Jump to content
IGNORED

NBA 24/25

freakns

Recommended Posts

Posted

Upala lista. Ne bi trebalo da je strasno.

• Hvala 1
  • Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kralj

306

• 1n54jd3r

260

• Hele

203

• uini

152

Posted (edited)
2 hours ago, reg said:

Čitam juče redit sansa gde ljudi pišu kako im gledanje tima deluje kao neka obaveza, tako meni za sada deluje ova sezona, kao čišćenje odvoda sudopere i brisanje prašine puta 20. Pre dva dana Tajson odigrao 15 minuta, danas odsedeo na klupi celu tekmu, Piket isto,

Zato što igrači tako deluju na terenu. Gordon se očajno kreće, Jamal nije mogao da prdne u vremenu kad ga je čuvao KD. Delovalo je kao da je izveo nećaka na basket i rešio malo da ga stisne kako bi ovaj osetio šta je real deal. Debeli krene da urla na sudije i maše onim ručerdama za očigledne turnovere. Pomenuti Watson nije ni senka onog klinca iz prošle sezone po loženju i prilično sam siguran da ga Malone ubija u pojam. Jedini sa nekom, kakvom takvom, energijom je Braun ali vidi se da je po hijerarhiji tu negde ispred DAJ, tako da šta god. 

2 hours ago, reg said:

nije mi jasan Meloun, zašto samo 9 igrača u rotaciji u sred decembra.

Zato što tera inat i dokazuje poentu. Naji ne može da dobije 20 minuta protiv Washingtona, pa nemoj me zajebavati. 

Edited by Amos
  • +1 1
Posted

Btw, Snek rekao da je Debeli top 10 svih vremena. Mora da je spremio bar 20 burner accountova za online fajtove. :D 

• +1 1
  • Haha 1
Posted
3 hours ago, Amos said:

Watsona niko ne pominje jer su svi ostali užas ali momak je u ozbiljnom kanalu. Bio je bolji kad je startovao ali ovo sada je potpuni manjak samopouzdanja i volje.

Razneo ga je Durant, nije znao gde udara. Neke odluke su mu svejedno bile dibidus tupave. Što se druge rečenice tiče, zlonamerni bi to pripisali kontroverznoj činjenici da debeli čini saigrače boljima, ali nije vreme za takve isprazne razgovore naročito jer je i debeli u finoj krizi. Psihološkoj pre svega.

Posted

Meni J Pikett u prosloj utakmici nije delovao lose, a mislim da sam ga prvi put video da duze igra. Ovaj put klupiranje za celu utakmicu. 

Posted

Neće Malonea dirati bez da Debeli to verifikuje, a verujem da se plaše i da ga pitaju. Pre će kolektivno svi da potpišu podršku SNS. Ovaj išao u Sombor, to se ne zaboravlja.

Za sad je Malone svakako out of reach. Svi reflektori su na Boothu.

• +1 1
Posted

Svaka cast Rivsu za sut za pobedu, ali kakav je ludak Kari sa ove dve klac trojke.

• +1 3
Posted

Mučeni Vigins, Žanisa Pejnersa ne bi sačuvao

Posted
4 minutes ago, goofs said:

Mučeni Vigins, Žanisa Pejnersa ne bi sačuvao

Ovo je joe dumars lično za odbranu koju su igrali PW na KDu i naročito MPJ na Bilu.

Posted

Verujem, no ovde ga brat obišao sa dva driblinga, bez promene ritma, bez krosovera, sa nekom cim finticom ka desnoj strani, o čemu dalje pričati...

Posted

Slažem se, više da istresem ličnu traumu. :D

Ovo je još ta jedna odbrana gde daješ sve. Izgleda kao da je bio siguran da će ovaj da se digne na šut. Baš je lagano prosuo Stefov klač.

Posted
55 minutes ago, kralj said:

Ovo je joe dumars lično za odbranu koju su igrali PW na KDu i naročito MPJ na Bilu.

MPJ je kriminalno igrao odbranu protiv Pelsa, ali za Bila/Bukera je zadužen KCP ili neki sličan igrač, kakvog nemaju, a znali su da im treba za Finiks, Golden Stejt i timove sa sličnim bekovima.

Nerealno je očekivati da krakati Porter čuva 15cm nižeg Bila. 

Posted

Meni je najveci wtf kod pobednickog kosa Rivsa to kako je Kaminga odigrao. Ostalo je tipa par sekundi kad je Rivs krenuo u prodor ali brat lagano gura svog igraca daleko iza kosa i tek na kraju mu pada na pamet da bi mogao mozda da proba da oteza ovom sut ili blokira, kao da ima minut a ne sekund do kraja. Tragikomedija.

Posted (edited)

Kako debelog u napadu sikaniraju Murry i Westbrook. Ovaj drugi je posle one utakmice sa Atlantom umislio da je glavna zvezda tima  pa divlja i gubi lopte i retko kada prosledi  kvalitetnu loptu debelom  i ako je doda to je dodavanje  iz neke nemoguce situacije, gde bude prekinuta ili izgubljena lopta . Do te utakmice sa Atlantom je  imao odlicnu saradnju sa njim i ja sam ga ovde hvalio. Ocigledno su mu saigraci dosta ljubomorni zato  sto ovaj dobija svu paznju medija pa na silu pokusavaju da dokazu da vrede kao on a u stvari su obicne kese. Malone je prevara od trenera a Jokic je nikakav lider u ekipi.

Edited by Micko8
  • +1 1
  • Haha 1
Posted (edited)

Bog otac.

Edited by kralj
  • +1 1
  • Haha 2
  • -1 1
  • Tužno 1