reg Posted yesterday at 05:17 Posted yesterday at 05:17 Dopustili su da ih ono flopovanje ispod Denverovog koša u kombinaciji sa zabijanjem kuka u Strotera pri ulazu poremeti, izgubili su disciplinu koju su imali. 1
kralj Posted yesterday at 05:20 Posted yesterday at 05:20 Igrali su baš dobro prvo poluvreme. Da ne bi DAJa i čestitog Quete, ne bi koš iz igre primili 10 minuta. PW se skroz razleteo po terenu. Sledećih 5 utakmice biće najgori.
reg Posted yesterday at 05:23 Posted yesterday at 05:23 Bogami Queta je pored Džordana na momente delovao kao Hakim.
1n54jd3r Posted yesterday at 05:24 Posted yesterday at 05:24 Saric, Zik i DAJ kombinovano 1 poen uz sut iz igre 0/5 1 1
reg Posted yesterday at 05:32 Posted yesterday at 05:32 Ovi iz Inside NBA su takvo smeće, posle druge četvrtine u kojoj se Denver vratio sa 15 razlike, oni na poluvremenu analiziraju mudru odluku Porzingisa da ne šutne za tri već napravi dva koraka i uzme šut sa poludistance koji je promašio, jer taj izbor pokazuje njegov napredak u razumevanju košarke. 2
Zli Gli Posted yesterday at 05:55 Posted yesterday at 05:55 ^ e tako se mi nenavijaci Nagetsa osecamo s vama clanovima sekte vec godinama, i to malo dobrih stvari koje se dese u ligi pada u senku detaljnog analiziranja svega u vezi ovog nebitnog tima, na terenu i van njega. 1 uzas U to ime, neka se vrati brat Morant i da odu jako do samog kraja, protiv svih sansi.
kralj Posted yesterday at 06:04 Posted yesterday at 06:04 Pa nije Jokara sekta, više je kao ateizam. O Morantu kao sektašu bi već moglo da se debatuje. Ja bih baš voleo da čitam tvoje hronike iz Tenesija, al tebi je Morant više kao stolica da se na nju popneš i pogledaš nas ostale sa visine.
freakns Posted yesterday at 06:18 Author Posted yesterday at 06:18 prvi put cele sezone da verujem da Nuggetsi imaju tim za titulu. Jamal se krece mnogo bolje nego na pocetku sezone, a kada se trude, vidi se da mogu i odbranu da podignu... ovde su poginuli jer nisu zagradjivali kos dobro plus protok lopte u napadu je bio traljav... srecom, imaju coveka koji resava oba ta problema. skor od 20-15 je generalno los, ali Nuggetsi cele sezone nisu imali zdrav roster. Jamal je usao u sezonu traljav, AG pola tekmi nije odigrao, Debeli nije igrao 4 tekme... za tim koji se toliko oslanja na startere, ovo jeste puno. ako uspeju da se povezu, i pocnu da igraju sa energijom koju su nocas pokazali, Nuggetsi su top 3 tim na zapadu. a onda u playoffu, bilo bi bas lepo finale zapada sa OKC, za sladokusce. pogotovo ako Nuggetsi dobiju 2
freakns Posted yesterday at 06:34 Author Posted yesterday at 06:34 ovaj covek ima 40 godina... jbt, ja da potrcim zavrsio bih u urgentnom, a vidi ovoga... 1
napadaj Posted yesterday at 06:42 Posted yesterday at 06:42 Debeli slavio Božić, zabole ga za Boston 1 2
Zli Gli Posted yesterday at 07:01 Posted yesterday at 07:01 54 minutes ago, kralj said: Pa nije Jokara sekta, više je kao ateizam. O Morantu kao sektašu bi već moglo da se debatuje. Ja bih baš voleo da čitam tvoje hronike iz Tenesija, al tebi je Morant više kao stolica da se na nju popneš i pogledaš nas ostale sa visine. Cemu komplikovanje, meni je Morant samo najatraktivniji igrac a NBA se na ovim prostorima uglavnom gledala zbog atrakcije, za ozbiljnu kosarku imamo EL i Fiba reprezentativna takmicenja. I normalno da je odmarao Jokic, najjace da ce da izgubi lagano na pravoslavni Bozic, hau jes nou.
Hele Posted yesterday at 07:49 Posted yesterday at 07:49 Joooović se buuuudi. I krenuo je mnogo bolje i pre svega sa Batlerom. Koliko je bilo pljuvanja po dečku koji ima 21. godinu, a evo ga vec na dva poena vise u proseku u odnosu na proslu godinu. Ne znam sta se ocekivalo, da pocne 25 ppg da trpa? Nosonja ce biti ozbiljan igrac. Inace, zabraniti ovako tetoviran teren kao kod Voriorsa.
Hele Posted yesterday at 07:58 Posted yesterday at 07:58 Jeste, jeste, nemoj tu da mi se fejspalmujes.
Kec u Nisu Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Jovic i Jaquez su vrlo zajebani u najavi. Lepo ih bira Miami.
Recommended Posts