Jump to content
IGNORED

NBA 24/25

freakns

Recommended Posts

Posted (edited)

I naravno, Jokic tragicar na kraju. Osecam se kao izduvan balon, nakon sto san zrtvujem za ovo.

Edited by 1n54jd3r
  • +1 1
  • Tužno 1
  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kralj

274

• 1n54jd3r

217

• Hele

175

• uini

136

Posted
3 minutes ago, reg said:

Kriminalna odbrana na 110-109 kada je trebalo da odbrane Krisa Pola na tri sekunde do kraja napada.

Ovo je i do Malone-a. Izvlaci se od odgovornosti previse dugo.

Posted

Delovalo je da ce se ozvuci posle one serije trojka CBa, pa poeni MPJ. Zasluženo svakako. Sledeca je Vembi b2b

Posted

Ne znam da li im ne leži SA pošto su navikli da dominiraju u reketu pa tu ne mogu da naprave razliku koja ih drži protiv drugih ekipa koje pogađaju više trojki, ali kad je dobio Vembi petu morali su da gledaju da ga izbace, ovako se sledećih sedam poena primili zbog udvajanja i loših rotacija, MPJ čuva Vasela, Šampanj (ili kako se već izgovara) sam na trojci u uglu, CP3 sam kao duh na tri sekunde do isteka napada.

Čak su mogli da se izvuku da su pametnije odigrali u napadu (šut Jokića za tri, bez ikoga u reketu, ovaj presretnut pas koji ne znam za koga je bio.

5 minutes ago, kralj said:

Delovalo je da ce se ozvuci posle one serije trojka CBa, pa poeni MPJ. Zasluženo svakako. Sledeca je Vembi b2b

Dosta im je zaguljen raspored, posle ide Boston, pa Klipersi, Netsi i Dalas.

Posted

logicno za raspored, jedno vreme su igrali mahom protiv ovih losih ekipa

falio im je gordon ovde mnogo, ali na stranu to bas bole oci od ove njihove odbrane

narocito na kraju kad su pokusali "da stegnu" a ispadaju na prvom koraku/pasu

Posted

Sta pocini crni Klivlende na ovoj turneji i 10-0 ukupno protiv nikad jaceg zapada, nije u redu

Seltiksi s pola gasa, steta za raspad Niksa na kraju

Posted
2 hours ago, reg said:

Dosta im je zaguljen raspored, posle ide Boston, pa Klipersi, Netsi i Dalas.

Jedino dobro je to sto se Klipersi i Dalas takodje raspadaju trenutno. 

Posted

ne znam kojoj temi ovo pripada. 

cekamo video iz svlacionice :lol:

Posted (edited)

Debeli je opet bio najgori igrac u ekipi Denvera  i najzasluzniji za  poraz, od promasivanja zicera i forsiranja suta za tri poena koji ga nije isao do veoma lose odbrane u kljucnim trenutcima meca. Zirafa mi je i dalje veoma smesan igrac i dosta precenjen. On kada uzme da zida ledjima to  je smehoteka, ne moze da pomeri ni deset cm nize igrace , decko se prosto odbija od njih i gubi balans , kada pocne da dribla to je pola izgubljena lopta. Sinoc ga je eto srao sut, oni sutevi sa deset metera  koji ga standardno ne idu ali protiv Denvera svi silje patku posto ne znaju da odigraju bilo kakvu odbranu :fantom:

Edited by Micko8
  • +1 1
  • Haha 1
Posted

ne mora wemby nikoga snagom da pomera, valjda je jasno da će biti apokalipsa ako ga ozbiljne povrede zaobiđu

Posted (edited)

Bice kurac od ovce a na njemu zvonce. Malo naprednija verzija Porzingisa zbog odbrane i to je to:fantom: Decko nema go to go move sto bi rekli ameri:) Igrac od 224cm sutira ispod 50%, to sve govori. Morace SA da trazi prvu opciju u napadu ako zele da osvajaju titule sa njim.

Edited by Micko8
  • Haha 1
Posted

niko nikada nije radio u odbrani ovo sto on radi u drugoj sezoni, tako da to nije malo nego nikad vidjeno ranije

a za napad cemo videti ali i ovakav rudimentaran, moze svakome da strpa 20-30pts

Posted

A sto Jokic skoro uopste nije cuvao krakatog? Ostajao je 1 na 1 protiv Mareja, Portera, Votsona, Brauna... Ok, resio bi Jokica lakse mozda nego sve njih jer je ovaj spor i ne dize ruke ali opet nekako sramota, cuvao je neki prostor ili sta vec ako krakati promasi.

Posted (edited)

^nisam gledao ni tekmu ni hajlajce ali ima smisla da denver kontrolise svoj reket, sta ce jokic tamo negde na 15metara od kosa kada ovaj izigrava alien curryja

Edited by uini
Posted

..mada sad vidim da je od 22 suta, samo 6x uzeo tricu