Jump to content
IGNORED

NBA 24/25

freakns

Recommended Posts

Posted

WhiteHeterosexualGuy

4 hr. ago

Hawks
Profile Badge for the Achievement Top 5% Commenter Top 5% Commenter

Carrying is the only reason those tall guys can dribble without getting their shit picked every possession. And it's the whole reason positionless basketball exists now-- not because guys are suddenly more skilled than 30 years ago, but because anyone can safely be a ball handler when they're allowed to carry egregiously

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kralj

269

• 1n54jd3r

213

• Hele

174

• uini

128

Posted (edited)

jovic odlucujuca trojka, potom 2 mirna bacanja posle incidenta za potvrdu pobede nad hjustonom

ukupno 18p, 7sk, 6as

deluje da igra sa solidno vise samopuzdanja od  povratka u rotaciju

orlandu se povredio i sags, odnosno izasao iz igre zbog povrede, valjda nije nista ozbiljnije

pritom nije igrao ni blek, tako da su trenutno bez udarne petorke, sto ih ne sprecava da i dalje drze glavu iznad vode

samo jos jedna potvrda da su mozda i najdublja ekipa lige

Edited by pbg12345
  • +1 1
Posted
1 minute ago, pbg12345 said:

samo jos jedna potvrda da su mozda i najdublja ekipa lige

Meni možda Memfis.

Posted

Jovic sad odigrao dobro, sledeci mec verovatno opet 3p sa bacanja i sut iz igre 0/3, i tako stalno. Teska prica ove sezone.

• -1 1
Posted
1 hour ago, Milošica said:

Meni možda Memfis.

ima memfis dubinu itekkao i sto kaze edin definitivno su fransiza broj 1 po "proizvodnji igraca", ali smo videli na sta lici kad ostanu bez udarne petorke (uostalom kao i ogromna vecina timova, potpuno je logicno)

orlando cak i u tim okolnostima nastavlja sasvim solidno da igra

odbrana nije nista slabija, napad naravno jos vise pati, ali imaju nekav identitet, igru koju mogu da igraju cak i u takvim okolnostima

Posted

Биће Јовић озбиљан играч, не треба заборавити да има само 21 годину. Можда се очекивало да направи мало већи искорак јер је прошле сезоне и у плеј-офу имао битну улогу, али полако време ради за њега штоб се рекло.

За Богдана би најбоље било да запали из те Атланте, само је питање да ли жели у неку амбициозну плеј-оф екипу где би имао скромнију улогу или неки ципирипи тим где може да пика необавезну кошарку и буџи бројке. Мада се вероварно неће ни питати превише, него где га пошаљу јбг.

• +1 1
Posted

Pizdim zbog Bogija  :/

Em se nesto stalno povređuje i nikako da uđe u ritam, em mu je ova godina statistički najgora ikada u NBA, a prošle je bio kandidat za 6tog čoveka lige.

Još se nadam da će ući u svoj ritam a da će ga povrede zaobići.

Dosta je. Propustio je već skoro 20 utakmica.

• +1 2
Posted

Sta znam, puno se pljuje po Atlanti, a nista im ne fali.

Po meni je bas Bogi tu gde bi trebao, u plejof ekipi gde je cenjen i ima ulogu.

Ako se jos malo uozbilje i zategnu, moglo bi to da bude solidno.

Imaju 3, 4 klinci koji su vec sad solidni, a vreme je tek pred njima, medju njima najmladji i trenutno najgori onaj Francuz prvi pik, ali po meni on uopste nije los kao sto neki pricaju i vreme je pred njim...

Imaju Hantera koji je ozbiljan kandidat za sestog igraca lige i Trejo je i dalje mlad, a vec tako ruzan, i tek ulazi u prajm.

Posted

То и јесте проблем, што Атланта изгледа вероватно најбоље у последњих неколико сезона, уз Богданову улогу која је некако све мања и небитнија. У некој будућности ће бити све мање простора за њега рекло би се, зато ме не би ни чудило да га трејдују.

Posted

Ja imam utisak da ga izuzetno cene, a uloga je manja kada je vise puta bio povredjen. Odigrao je samo 14 utakmica, niko se ne vrati iz povrede i odmah ima minutazu i ulogu kao pre.

On im je najstariji tamo od igraca koji igraju, ceka ih po svemu sudeci plejof, ne verujem da ce se tako lako odricati veterana.

Posted

Samo teško da se ekipa sa Jangom zategne. Trenutno guraju solidno, ali dok su ostatak rostera doveli u red, Kapela je omatorio do nivoa ispodprosečnog centra, a Onyeka nije napredovao kako se očekivalo. Prezabavni za gledanje svakako. JJ MIP kao kuća.

Posted

Bolje igra Atlanta, jer su šutnuli Mareja iz ekipe. Marej i Jang su bili užasno nekompatibilni zajedno, jer nijedan od njih ne može da glumi spot up šutera. Takođe, u startnu su uvrstili Denijelsa koji je trenutno najbolji defanzivni bek lige i on je pre MIP od JJ.

• +1 1