Jump to content
IGNORED

NBA 24/25

freakns

Recommended Posts

Posted

CB srlja i brlja, ali donosi kakvu takvu ravnotežu.

Za razliku od prošle sezone, Čet je pronašao način da doprinese protiv Jokića. Tu nam nema spasa.

Tačno su ona prva dva minuta bez Jokića usmerila momentum utakmice. Čovek celu karijeru igra kao da na svakoj pauzi zaboravi da sačuva fajl.

• +1 2
Posted

sreca pa mi uleteo duzi poziv kada je izasao jokic. 

pocetkom 4/4 cu da zovem neki blic sastanak :D

• Vojvodo,serdare 1
Posted

Bar CB pokazuje znake života, nevezano što je bilo svakakvog srljanja, naročito kad Rass uvede anarhiju. Jedno od boljih njegovih poluvremena ako se ne računa plejof.

Posted (edited)
9 minutes ago, kralj said:

CB srlja i brlja, ali donosi kakvu takvu ravnotežu.

Za razliku od prošle sezone, Čet je pronašao način da doprinese protiv Jokića. Tu nam nema spasa.

Tačno su ona prva dva minuta bez Jokića usmerila momentum utakmice. Čovek celu karijeru igra kao da na svakoj pauzi zaboravi da sačuva fajl.

Prva tekma kao starter i čuva SGA, verovatno nema težeg zadatka za njega. OKC podseća na Denver iz šampionske sezone, imam osećaj da svaki napad mogu da poentiraju, nedostaje im samo fizikalija za plejof, valjda će Hartenštajn da bude ok.

Denver mora da uzme skokove u odbrani i igra brže, tako su i napravili razliku u prvoj. Previše statičnih napada gde se OKC nabije u reket i ostavi same Brauna/Vestbruka (pa i Votsona i Šarića).

Edited by reg
  • +1 2
Posted

Evo ga Debeli, pojavio se na skoku, ali slaba vajda. Čet igra jokoćevsku utakmicu, širi, skuplja, skače, razigrava.... uzme li trojka da mu upada, ide ovo na 20.

• +1 1
Posted

Isto imam osećaj da je Denver na 2 trojke OKC-a da pošalje sve startere na klupu. Kakva dominacija Holmgrena, dve banane MPJ-u, dve banane Jokiću.

Posted

Evo ludog Rasa da privede ovo kraju.

Posted

Samo jedno pitanje ima smisla: koji moj gledamo ovo umesto da spavamo kao sav normalan svet?!?

Posted

Votsonov promašaj bio 11 uzastopni promašaj iz igre, Stroter prekinuo niz. 23 razlike posle tri četvrtine...jedva čekam da vidim na šta liči Denverov redit.

Posted (edited)
12 minutes ago, 1n54jd3r said:

Samo jedno pitanje ima smisla: koji moj gledamo ovo umesto da spavamo kao sav normalan svet?!?

Ja sam se raspao juče, legao u 10 tako da samo nastavljam sa danom.:D Možda okrenem na Minesotu i Sakramento, barem je tamo izjednačeno.

edit: previše Denver ima igrača koji ne mogu da igraju zajedno, Vestbruk/Votson/Braun zajedno na terenu sa šutom za tri kakav imaju 1/6, 0/3, 0/4 su katastrofa u najavi, Jokića čekaju trojica u reketu, ne može ni da asistira Gordonu.

Edited by reg
  • Haha 1
Posted

veci su problem mari i mpj koji nista nisu ubacivali

nisam gledoa prvo u drugom ne znam jesu zbirno dali 5 poena

Posted
2 minutes ago, pbg12345 said:

Shocking.

Kakva će ovo epska sezona biti. Najgore trashine od timova imaju ponekoga da zatrpa koš trojkama, a ovi doktori će imati 20% za 3. Rasel Vestbruk u 2024. kao rešenje, Isuse Trokuri sa biciklom u čmaru.

Posted

Zli and me  be like:

Will Grace Debbie Reynolds GIF

Posted
3 minutes ago, pbg12345 said:

nisam gledoa prvo u drugom ne znam jesu zbirno dali 5 poena

Zajedno 9/31. Denver šutira 36% iz igre, 19.5% za tri. Za njih barem znamo da mogu mnogo bolje, za ove koje sam spomenuo ne baš.

Dobra završnica u Sakramentu.