Zli Gli Posted Saturday at 18:16 Posted Saturday at 18:16 Ma kakvi, nije se ispucavao za 3 kao inace ali od prvog napada su ovi gurali sve ostale na njega a Jokic pravio cekalicu ispod kosa (i kurvanjski skupljao skokove, rekli bi zli jezici) S druge strane, Jokica su cuvali krakati i Kolins, to je posteno 1
uini Posted Saturday at 18:17 Posted Saturday at 18:17 Just now, Zli Gli said: Ma kakvi, nije se ispucavao za 3 kao inace ali od prvog napada su ovi gurali sve ostale na njega a Jokic pravio cekalicu ispod kosa (i kurvanjski skupljao skokove, rekli bi zli jezici) S druge strane, Jokica su cuvali krakati i Kolins, to je posteno sad sam odgledao hajlajce, kod ubacenih poena je jednom jokic branio, jednom pomogao na trici i to je sve. haos
Zli Gli Posted Saturday at 18:50 Posted Saturday at 18:50 Pa to je moderna NBA, Jokic je los u odbrani pa ajde da ne cuva on ovog nego svi ostali i onda neko vidi 41 poen i skoro tripl dabl i kao ekstra odigran mec a covek se raspao bukvalno, sjebao sve sto je moglo i u napadu i u odbrani. U odbrani je kriminalan od pocetka karijere, neverovatna lenjost i nemogucnost pokusaja blokade jer zna da nema odraz pa valjda zato ne pokusava.
uini Posted Saturday at 19:11 Posted Saturday at 19:11 ne znam bas, malko si pojednostavio, pogotovo u slucaju wembanayame: sa njegovim dimenzijama & stilom igre, zaista je slabo bitno da li ga cuva igrac od 210+ ili neko ko je visok 200cm ali mislio sam da je prangijao za tri nemilice; ovo kada igra ledjima ka kosu, tu je jokic zapravo okej defanzivac.
1n54jd3r Posted Saturday at 19:23 Posted Saturday at 19:23 2 hours ago, Micko8 said: Bice kurac od ovce a na njemu zvonce. Malo naprednija verzija Porzingisa zbog odbrane i to je to Decko nema go to go move sto bi rekli ameri Igrac od 224cm sutira ispod 50%, to sve govori. Morace SA da trazi prvu opciju u napadu ako zele da osvajaju titule sa njim.
kralj Posted Saturday at 19:27 Posted Saturday at 19:27 55 minutes ago, uini said: sad sam odgledao hajlajce, kod ubacenih poena je jednom jokic branio, jednom pomogao na trici i to je sve. haos Nije Vembi gotovo ništa davao 1 na 1. Trojke je mislim sve dao kad Jokića nije bilo u igri. Kad uzme da ubacuje ove thurnaroundove sa poludistance spuštajući ih sa 4 metara visine, nema tu mnogo sreće. Denver je ovo izgubio na drugoj strani terena. I tu je naravno Wemby faktor bio ključan. Protiv ovakvih ekipa njima je AG zlato. Ne bi me mnogo čudilo i da danas izgube, mada je neki nenormalan procenat da se b2b istih ekipa završi sa 1:1. AG bi sigurno čuvao Vembija.
Micko8 Posted Saturday at 19:41 Posted Saturday at 19:41 (edited) 25 minutes ago, 1n54jd3r said: To su one statisticke gluposti sto lepe i Jokicu svake sezone On nema igru za plej of, kada se uspori igra decko ne zna gde udara. Izgleda kao bambi na ledu, Westbruk mu je sinoc iscupao destak zivih lopti iz ruku. Kao sto sam vec rekao, morace da mu traze prvu opciju u napadu ako zele titule, on nikada nece biti uspesna prva opcija u napadu nekog sampionskog tima. One trojke sinoc sa desetak metara su obican user koje mu retko ulaze a takve samo ulaze protiv defanzivnih kanti od ekipa kao sto je Denver. Edited Saturday at 19:48 by Micko8
Micko8 Posted Saturday at 19:42 Posted Saturday at 19:42 (edited) Promenio sam misljene o troimenom kanadjaninu Kakva kretencina, ovo ni Westbruk nije radio u Oklahomi, da se bije sa saigracem zbog defanzivnog skoka. Jos jedan plej of luzer u najavi. Edited Saturday at 19:47 by Micko8 2
Micko8 Posted Saturday at 19:52 Posted Saturday at 19:52 23 minutes ago, kralj said: Nije Vembi gotovo ništa davao 1 na 1. Trojke je mislim sve dao kad Jokića nije bilo u igri. Kad uzme da ubacuje ove thurnaroundove sa poludistance spuštajući ih sa 4 metara visine, nema tu mnogo sreće. Denver je ovo izgubio na drugoj strani terena. I tu je naravno Wemby faktor bio ključan. Protiv ovakvih ekipa njima je AG zlato. Ne bi me mnogo čudilo i da danas izgube, mada je neki nenormalan procenat da se b2b istih ekipa završi sa 1:1. AG bi sigurno čuvao Vembija. Da je debeli pogodio 2,3 promasena zicera sinoc, dobili bi utakmicu. A promasivao je ono sto skoro uvek pogodja na utakmicama.
Micko8 Posted Saturday at 20:04 Posted Saturday at 20:04 1 hour ago, Zli Gli said: Pa to je moderna NBA, Jokic je los u odbrani pa ajde da ne cuva on ovog nego svi ostali i onda neko vidi 41 poen i skoro tripl dabl i kao ekstra odigran mec a covek se raspao bukvalno, sjebao sve sto je moglo i u napadu i u odbrani. U odbrani je kriminalan od pocetka karijere, neverovatna lenjost i nemogucnost pokusaja blokade jer zna da nema odraz pa valjda zato ne pokusava. Niej tu samo odraz u pitanju, nece covek da dize ruke u vis. Sinoc su ga na primer sampanjac i Johnson napali dva puta , covek je izsao pred njih spustenih ruku tako da ih je u tom momentu i zbunio pa su i promasili kos ali u glavnom "igra" takvu odbranu. Moze on da odigra kvalitetnije u odbrani kao na primer u plej ofu pre dve sezone ali treba da bude okruzen osobljem koji se trudi u odbrani. Ova bekovska linija Denvera je suplja kao svajcarski sir.
mackenzie Posted Saturday at 20:41 Posted Saturday at 20:41 48 minutes ago, Micko8 said: Da je debeli pogodio 2,3 promasena zicera sinoc, dobili bi utakmicu. A promasivao je ono sto skoro uvek pogodja na utakmicama. Usro se rampi od Vembija kao i prošle sezone pa baca previsoke horoge.
reg Posted Sunday at 02:25 Posted Sunday at 02:25 Opet ne mogu skok da uzmu, SA ima tri pokušaja da da koš. Barns šuterski rapoložen.
reg Posted Sunday at 02:56 Posted Sunday at 02:56 Čak su i komentatori Spursa počeli da se smeju sirotom DeAndreu nakon tri uzastopne banane. Možda je ovo ta tekma nakon koje Šarić i Nađi dobiju šansu.
Recommended Posts