Jump to content
IGNORED

NBA 24/25

freakns

Recommended Posts

Posted

Fin mec za otvaranje veceri. Wembi odlican. Prilicno kompaktan tim, od kako je Paul tu.

• +1 1
  • Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kralj

226

• 1n54jd3r

186

• Hele

161

• uini

125

Posted

Ovaj meč mi je pokazao da Niksi neće izaći sa istoka. Pre verujem da će Klivlend, nego oni.

Posted
38 minutes ago, Arigato said:

Ovaj meč mi je pokazao da Niksi neće izaći sa istoka. Pre verujem da će Klivlend, nego oni.

knicksi nisu još kliknuli, odnosno, ne igraju na nivou svog nekog recimo plafona ali ovaj meč ne pokazuje puno toga, pošto se sve vrti oko wembanayamine pojave, koju niko drugi osim spursa ne poseduje.

nikada nisam video ovako uzentane igrače knicksa, osim mikala, koji je u samom startu igrao kao da nije wemby ispred njega a išlo mu je na ruku što mu sve ulazi.

svakako je daleko plejof sunce

• +1 1
Posted

Wemby trojke 6 od 16. Imace materijali oni koji smatraju da trojke unistavaju rejting 

Posted

Bas steta sto su se Vulvsi unakazili trejdom, ove godine su opusteno mogli jako do samog kraja i do ljute borbe sa Seltiksima a ovako djoka, samo bljesnu povremeno i onda kanal

Posted

Vratise se Mavsi iz kanala i evo malo neizvesnosti u cetvrtoj. Randle je antikosarka po definiciji.

Posted
7 hours ago, uini said:

lavine je bolji igrač u vakuumu ali za nuggetse uopšte nisam siguran.

preklapaju se talenti i mane sa murrayom, plus je stalno ranjen

po mom misljenju treba im igrac koji moze kreirati i sebi a i drugima. pogotovo sto ni od ovog murraya to ne moze ocekivati. i pogotovo jer kada jokic ode ne klupu nastane cirkus u napadu.

denver bi gubio u odbrani i u skoku ali bi valjda watson to mogao da bar malo da resi.

Posted

Nije neko veliko iznenađenje, ali dugo se neki Evropljanin nije snašao ka Ger-šon.

Mislim na afirmisane EL igrače, ne na Vembija.

Posted

38-34 za Sanse na kraju prve. Odbrana suplja. Srecom, Jokic je strpao efikasnih 15 poena uz samo jedan promasaj iz igre. U suprotnom, ovo bi vec bilo cao zdravo.

Posted

Red je bio da Monte Moris nekoga zatrpa.

Posted

Jamal jos jedno stetocinsko izdanje. Bolje izgleda rahmetli DAJ.

Posted

Ruku na srce, digao je formu u poslednje vreme koliko toliko. Danas baš slabo, doduše povređen je nesrećnik.

Posted

Ras treba da udje u startnu petorku. A nesrecnik nek odmori ako je povredjen jer je stetan na obe strane terena. Nista pozitivno ne donosi. Elem, Jokic samo dva poena u drugoj, pokvario je malo statiatiku sa 4 promasene trojke.

Posted

I ja sam zagovarao to sa Rasom, ali više kao doorinos da se Marej presabere i dovede u red. Na duge staze to nema nikakvog smisla. I Ras je fino digao formu. 

Čudna utakmica. Pomislio sam da dobija Denver samo da veže 5 minuta dobre odbrane. U 2/4 onda obostrana borba sa životom za svaki poen.

• +1 1
Posted

Slažem se za Rasa, mora Džamal da igra u startnoj petorci jer je to petorka koja ima šanse da dogura dalje u plejofu, ako isti proradi. Vestbruk i u svojoj najboljoj formi ne može da igra 30+ minuta po tekmi u seriji od sedam utakmica. Sada kada su Braun i AG zdravi i igraju više brine njihov pad u odbrani i nemogućnost Brauna da ubode trojku (rekoše sad 3/21 u poslednjih ne znam koliko utakmica).

• +1 1