Jump to content
IGNORED

NBA 24/25

freakns

Recommended Posts

Posted

Nisam siguran da znaš šta je MIP, jer Denijels je bio niko i ništa pre ove sezone. 

JJ je pre ove sezone dobio max ugovor. JW ima samo 2 ppg više, lol.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kralj

269

• 1n54jd3r

213

• Hele

174

• uini

128

Posted

Denijels je kandidat svakako. Ne moraš biti niko i ništa. Pogledaj malo listu laureatatm

Posted

Dobro, Dyson možda neće biti MIP, samo sam napisao da ako je JJ MIP, Dyson je mnogo pre. A tek JW... To je neozbiljno za upoređivanje, jer je Dyson bio noName igrač, a ovi ne beleže neki značajniji napredak u odnosu na prošlu sezonu.

Ako bih mogao da biram, onda bi to bio Hiro, jer igra sjajnu sezonu, sem višeg PPG, ima i dosta bolje procente, ali videće se još, uslov je 65 odigranih utakmica.

Posted
8 hours ago, Hele said:

Sta znam, puno se pljuje po Atlanti, a nista im ne fali.

Po meni je bas Bogi tu gde bi trebao, u plejof ekipi gde je cenjen i ima ulogu.

Ako se jos malo uozbilje i zategnu, moglo bi to da bude solidno.

Imaju 3, 4 klinci koji su vec sad solidni, a vreme je tek pred njima, medju njima najmladji i trenutno najgori onaj Francuz prvi pik, ali po meni on uopste nije los kao sto neki pricaju i vreme je pred njim...

Imaju Hantera koji je ozbiljan kandidat za sestog igraca lige i Trejo je i dalje mlad, a vec tako ruzan, i tek ulazi u prajm.

hawksi su u mojoj knjizi ekipa koja je u nekoj pat-poziciji. od trajčeta, koga lično ne doživljavam kao dovoljno dobrog da nosi ekipu u plejofu, preko ovog para centara, fizički pre-faličnih za igrače limitiranog skilla, pa i tog huntera, koji ove sezone šutira kao da je odlepio ali znamo svi kakav je to igrač i da nema šta da ponudi kada mu šut ne fercera.

jedino mi se jalen johnson tu dojmi, naravno daniels & bogi. ali nešto ih ne doživljavam ozbiljno ni juče ni danas, niti vidim kako to mogu biti sutra, osim ako bi nekako dohvatili nekog gneracijskog talenta na draftu.

mada su i knicksi tako izgledali do prekjuče, tako da verovatno grešim.

• +1 1
Posted

Mogao bi Risašer da bude dobar. Šteta što je šut izgleda povukao na majku.

• Haha 2
Posted

WTF is Džoni Džuzeng?

Kako su iskulirali Džimija Kartera, ćutnja od 5 sekundi i posle rez kantora koji peva himnu.

Posted

Ako spustimo Jutu ispod 150, ima neke šanse.

• +1 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

ne znam da li su kinezi nesto pritegli ili je do sajtova koji rade streaming. ima li neko dobar stream, mucim se i pizdim

Posted

Sta ovo bi sunce ti? Jokic igra pivota.

Posted (edited)
28 minutes ago, banecare1 said:

ne znam da li su kinezi nesto pritegli ili je do sajtova koji rade streaming. ima li neko dobar stream, mucim se i pizdim

https://streameasthd.com/nba-streams/utah-jazz-live-stream

Video sam da je onaj methstream otišao na odmor.

130 poena za poluvreme. Ima li jednog protivnika gde možeš na miru da gledaš tekmu, a da nije b2b protiv Atlante koja nema centra i ne igra odbranu.:dry:

Edited by reg