1n54jd3r Posted December 31, 2024 Posted December 31, 2024 8 minutes ago, reg said: Imao je 3-5 standardnih odbitaka i jedan šut preko celog terena pred kraj četvrtine. On verovatno ima najvise suteva preko celog terena. Niko drugi ne zeli da kvari statistiku i procente.
Amos Posted December 31, 2024 Posted December 31, 2024 Jamal dolazi sebi. Kome je dosadno nek mu pogleda statistiku u poslednje 3-4 sezone. Nikad nisam video da neko ima toliko slične brojke u skoro svim kategorijama. Ono da probaš ne znam da li bi uspeo. 1
1n54jd3r Posted December 31, 2024 Posted December 31, 2024 23 minutes ago, Amos said: Jamal dolazi sebi. Kome je dosadno nek mu pogleda statistiku u poslednje 3-4 sezone. Nikad nisam video da neko ima toliko slične brojke u skoro svim kategorijama. Ono da probaš ne znam da li bi uspeo. Da, da...na nedavnoj konfi je rekao sto dizete frku, znate da uvek ulazim sporije u sezonu 1
reg Posted December 31, 2024 Posted December 31, 2024 Samo da ostanu zdravi i dovedu nekim čudom Valančiunisa...
189- Posted December 31, 2024 Posted December 31, 2024 mislim da sada vec iz iskustva znamo da im ne treba backup centar za playoff.
kralj Posted December 31, 2024 Posted December 31, 2024 2 hours ago, Amos said: Jamal dolazi sebi. Kome je dosadno nek mu pogleda statistiku u poslednje 3-4 sezone. Nikad nisam video da neko ima toliko slične brojke u skoro svim kategorijama. Ono da probaš ne znam da li bi uspeo. Jamal kida ofanzivno poslednjih nedelja. U odbrani je zreo da ide u crkvu da se ispovedi. Pogledaću, ali sumnjam da su mu off statsi nešto specifični. Lebron balansira sa brojkama u četrdesetim.
reg Posted December 31, 2024 Posted December 31, 2024 50 minutes ago, 189- said: mislim da sada vec iz iskustva znamo da im ne treba backup centar za playoff. Meni se čini da Gordon nije onaj iz 2023, ne bih svaljivao na njega da igra peticu. Takođe, nema ni Džefa Grina da onda igra četvorku. Ako ne mora centar, barem da imaju veterana krilo koje može trojku da pogodi. 1
Zli Gli Posted December 31, 2024 Posted December 31, 2024 (edited) Izgube od raspalih Sansa i Klivlenda, Srbin muk, pobede Detroit i Jutu, vec se kuju planovi za plejof. Dzamal se vratio, Vestbruk kida, sam ce Jokara ne treba bekap centar, idemo jako do samog kraja... Srbi nebeski narod Edited December 31, 2024 by Zli Gli 1 2
Micko8 Posted December 31, 2024 Posted December 31, 2024 (edited) Kako Marej sikanira Jokica u napadu, retko kada da mu doda loptu kada se ovaj otvori, dodace bilo kome ili ce sutnuti ali nece dodati njemu. Na 2:05 pre ovog dodavanja Jokica- Mareju. Marej je imao loptu u svom posedu a Jokic je bio sam samcijat ispod kosa , mahao mu je dobrih desetak sekundi a ovaj ga je iskulirao, ovde se vidi kako je ispizdio na njega posle dodavanja a to se desava manje vise stalno ove sezone. Da sam ja umesto Jokica ovaj bi bio u urgentnom centru nekoliko puta ove sezone Edited December 31, 2024 by Micko8
Micko8 Posted December 31, 2024 Posted December 31, 2024 1 hour ago, Zli Gli said: Izgube od raspalih Sansa i Klivlenda, Srbin muk, pobede Detroit i Jutu, vec se kuju planovi za plejof. Dzamal se vratio, Vestbruk kida, sam ce Jokara ne treba bekap centar, idemo jako do samog kraja... Srbi nebeski narod Pa Denver je kanta od ekipe i normalno je da ih razvaljivaju bolji timovi od njih.
1n54jd3r Posted Wednesday at 01:06 Posted Wednesday at 01:06 Wemby i SAS urnisu Hardenove LAC Izdrzite i posle poluvremena!
reg Posted Wednesday at 01:14 Posted Wednesday at 01:14 (edited) Nisam gledao, na koju foru 20 razlike? Lejkersi protiv Klivlenda u 03:00. Edited Wednesday at 01:14 by reg
Zli Gli Posted Wednesday at 09:06 Posted Wednesday at 09:06 Rutinsko gazenje Lejkersa, jos da omlate Dalas i mozemo prestati da pominjemo taj prejaki zapad kad je fora samo u tome sto na zapadu ima vise solidnih ekipa, dakle ujednaceniji kvalitet sto automatski ne znaci i da su jaci od Bostona, Klivlenda i Niksa, eventualno i File kad bi svi bili psihofizicki zdravi tamo. 1
Recommended Posts