kralj Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago I debeli isporučio TD za tri četvrtine. Grujica Kelić u meni ima naslov za sutra.
1n54jd3r Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Slazem se za Jokica. Nekako ispostuje te brojke, ali nije to vise pobednicka kosarka. Odnosno supljine u odbrani su krater, koji ne moze kroz napad da nadomesti. 2
1n54jd3r Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago I evo, kako se vratio, Alen lagano skok u napadu i tip-in preko njega. Da ubije bilo kakvu nadu
reg Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 2 minutes ago, 1n54jd3r said: Slazem se za Jokica. Nekako ispostuje te brojke, ali nije to vise pobednicka kosarka. Odnosno supljine u odbrani su krater, koji ne moze kroz napad da nadomesti. ...a i taj napad bez KCP-ja i AG-ja (koji više ne znam koliko je tekmi propustio) nije isti. Baš su u problemu, među najgorima u odbrani trojki, a u napadu polažu nade u Vestbruka iz ugla. Pored svih problema u igri najviše smeta neozbiljnost protiv Vašingtona, Portlanda, Pelsa...moglo bi da ih košta plejofa.
reg Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Pitanje: Kako da sprečimo da Klivlend uzima toliko šuteva za tri? Meloun: Teško je, oni su napravljeni tako da uzimaju šuteve za tri, imaju sedam šutera koji imaju preko 40% za tri, mi samo dvojicu (oblačić iznad glave: "duvaj ga Bute"). Čeka nas teška utakmica protiv Detroita. Nismo disciplinovani, ne komuniciramo... P: Kako da bolje branimo PnR? Meloun: Teško je, imaju mnogo dobre šutere, nekad smo uspevali da ih ispratimo, nekad ne. Met Mur: Kako da premostimo minus zbog razlike u pokušajima za tri? Meloun: Prošle godine smo isto manje šutirali u odnosu na ostale, ali smo bolje branili trojke, moramo to da popravimo. Nevezano za Denver, Majk Braun dobio otkaz u Sakramentu, ne znam da li neko već stavio tu vest.
1n54jd3r Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Ne verujem da ce izduvati za PO, ne mogu biti ovako losi citave sezone. Ali da je alarmantno, jebeno jeste.
reg Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 8 minutes ago, 1n54jd3r said: Ne verujem da ce izduvati za PO, ne mogu biti ovako losi citave sezone. Ali da je alarmantno, jebeno jeste. Ja sam na granici da pređem u tim Micko, trenutno su između 5 i 7 mesta, ako završe osmi mogu da vidim kako ispadaju u plejinu protiv zdravih Klipersa. Previše igrača nisu kompatibilni, Braun (recimo da će popraviti odbranu) i Vestbruk ako igraju zajedno napad trpi, pa još ako je Votson sa njima ostaje samo da se brani duo Jokić-Marej koji je postao predvidiv. Neko na DNVRu je izneo podatak da padaju brojke Brauna u napadu kada igra AG jer ovaj ima manje šansi za Jokićev pas u reketu, a procenat za tri mu je opao. Stroter ok šutira trojke, ali je problematičan kada igra sa MPJem i Marejem, svih ih prolaze i to nije odbrana koja je potrebna timu koji se vrti oko Jokića. Para nemaju, Nađija nemaju kome da uvale, Šarić ne igra, Stroter sam ima premalu platu, ostaje trejd Portera...ili da odigraju reprizu 21/22 sezone, što sam očekivao, ali ne uz ovako ubedljive poraze i dosadnu košarku. Večeras bi im čak i jedan Ostin Rivers značio u odbrani.
Micko8 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Kada ce ovaj klovn opet dobiti otkaz, mislim da je vreme 1 1
Micko8 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) Denverova spoljna odbrana je daleko gora od untrasnje. Primili su 100 poena iz otvorenih suteva spolja Svaka ekipa ih vacari na istu foru. Odbrana Denvera puca posle prvog prodora protivnickog beka. Debeli i od Allena ima velike strahove vec nekoliko sezona, ne sme da ga napadne jedan na jedan, sav se pogubi iako je za glavu visi i jedno pedeset kilograma tezi od njega. Ali kakav je indijanac Westbrook majko mila, otkako je odlucio da bude prva opcija u napadu ekipe, poceo je da nas podseca na svoje bravure iz Oklahome,Hjustona,Lejkrersa i Washingtona. Igrac koji na najgluplji nacin gubi lopte, mislim da je u tome najbolji u istoriji lige. Edited 16 hours ago by Micko8
kralj Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ruku na čuku, zajeban je ovaj Klivlend do koske. Ne može Denver da isparira njihovom tempu. Respekt za Kenija kako je implementirao ovu modifikovanu verziju Dubsa na ove igrače. U drugim vestima, prebacivao sam u prekidima na Hjuston. Kapiram koncepciju, ali zločin je držati Amena na klupi. Postaje mi omiljeni NBA igrač. 1
Micko8 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Sto se vehabija uvek kaci sa protivnickim igracima kada ne zna da se bije
Recommended Posts