Arigato Posted Sunday at 12:35 Posted Sunday at 12:35 Nema zašto da se ljudi boje Kavaja. Kada nisu uspeli prošle sezone, onda neće ni ove ništa uraditi kada su slabiji. Ispadanje u prvoj rundi lagano i onda sledi trejd Kavaja i Hardena na leto. Jedini je problem što nemaju svoje pikove, pa ne mogu da tankuju.
uini Posted Sunday at 12:37 Posted Sunday at 12:37 4 hours ago, goofs said: Vratio se Kavaj, dršte gaće zapadnjaci ne znam bas; koleno ce mu oticati, kako bude igrao vise, to je i osnovni problem. kada krene plejof, pitanje je da li ce moci par serija da odigra. ja mislim da je on nazalost pechen a voleo bih da tripujem, pre svega zbog dzema hardashina.
1n54jd3r Posted Sunday at 22:41 Posted Sunday at 22:41 Boston u drugom poluvremenu protiv OKC, deluje kao da su im vanzemaljci iz Space Jam oduzeli talenat. Broj gresaka u jedinici vremene im je fascinantan. 2
Zli Gli Posted Sunday at 23:03 Posted Sunday at 23:03 Nije samo do odbrane, ovi zaboravili da vode loptu a ne nesto drugo, jako cudnovato. Bukvalno zabagovali kao u Spejs Dzemu.
kralj Posted yesterday at 08:46 Posted yesterday at 08:46 Za Plamlija nisam pametan, ali Beal - Dunn rokada itekako ima smisla.
Hele Posted yesterday at 09:12 Posted yesterday at 09:12 Denver je samo pustio Plumija koliko se secam, ogorceni zbog one greske u odbrani i kako je AD ostao sam. Odlucili su da se okrenu Nadjiju i Bol Bolu. Koliko god nas je tad nervirao, bio je ozbiljan bekap centar, za razliku od ovoga sto sada imamo. Jedini ozbiljan bekap centar koga je Jokic ikad imao. 1
Hele Posted yesterday at 09:22 Posted yesterday at 09:22 U Denveru se malo menjaju stvari, udarni trio polako postaje Jokic- MPJ-Vestbruk, a ne vise Jokic-Marej-Gordon. Možda Ras i MPJ budu neočekivana sila koja se iznenada pojavljuje i rešava stvar. 1
Zli Gli Posted yesterday at 10:20 Posted yesterday at 10:20 Fala Oklahomljanima za preokret, sad ocekujem bar 15 razlike protiv Nagetsa kao iskupljenje
kralj Posted yesterday at 10:23 Posted yesterday at 10:23 Ne pitate se vi tu ništa. To je sve Denveru plitak potok. Daj ti desetkovanu Nolu, Vašington ili Portland ako misliš da Debeli kapitulira. 1
Recommended Posts