Jump to content
IGNORED

NBA 24/25

freakns

Recommended Posts

Posted

ne znam dal je pljuvanje, ali pisali ste kako u najboljem slucaju stagnira, kako navijaci majamija jedva cekaju da ga trejduju, vise puta se pominjao povratak u evropu, poku sudbina

kako god, kapiram da nam je svima drago sto igra bolje

posebno raduje sto je nocas uzeo najvise suteva u ekipi

naleteo juce negde na neku djurisicevu izjavu pa bacio oko na statistiku mu u razvojnoj

straobalni su mu procenti

naravno, izasao je iz povrede, sve je to jos novo za njega, ali ako sut ne dovede na makar pristojan nivo nece njega nba videti

inace, vide ga kao/igra pleja

• +1 1
  • Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kralj

293

• 1n54jd3r

229

• Hele

187

• uini

142

Posted

Djurisic je uzasno krenuo, ali sada to ide nabolje. Pocetak je stvarno bio katastrofa. Mada, tako je bilo i u Megi.

Posted

Pa to su činjenice. Ni sad nije med i mleko. Umesto Batlera će da dođe igrač od 50 miliona, a Jović i dalje u hijerarhiji nije ispred Hakeza i Hajsmita. Nadam se da Lav ne igra zato što tako treba, a ne zbog povrede.

O Jovari kao košarkašu niko slovo loše nije napisao. Kritikovali smo njegov status i govorili da očigledno mora da napravi iskorak da bi se nešto promenilo. Posle toga jedno vreme nije ni ulazio u igru. Sad mu se otvorilo i fino koristi.

Posted
42 minutes ago, kralj said:

Nadam se da Lav ne igra zato što tako treba, a ne zbog povrede.

love već sezonama igra najviše 15ak minuta, nije on prepreka da jović nađe svoje mesto u kontinuitetu

s'jedne strane, majemi je zajeban jer nikada ne tankuju. s'druge, teško da će imati bolju obuku za trenutak kada krene da ulazi u prajm

ja ne verujem da će on da pali iz nba, to bi mi bilo suludo

Posted

Kako nije? Kad je on igrao tih 15, Jović neretko ni ne ulazi. Odnosi se na ovu sezonu.

Meni se čini da je Majamiju finale sa Denverom iskreiralo kompleks više vrednosti i iluziju da njima malo fali do titule. Od tog finala neuspešno pokušavaju da se pojačaju nekim ko pravi razlikutm, bez ikakve strategije za budućnost. Doduše i na draftu se baš nisu proslavili. Od Hiroa nisu potpisali rukija koji će izrasti u nosioca.

Jedan od nekoliko timova koji su baš na ničijoj zemlji.

I ja verujem da će potpisati, ali treća mu je sezona, mora da ustali ulogu. Vreme mu je.

Posted
On 11. 11. 2024. at 21:55, Micko8 said:

Mali Jovic ce posle isteka ovog ugovora najverovatnije  nazad u Evropu. Modza ga Majami nekome prosledi  u nekoj razmeni pa se mozda zadrzi negde extra jos sezonu ili dve. On na zalost uopste ne koristi  dobro svoju minutazu a vidim poceli su da mu je i skracuju. On da bi uspeo da se nametne nekoj ekipi u NBA mora da igra mnogo vise sa loptom, sto mu je jaca strana uz onu visinu. Takvu slobodu u Majamiju nikada nece dobiti, uz to uvek vuce neke povrede, nikada nije 100% spreman. Na svakom doskoku uvek sledi nova grimasa.

Posted
On 11. 11. 2024. at 9:30, kralj said:

Mrdnuo je malo, ali treba mu veći iskorak inače ga čeka Poku sudba.

Posted
On 27. 11. 2024. at 8:14, Amos said:

Jović nastavlja raspadanje, 8 pa 6 minuta pa DNP. Smor. 

Posted

Kad se prica da ce da se vrati u Evropu, ne znam sta je to nego kritika i pljuvanje. Nije los kosarkas, ali ce u Evropu... daj, molim te. 

Sve i da ga u Majamiju kuliraju, kad se kaze da ce da u Evropu, to znaci da niko ziv u NBA-u ne misli da im treba.

I to klinac, ajde ima dobrih veterana evropskih koji jednostavno imaju neko ime i zahtevaju neki status i minute iako imaju kvalitet za NBA, nece ih tamo niko jer im ne treba neko sa majndsetom i statusom vodje ekipe, a da im ne isporucuje 25 poena po utakmici.

Jovic ce u Evropu - uvreda za takvog igraca.

Poku sudbina - uvreda.

Posted
43 minutes ago, kralj said:

Kako nije? Kad je on igrao tih 15, Jović neretko ni ne ulazi. Odnosi se na ovu sezonu.

Meni se čini da je Majamiju finale sa Denverom iskreiralo kompleks više vrednosti i iluziju da njima malo fali do titule. Od tog finala neuspešno pokušavaju da se pojačaju nekim ko pravi razlikutm, bez ikakve strategije za budućnost. Doduše i na draftu se baš nisu proslavili. Od Hiroa nisu potpisali rukija koji će izrasti u nosioca.

Jedan od nekoliko timova koji su baš na ničijoj zemlji.

I ja verujem da će potpisati, ali treća mu je sezona, mora da ustali ulogu. Vreme mu je.

spoelstra kao i stev kerr, fura rotacije, danas jesi, sutra nisi, ukoliko nisi u top3 igraca rostera. 

u tom smislu, jovicu je veca konkurencija onaj haywood highsmith ili pojma nemam, neki centar koji ne mora obavezno da uzme minute iza adebayoa ako jovic moze da pokupi def rebse (sto love recimo moze i ovakav gerijatrija)

sam si rekao, jovic nekada ne ulazi u igru ili ima 5mins a nekada igra 35 kao sinoc. 

prosto, mora sve iznova da se zasluzi. ali iako to sada ne izgleda dobro za njega, mislim da ce mu prijati dugorocno, jer svakako nece biti fransizni pleja, kome se tolerisu propusti u igri.

ne znam da li ce uspeti u majamiju ali sam ubedjen da ce ostati u ligi i to sa solidnom ulogom.

Posted

Zato sto Majami za trenera ima majmuna. U Jovicu bi mogli imati svog Frantz Wagnera ali dzaba kada ne zna da ga koristi na pravi nacin.  Jovic mora da igra sa loptom u rukama kako bi njegovi kvaliteti dosli do izrazaja.

• Haha 2
Posted

Mislim da je suludo reći za Spolstru da je nemač pojma.

Inače mislim da bi Batler fino seo Sparsima.

Posted
3 minutes ago, Arigato said:

Mislim da je suludo reći za Spolstru da je nemač pojma.

Inače mislim da bi Batler fino seo Sparsima.

Mislim da je suludo komentarisati Micka na ozbiljan nacin :D

• +1 2
  • Haha 1
Posted

Prezabavna utakmica za gledanje. Drugi sport u odnosu na one debelove nesrećnike.