Arigato Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 Nisam siguran da znaš šta je MIP, jer Denijels je bio niko i ništa pre ove sezone. JJ je pre ove sezone dobio max ugovor. JW ima samo 2 ppg više, lol.
kralj Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 Denijels je kandidat svakako. Ne moraš biti niko i ništa. Pogledaj malo listu laureatatm
kralj Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 Uostalom https://www.covers.com/nba/most-improved-player-odds
Arigato Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 Dobro, Dyson možda neće biti MIP, samo sam napisao da ako je JJ MIP, Dyson je mnogo pre. A tek JW... To je neozbiljno za upoređivanje, jer je Dyson bio noName igrač, a ovi ne beleže neki značajniji napredak u odnosu na prošlu sezonu. Ako bih mogao da biram, onda bi to bio Hiro, jer igra sjajnu sezonu, sem višeg PPG, ima i dosta bolje procente, ali videće se još, uslov je 65 odigranih utakmica.
uini Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 8 hours ago, Hele said: Sta znam, puno se pljuje po Atlanti, a nista im ne fali. Po meni je bas Bogi tu gde bi trebao, u plejof ekipi gde je cenjen i ima ulogu. Ako se jos malo uozbilje i zategnu, moglo bi to da bude solidno. Imaju 3, 4 klinci koji su vec sad solidni, a vreme je tek pred njima, medju njima najmladji i trenutno najgori onaj Francuz prvi pik, ali po meni on uopste nije los kao sto neki pricaju i vreme je pred njim... Imaju Hantera koji je ozbiljan kandidat za sestog igraca lige i Trejo je i dalje mlad, a vec tako ruzan, i tek ulazi u prajm. hawksi su u mojoj knjizi ekipa koja je u nekoj pat-poziciji. od trajčeta, koga lično ne doživljavam kao dovoljno dobrog da nosi ekipu u plejofu, preko ovog para centara, fizički pre-faličnih za igrače limitiranog skilla, pa i tog huntera, koji ove sezone šutira kao da je odlepio ali znamo svi kakav je to igrač i da nema šta da ponudi kada mu šut ne fercera. jedino mi se jalen johnson tu dojmi, naravno daniels & bogi. ali nešto ih ne doživljavam ozbiljno ni juče ni danas, niti vidim kako to mogu biti sutra, osim ako bi nekako dohvatili nekog gneracijskog talenta na draftu. mada su i knicksi tako izgledali do prekjuče, tako da verovatno grešim. 1
kralj Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 Mogao bi Risašer da bude dobar. Šteta što je šut izgleda povukao na majku. 2
reg Posted December 31, 2024 Posted December 31, 2024 WTF is Džoni Džuzeng? Kako su iskulirali Džimija Kartera, ćutnja od 5 sekundi i posle rez kantora koji peva himnu.
Hele Posted December 31, 2024 Posted December 31, 2024 Ovo su tacno napravili da LeBron opet bude u necemu najbolji. Cestitamo, najbolji je lik od 40 godina u ligi. Btw i jedini. https://www.espn.com/nba/insider/story/_/id/43217402/best-nba-college-high-school-basketball-players-age-14-40 Inace, srpski igraci veceras do sad 1 od 16 iz igre (Micic 1/13, Jokic 0/3).
kralj Posted December 31, 2024 Posted December 31, 2024 Ako spustimo Jutu ispod 150, ima neke šanse. 1 1
banecare1 Posted December 31, 2024 Posted December 31, 2024 ne znam da li su kinezi nesto pritegli ili je do sajtova koji rade streaming. ima li neko dobar stream, mucim se i pizdim
kralj Posted December 31, 2024 Posted December 31, 2024 Probaj tu: https://zuzz.tv/?channel=nbatv&game=watch-utah-jazz-8899836228-live-stream
reg Posted December 31, 2024 Posted December 31, 2024 (edited) 28 minutes ago, banecare1 said: ne znam da li su kinezi nesto pritegli ili je do sajtova koji rade streaming. ima li neko dobar stream, mucim se i pizdim https://streameasthd.com/nba-streams/utah-jazz-live-stream Video sam da je onaj methstream otišao na odmor. 130 poena za poluvreme. Ima li jednog protivnika gde možeš na miru da gledaš tekmu, a da nije b2b protiv Atlante koja nema centra i ne igra odbranu. Edited December 31, 2024 by reg
Recommended Posts