January 5Jan 5 Nema zašto da se ljudi boje Kavaja. Kada nisu uspeli prošle sezone, onda neće ni ove ništa uraditi kada su slabiji. Ispadanje u prvoj rundi lagano i onda sledi trejd Kavaja i Hardena na leto. Jedini je problem što nemaju svoje pikove, pa ne mogu da tankuju.
January 5Jan 5 4 hours ago, goofs said: Vratio se Kavaj, dršte gaće zapadnjaci ne znam bas; koleno ce mu oticati, kako bude igrao vise, to je i osnovni problem. kada krene plejof, pitanje je da li ce moci par serija da odigra. ja mislim da je on nazalost pechen a voleo bih da tripujem, pre svega zbog dzema hardashina.
January 5Jan 5 Boston u drugom poluvremenu protiv OKC, deluje kao da su im vanzemaljci iz Space Jam oduzeli talenat. Broj gresaka u jedinici vremene im je fascinantan.
January 5Jan 5 Nije samo do odbrane, ovi zaboravili da vode loptu a ne nesto drugo, jako cudnovato. Bukvalno zabagovali kao u Spejs Dzemu.
January 6Jan 6 Denver je samo pustio Plumija koliko se secam, ogorceni zbog one greske u odbrani i kako je AD ostao sam. Odlucili su da se okrenu Nadjiju i Bol Bolu. Koliko god nas je tad nervirao, bio je ozbiljan bekap centar, za razliku od ovoga sto sada imamo. Jedini ozbiljan bekap centar koga je Jokic ikad imao.
January 6Jan 6 U Denveru se malo menjaju stvari, udarni trio polako postaje Jokic- MPJ-Vestbruk, a ne vise Jokic-Marej-Gordon. Možda Ras i MPJ budu neočekivana sila koja se iznenada pojavljuje i rešava stvar.
January 6Jan 6 Fala Oklahomljanima za preokret, sad ocekujem bar 15 razlike protiv Nagetsa kao iskupljenje
January 6Jan 6 Ne pitate se vi tu ništa. To je sve Denveru plitak potok. Daj ti desetkovanu Nolu, Vašington ili Portland ako misliš da Debeli kapitulira.