Jump to content
IGNORED

NBA 24/25

freakns

Recommended Posts

Posted

I debeli isporučio TD za tri četvrtine. Grujica Kelić u meni ima naslov za sutra.

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kralj

240

• 1n54jd3r

191

• Hele

164

• uini

126

Posted

Slazem se za Jokica. Nekako ispostuje te brojke, ali nije to vise pobednicka kosarka. Odnosno supljine u odbrani su krater, koji ne moze kroz napad da nadomesti.

• +1 2
Posted

I evo, kako se vratio, Alen lagano skok u napadu i tip-in preko njega. Da ubije bilo kakvu nadu 

Posted

Kako se brukaju, primiće laganih 160.

Posted
2 minutes ago, 1n54jd3r said:

Slazem se za Jokica. Nekako ispostuje te brojke, ali nije to vise pobednicka kosarka. Odnosno supljine u odbrani su krater, koji ne moze kroz napad da nadomesti.

...a i taj napad bez KCP-ja i AG-ja (koji više ne znam koliko je tekmi propustio) nije isti. Baš su u problemu, među najgorima u odbrani trojki, a u napadu polažu nade u Vestbruka iz ugla. Pored svih problema u igri najviše smeta neozbiljnost protiv Vašingtona, Portlanda, Pelsa...moglo bi da ih košta plejofa.

Posted

Pitanje: Kako da sprečimo da Klivlend uzima toliko šuteva za tri?

Meloun: Teško je, oni su napravljeni tako da uzimaju šuteve za tri, imaju sedam šutera koji imaju preko 40% za tri, mi samo dvojicu (oblačić iznad glave: "duvaj ga Bute"). Čeka nas teška utakmica protiv Detroita. Nismo disciplinovani, ne komuniciramo...

P: Kako da bolje branimo PnR?

Meloun: Teško je, imaju mnogo dobre šutere, nekad smo uspevali da ih ispratimo, nekad ne.

Met Mur: Kako da premostimo minus zbog razlike u pokušajima za tri?

Meloun: Prošle godine smo isto manje šutirali u odnosu na ostale, ali smo bolje branili trojke, moramo to da popravimo.

Nevezano za Denver, Majk Braun dobio otkaz u Sakramentu, ne znam da li neko već stavio tu vest.

Posted

Ne verujem da ce izduvati za PO, ne mogu biti ovako losi citave sezone. Ali da je alarmantno, jebeno jeste. 

Posted
8 minutes ago, 1n54jd3r said:

Ne verujem da ce izduvati za PO, ne mogu biti ovako losi citave sezone. Ali da je alarmantno, jebeno jeste. 

Ja sam na granici da pređem u tim Micko, trenutno su između 5 i 7 mesta, ako završe osmi mogu da vidim kako ispadaju u plejinu protiv zdravih Klipersa.

Previše igrača nisu kompatibilni, Braun (recimo da će popraviti odbranu) i Vestbruk ako igraju zajedno napad trpi, pa još ako je Votson sa njima ostaje samo da se brani duo Jokić-Marej koji je postao predvidiv. Neko na DNVRu je izneo podatak da padaju brojke Brauna u napadu kada igra AG jer ovaj ima manje šansi za Jokićev pas u reketu, a procenat za tri mu je opao. Stroter ok šutira trojke, ali je problematičan kada igra sa MPJem i Marejem, svih ih prolaze i to nije odbrana koja je potrebna timu koji se vrti oko Jokića.

Para nemaju, Nađija nemaju kome da uvale, Šarić ne igra, Stroter sam ima premalu platu, ostaje trejd Portera...ili da odigraju reprizu 21/22 sezone, što sam očekivao, ali ne uz ovako ubedljive poraze i dosadnu košarku. Večeras bi im čak i jedan Ostin Rivers značio u odbrani.

Posted

Kada ce ovaj klovn opet dobiti otkaz, mislim da je vreme:fantom:

• +1 1
  • Haha 1
Posted (edited)

Denverova spoljna odbrana je daleko gora od untrasnje. Primili su  100 poena iz otvorenih suteva spolja:fantom: Svaka ekipa ih vacari na istu foru. Odbrana Denvera puca posle prvog prodora protivnickog beka. Debeli i od Allena ima  velike strahove vec nekoliko sezona, ne sme da ga napadne jedan na jedan, sav se pogubi iako je za glavu visi  i jedno pedeset kilograma tezi od njega. Ali kakav je indijanac Westbrook majko mila, otkako je odlucio da bude prva opcija u napadu ekipe, poceo je da nas podseca na svoje bravure iz Oklahome,Hjustona,Lejkrersa i Washingtona. Igrac koji na najgluplji nacin gubi lopte, mislim da je u tome najbolji  u istoriji lige.

Edited by Micko8
Posted

Ruku na čuku, zajeban je ovaj Klivlend do koske. Ne može Denver da isparira njihovom tempu. Respekt za Kenija kako je implementirao ovu modifikovanu verziju Dubsa na ove igrače. 

U drugim vestima, prebacivao sam u prekidima na Hjuston. Kapiram koncepciju, ali zločin je držati Amena na klupi. Postaje mi omiljeni NBA igrač.

• +1 1
Posted

Dosta jaka Kajrijeva faca na ovom slow mou.

• +1 1
Posted

Ali navijaci Finiksa koji bacaju kosku Marsalu 🤣

• Haha 2
Posted

Sto se vehabija uvek kaci sa protivnickim igracima kada ne zna da se bije:rolleyes: