kralj Posted October 25 Posted October 25 Dok si rekao božić, uini će da nudi KATa i pikove za Rendla.
Hele Posted October 25 Posted October 25 Nekako je i mene progutao internet i zaboravio sam ko je i sta je Vestbruk, a sad je jos godinu stariji. Koliko nekih raznih ubedjivanja da ce ovo uspeti. Russell Westbrook has shot 40.5% (1004/2476) overall and 29.7% (167/562) from three in 122 games in the playoffs in his career. Has a record of 11-29 without Kevin Durant in the playoffs in his career (record of 58-64 in the playoffs in his career with KD). Assisted on 921 baskets in the playoffs in his career, and has had 471 turnovers (Assist to Turnover Ratio of 1.95) itd. 1
Djuro Posted October 25 Posted October 25 Da u ovom svetu ima ikakve pravde, MPJ i Jamal bi, svakog meseca, prebacivali po 2/3 plate Jokicu. 4
Zli Gli Posted October 25 Posted October 25 Ne moze Jokic sam, Denver propo. Trazi trejd Nikola, uvenuces s nebitnim tripl dablovima i samo jednom titulom, tako se ne postaje GOAT Od vaznijih vesti, Seltiksi gaze a i Rendl vaskrsnuo malo. Dalas ko Denver, nit manjeg kurca nit vece dreke.
pbg12345 Posted October 25 Posted October 25 (edited) lako im je gaziti kad su opet pogodili gomilu trojki vec postaje ocigledno ono sto je bilo jasno i posle trejda minesota ce se zestoko patiti u napadu kad naidju na tvrdo edvards je bog kosarke, ali oni iza njega nemaju ozbiljnu napadacku opciju sposobnu da u kontinuitetu isporucuje protiv najboljih e: sto se tice denverovog napada, ono sto je dobro i iz cega bi se moglo nesto izroditi je braunova energija koju je uneo u petorku malo su se bili uspavali u staroj varijanti bice to ok kad se naviknu na nove uloge Edited October 25 by pbg12345
Hele Posted October 25 Posted October 25 30 minutes ago, Zli Gli said: Ne moze Jokic sam, Denver propo. Trazi trejd Nikola, uvenuces s nebitnim tripl dablovima i samo jednom titulom, tako se ne postaje GOAT Od vaznijih vesti, Seltiksi gaze a i Rendl vaskrsnuo malo. Dalas ko Denver, nit manjeg kurca nit vece dreke. Dalasu Klej 22 poena, 6 od 10 za tri. Ove Nagetlije vratile Vila Bartona nakon sto su osvojili titulu bas nakon sto su oterali Bartona.
freakns Posted October 25 Author Posted October 25 Nuggetsi nisu nista drugaciji nego sto su bili... problem je sto Murray i MPJ ne lice na NBA kosarkase, ali ostalo je bas tamo gde je i bilo. klupa je beskonacno beskorisna, Debeli i AG ce sve rezerve da istrose da ih dovuku do playoffa ukoliko se Jamal i MPJ ne probude. Braun je inace iznenadjujuce dobar bio. mozda nema sut, ali ogromna energija, sasvim pristojno je cuvao SGA koji mu nikako ne lezi, plus je posten broj koseva dao napadajuci obruc. i odbrana je generalno bila sasvim OK, ali sve ti dzabe ako Jamal i MPJ ne podignu nivo igre od playoffa sa Minnesotom prosle godine, Nuggetsi su od najtecnijeg napada lige postali napad koji se beskonacno muci(to je bilo vidljivo i u preseasonu)... 1
theanswer Posted October 25 Posted October 25 (edited) 18 hours ago, Arigato said: Pa nisi gledao utakmicu. Ovo je izgleda postalo common theme. Edited October 25 by theanswer
1n54jd3r Posted October 25 Posted October 25 Nikad se ne zna, ako se ovo nastavi do januara bez neke naznake da napreduju, ne deluje mi vise toliko nemoguca ni opcija nekog trade-a do all star vikenda. Samo je problem sto je trenutno kako stvari stoje Jamal neto negativna vrednost.
uini Posted October 25 Posted October 25 4 hours ago, Zli Gli said: a i Rendl vaskrsnuo malo. sta si mislio ovde? julije je u knicksima bio allstar ili borderline; lik shuri regularku ali kada se stegnu odbrane u plejofu, cjorak. 1
uini Posted October 25 Posted October 25 7 hours ago, kralj said: Dok si rekao božić, uini će da nudi KATa i pikove za Rendla. ??
freakns Posted October 25 Author Posted October 25 7 hours ago, 1n54jd3r said: Nikad se ne zna, ako se ovo nastavi do januara bez neke naznake da napreduju, ne deluje mi vise toliko nemoguca ni opcija nekog trade-a do all star vikenda. Samo je problem sto je trenutno kako stvari stoje Jamal neto negativna vrednost. to je nemoguca opcija. max deals se ne trejduju 1 na 1. znaci da bi Nuggetsi trebali da uvaljaju Jamala za par mladih igraca i pickove ili par ugovora koji isticu i pickove. a ne znam koliko lud moras da budes pa da radis trade za rebuilding dok imas Jokica. jedina sansa da Nuggetsi traduju Jamala je da prvo daju Jokica za suvo blago... a cak i da im takvo ludilo padne na pamet, u rebuild se ne krece tokom sezone. uz sve to, da ne pricam da Nuggetsima fale suteri, pa koliko god da bi neko hteo da se oslobodi Murraya ili Portera, nazad ces dobiti igraca koji ce omoguciti da Jokica odjednom cuvaju cetvorica umesto trojice... tako da, Nuggetsi imaju sta imaju. jedina sansa im je da nekog opasno zajebu za Zekea, pa da se malko pojacaju, ali sve su sanse da i od toga nema nista. najrealnija opcija ostaje da MPJ odigra dobru sezonu i da se Jamal tamo negde sredinom januara seti kako se igra kosarka(covek je notorno los starter, tako da do kraja godine nema nista od njegovih dobrih tekmi)
1n54jd3r Posted October 25 Posted October 25 Onda valja zaobici pracenje Denvera u live prenosima ove sezone. 1
Recommended Posts