3r

265

• Hele

205

• uini

154

Posted (edited)
44 minutes ago, Hele said:

Jokic verovatno ako usavrsi ovaj sut, postaje definitivno nezaustavljiv i onda nece biti dileme ko je MVP. I to ovo sutira levom

Imao je jedan jos jaci priznat kos za 2+1 pri rezultatu 17:22, ne znam kako ono da opisem, svi smo nekad tako ubacivali kad se zagrevamo za basket a eto lik dao na NBA mecu, kakvom god. Prvo je pri prijemu napravio korake jer je proklizao ali na stranu to, posle bacio nesto iza ledja mlitavo u svom jedinstvenom lignjoslav stilu, i naravno uslo od tablu uz faul.

Evo ga oko 0:55

Edited by Zli Gli
  • Haha 1
Posted

Kako li izgleda razgovor Jamala i psihologa. Je l' joj kaže, doktorka tišti me to što mi je 36godišnji Vestbruk, kome su se svi smejali poslednje 2 godine, preuzeo tim, a Donovan Mičel s kojim sam zajedno karo u bablu sad kara sam na putu da izjednači rekord Voriorsa. Doktorka, teretana ne pomaže, učinite nešto.

Posted (edited)

"dzamale (a moze i dzamooo po sarajevski), ras je veliki igrac, bivsi mvp lige zasluzio je da doprinos u prvoj tituli koju ce osvojiti. tebi ce to biti vec druga, a imas godina manje nego mj kad je uzeo prvu.

donovan? koji donovan? bas cudno ime za kosarkasa, jesi siguran da nije u pitanju influenser?"

Edited by pbg12345
  • Tužno 2
Posted
5 hours ago, pbg12345 said:

jokic solidan

Prilično depresivna tekma, starteri koji igraju do kraja protiv slabašnih Netsa, -14 za deset minuta bez Jokića.

U međuvremenu Kingsi bez Foksa dobili Boston u gostima.

• +1 1
Posted
19 minutes ago, reg said:

meni su objašnjavali na vajber četu, kako je bostan najbolja šuterska ekipa svih vremena. nije isto kada svako može da šutne za tri i kada većina može da pogodi u kontinuitetu

bostan će osvojiti titulu samo zato što je neko bezvlašće u nba trenutno. cavse tek treba da vidim, ne verujem im ništa, kao ni knicksima, narafski

Posted

Najjace kod Denvera jeste cinjenica da Jokic uvek igra bolje PO nego regularnu sezonu. Ne treba ih otpisivati. Rus je nadomestio ove opskurne Jamalove partije, valjda ce potonji do PO da podigne nivo igre makar za 20-30%. Istom se nadam i kada je AG u pitanju. 

• +1 1
Posted

..ali tek '93e su krenuli, trebalo je vremena da se marinira srbstvo u ostrelija

Posted (edited)
1 hour ago, reg said:

Prilično depresivna tekma, starteri koji igraju do kraja protiv slabašnih Netsa, -14 za deset minuta bez Jokića.

denver deluje bolje, ali i dalje kolje taj nedostatak visokog bekapa

pogotovo u ovom periodu kad nemaju ni gordona, plus ni jokic nije potpuno oporavljen

moraju tu pokusati nesto uraditi, regularni deo i mogu preziveti sa daj-om, saricem i najiem, za PO  su potpuno neupotrebljivi

kasljuca boston fino

ja i dalje ne verujem mnogo oklahomi, a pogotovo klivlendu i PO ce biti bas neizvestan

niko mi ne ostavlja utisak nekog velikog favorita

uostalom poslednjih 6 godina 6 sampiona i jos tri finalista

u velikoj meri ce odluciti mechapovi i naravno povrede bitnih igraca u tom periodu

Edited by pbg12345
  • +1 3