December 30, 2024Dec 30 Nisam siguran da znaš šta je MIP, jer Denijels je bio niko i ništa pre ove sezone. JJ je pre ove sezone dobio max ugovor. JW ima samo 2 ppg više, lol.
December 30, 2024Dec 30 Denijels je kandidat svakako. Ne moraš biti niko i ništa. Pogledaj malo listu laureatatm
December 30, 2024Dec 30 Dobro, Dyson možda neće biti MIP, samo sam napisao da ako je JJ MIP, Dyson je mnogo pre. A tek JW... To je neozbiljno za upoređivanje, jer je Dyson bio noName igrač, a ovi ne beleže neki značajniji napredak u odnosu na prošlu sezonu. Ako bih mogao da biram, onda bi to bio Hiro, jer igra sjajnu sezonu, sem višeg PPG, ima i dosta bolje procente, ali videće se još, uslov je 65 odigranih utakmica.
December 30, 2024Dec 30 8 hours ago, Hele said: Sta znam, puno se pljuje po Atlanti, a nista im ne fali. Po meni je bas Bogi tu gde bi trebao, u plejof ekipi gde je cenjen i ima ulogu. Ako se jos malo uozbilje i zategnu, moglo bi to da bude solidno. Imaju 3, 4 klinci koji su vec sad solidni, a vreme je tek pred njima, medju njima najmladji i trenutno najgori onaj Francuz prvi pik, ali po meni on uopste nije los kao sto neki pricaju i vreme je pred njim... Imaju Hantera koji je ozbiljan kandidat za sestog igraca lige i Trejo je i dalje mlad, a vec tako ruzan, i tek ulazi u prajm. hawksi su u mojoj knjizi ekipa koja je u nekoj pat-poziciji. od trajčeta, koga lično ne doživljavam kao dovoljno dobrog da nosi ekipu u plejofu, preko ovog para centara, fizički pre-faličnih za igrače limitiranog skilla, pa i tog huntera, koji ove sezone šutira kao da je odlepio ali znamo svi kakav je to igrač i da nema šta da ponudi kada mu šut ne fercera. jedino mi se jalen johnson tu dojmi, naravno daniels & bogi. ali nešto ih ne doživljavam ozbiljno ni juče ni danas, niti vidim kako to mogu biti sutra, osim ako bi nekako dohvatili nekog gneracijskog talenta na draftu. mada su i knicksi tako izgledali do prekjuče, tako da verovatno grešim.
December 31, 2024Dec 31 WTF is Džoni Džuzeng? Kako su iskulirali Džimija Kartera, ćutnja od 5 sekundi i posle rez kantora koji peva himnu.
December 31, 2024Dec 31 Ovo su tacno napravili da LeBron opet bude u necemu najbolji. Cestitamo, najbolji je lik od 40 godina u ligi. Btw i jedini. https://www.espn.com/nba/insider/story/_/id/43217402/best-nba-college-high-school-basketball-players-age-14-40 Inace, srpski igraci veceras do sad 1 od 16 iz igre (Micic 1/13, Jokic 0/3).
December 31, 2024Dec 31 ne znam da li su kinezi nesto pritegli ili je do sajtova koji rade streaming. ima li neko dobar stream, mucim se i pizdim
December 31, 2024Dec 31 Probaj tu: https://zuzz.tv/?channel=nbatv&game=watch-utah-jazz-8899836228-live-stream
December 31, 2024Dec 31 28 minutes ago, banecare1 said: ne znam da li su kinezi nesto pritegli ili je do sajtova koji rade streaming. ima li neko dobar stream, mucim se i pizdim https://streameasthd.com/nba-streams/utah-jazz-live-stream Video sam da je onaj methstream otišao na odmor. 130 poena za poluvreme. Ima li jednog protivnika gde možeš na miru da gledaš tekmu, a da nije b2b protiv Atlante koja nema centra i ne igra odbranu. Edited December 31, 2024Dec 31 by reg