Zli Gli Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Treba trejdovati Portera Juniora makar samo da se ovde ne bi vise pisalo o njegovom ugovoru, to je samo po sebi dovoljan razlog
Arigato Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 48 minutes ago, Amos said: Igra Zajon protiv Vulvsa jebote led. Džaba, kad im je propala sezona. Mogu komotno da se bore za što bolji draft izbor.
goofs Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Mislim da je i Zion u trejd izlogu, bilo je priča da Pelikani idu u kompletan rebuilding i da su svi na prodaju, osim Marfija trećeg i još nekih klinaca. 1
1n54jd3r Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Necu navijati sat u 4, ako se probudim slucajno, probudio sam se. Manjak iole krstenog stream-a dodatno ubija motivaciju. 1
Amos Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Ima strimova na nbabite pa onda neki footy nešto. Rade pristojno. 1
napadaj Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Koliko znam, Buffstreams i dalje radi punom parom. A bacite pogled i na League Pass, možda je opet neka akcija u toku. 3
Mil@n Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Da kucnem u drvo, nikad ni najmanji problem sa strimovima: https://index.nbabite.com/index-live2 4
bios Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Hvala za ovo. Meni League Pass na žalost ne radi posao jer smradovi traže da imam pretplatu na kablovsku (bilo koju) da pustim stream. Neću iz principa da plaćam to.
napadaj Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) Kako to? Ja imam League Pass kupljen preko NBA site i sve normalno radi. Edit: Kapiram da ako si u Americi ili Kanadi postoje takva ograničenja zbog lokalnih black outa, ali možda možeš to da zaobiđeš kupovinom uz korišćenje VPN-a. Edited 19 hours ago by napadaj
bios Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago U USA sam. ATT i Spectrum su izgleda bili dovoljno moćni da to izboksuju. I ne, VPN ne pomaže
Mil@n Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) Na ovima se nekad ali retko desi da laguje, ali nikad mi se desilo da me mota oko reklama (doduše chrome + ad block), ili da nešto neće da pokrene + ima više opcija. Edited 19 hours ago by Mil@n 1 1
Amos Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Buffstreams su počeli žestoko da zajebavaju u poslednje 2 nedelje ali nbabite radi super.
Recommended Posts