Jump to content
IGNORED

NBA 24/25

freakns

Recommended Posts

Posted

Vestbruk je promašio koš potpuno sam sa pola metra nakon idealne asistencije Jokića, izgledalo je kao segment sa shaqtin a fool.:ph34r: Sledeći napad Vembanjama preko njega kuca. Jedina šansa im je da Porter i Jokić nastave sa trojkama pošto su digli ruke od reketa.

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kralj

281

• 1n54jd3r

222

• Hele

179

• uini

140

Posted

bas im se ne da da dobiju spurse u crunch time

Posted
13 minutes ago, banecare1 said:

bas im se ne da da dobiju spurse u crunch time

Nobody beats Denver on a second night of a back to back.:D

Iskupio se Vestbruk onom trojkom i skokom u napadu. SA se pošteno ispromašivao u produžetku, solidna odbrana Denvera (osim Mareja).

Posted (edited)

Kada je igra usporena, zirafa je trenutno u ovom njegovom kosarkaskom stadiumu skoro beskorisna u napadu:fantom: Mora da vezba ledjnu tehniku , umesto sto dribla loptu i skoro uvek je izgubi.

Edited by Micko8
  • -1 1
Posted

Iskupio se Jokic za ono lose izdanje prethodne veceri. Valjda im se vraca AG uskoro, ide serija protiv jacih protivnika.

Posted

Bulls 139, Knicks 126: “Coby White: 9 threes. NYK: 8 threes.”

• +1 2
Posted

Je l' ovo Bogdanovo neigranje već nedeljama znak da ga čuvaju za trejd? 

Posted
3 minutes ago, Amos said:

Je l' ovo Bogdanovo neigranje već nedeljama znak da ga čuvaju za trejd? 

Igrao je juce, mislim da je ovo samo jer nije zalecen skroz a back 2 back je.

• +1 2
Posted

Bogdan je u izlogu sigurno, ali GMovi iz meni bizarnih razloga po svemu favorizuju Hantera kada se raspituju. 

Ne bi bili toliko bizarni da se gleda samo ova sezona, Bogdana muče povrede od starta, ne da nije ušao u ritam, nego mu je ova sezona verovatno slabija i od ruki.

Posted
4 minutes ago, goofs said:

Vratio se Kavaj, dršte gaće zapadnjaci

Bacio pogled, deluje da se fino stesao u odnosu na prošlu godinu.

Posted

Da, da, Klipersi bi mogli da budu ozbiljno zajebani ako se on do plejofa vrati na staro (i naravno ako ostane zdrav). Zapad je i onako krcat, niko osim OKCa ne odskače

Posted

Da, samo vratiti Kavaija na staro bi bio medicinski podvig veći od prve transplatacije srca.

Posted
6 hours ago, reg said:

Vestbruk je promašio koš potpuno sam sa pola metra nakon idealne asistencije Jokića, izgledalo je kao segment sa shaqtin a fool.:ph34r: Sledeći napad Vembanjama preko njega kuca. Jedina šansa im je da Porter i Jokić nastave sa trojkama pošto su digli ruke od reketa.

Posted

I dodade njemu loptu za trojku na kraju, a ne Jamalu.