Jump to content
IGNORED

NBA 24/25

freakns

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Micko8 said:

Dzimi uglavnom pogadja kada je potrebno, on ce i u 40-oj godini  biti bolji igrac od Portera:fantom: Ako Jokic zeli da otkine jos neku titulu do kraja karijere, treba uprava  da mu dovedu proverenog plej of izvodjaca kao sto je Batler:)

Buttler je bolji igrač od MPJ-a, ali bila bi jaka petorka Russ-Jimmy-Braun-Gordon-Jokić gde je Jokić ubedljivo najbolji šuter 

• Haha 1
  • Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kralj

293

• 1n54jd3r

228

• Hele

187

• uini

142

Posted

Batler je mator i sklon povredama. Nikako nije potreban Denveru.

• +1 3
Posted

Kad smo kod sklonosti povredama, muceni Mavsi ne mogu da se sastave:

Posted
4 hours ago, Micko8 said:

Najbolja, Denver bi tim dolaskom postao jedan od ozbiljnih izazivaca za osvajanje titule. Naravno ako je Baltler zdrav.

Jedina vrednost Batlera za Denver ( i većinu ostalih timova) je to što mu ističe ogroman ugovor koji bi oslobodio prostor za potpisivanje drugih igrača.

Dovođenje Batlera bi značilo da su digli ruke od ove sezone jer im je jasno da nemaju šanse za titulu sa ovim sastavom oko Jokića.

Posted

Ja ne znam da li vi gledate košarku, ali Batler je sve što Nagetsima ne treba. Takođe, mnogo vas Batlera posmatra kroz prizmu igara od pre godinu dana i ranije, a činjenica je da više nije na tom nivou, a sve će više da pada, već ove godine puni 36... MPJ koliko god ga ne voleli, bolji je igrač, a biće i osetno bolji sledećih godina, jer godine...

Ako baš želite da tražite krivca, tražite ga u Mareju, jer nivo igre mu je otprilike kao u periodu pre babla.

• +1 3
Posted
43 minutes ago, 1n54jd3r said:

Kad smo kod sklonosti povredama, muceni Mavsi ne mogu da se sastave:

1 do 2 nedelje za bulging disc u ledjima?!
sisa!
meni to Kale s Bubnja sredi za 10 min i o'ma' mog' sta 'oces!

Posted

Jab menjo Đemala za Batlera, ne bih trepnuo :fantom: Ras u prvu petorku, Džimi da bude vođa second unita, ne hi bilo gore od ovoga

Posted
28 minutes ago, goofs said:

Jab menjo Đemala za Batlera, ne bih trepnuo :fantom: Ras u prvu petorku, Džimi da bude vođa second unita, ne hi bilo gore od ovoga

Jamal ne moze sad u trade jer je tek potpisao extension. 

• Tužno 1
Posted
1 hour ago, reg said:

Jedina vrednost Batlera za Denver ( i većinu ostalih timova) je to što mu ističe ogroman ugovor koji bi oslobodio prostor za potpisivanje drugih igrača.

ako bi se oduzeli ugovori nnajija i portera za sledecu sezonu, denver bi imao nekih milion i po u capu za novog igraca. ako bi sve ostalo isto. nedovoljno ni za minimalac :D

• Tužno 1
Posted

Još samo 16 sati, širimo nepopravljivi optimizam.:nobles:

Sa redita:

wgddp4g63hbe1.jpeg

• +1 4
Posted

Da li je najpotcenjeniji, ne znam, ali ima jedan od najboljih ugovora u ligi.

Posted
12 hours ago, 189- said:

ako bi se oduzeli ugovori nnajija i portera za sledecu sezonu, denver bi imao nekih milion i po u capu za novog igraca. ako bi sve ostalo isto. nedovoljno ni za minimalac :D

Pretpostavljam da nisi uračunao da se Cap za sledeću godinu pomera za 15ak miliona.

Posted
32 minutes ago, kralj said:

Da li je najpotcenjeniji, ne znam, ali ima jedan od najboljih ugovora u ligi.

što je takođe nebitno (najgori/najbolji/okej), nego što paše jokić-logici, kao i aaron gordon npr

Posted

Kako smo dosli od toga da je Jokic neko ko cini SVE saigrace boljim, s kojim bi recimo i Fila procvetala da je on umesto Embida a Denver bi s njim propao, koji bi i Vizardse i Jutu ucinio konkurentnim... do toga da sad ni jedan Batler ne bi valjao jer ne pase Jokic-logici kao ovi (nemaci pojma sa losim ugovorima) sto su trenutno tu? :sad:

I jel gledamo veceras? Da znam da li da se budim u 4 ili samo da ujutru konstatujem laganih 57:112.

• Haha 1