kralj Posted December 24, 2024 Posted December 24, 2024 Ako ga neko povredi, to će biti raspali Nurkić kad se pomami u ovih 2.5 minuta po poluvremenu.
reg Posted December 24, 2024 Posted December 24, 2024 (edited) Nurkić dobio četvrtu ličnu, treba ga natovariti još jednom da nam ne upropasti sezonu. Kolektivno se ućutaše u publici kada se Jokić uhvatio za nogu posle onog duela sa Nurkićem sredinom četvrtine. Edited December 24, 2024 by reg 1
reg Posted December 24, 2024 Posted December 24, 2024 Kako je lako digao ruke Finiks od ove tekme. Izgledaju kao još gore konstruisan tim od Denvera, a za više para. 1
reg Posted December 24, 2024 Posted December 24, 2024 Šta radi Kejd Lejkersima, vodi Detroit 10 razlike 5 minuta do kraja.
1n54jd3r Posted December 24, 2024 Posted December 24, 2024 Nisam gledao. Je li se Denver probudio ili su Sunsi jadni?
pbg12345 Posted December 24, 2024 Posted December 24, 2024 gledao sam samo prvu i pocetak druge, energija im je bila jako dobra, pominjao sam vec mpj neverovatno je da cak i u ovakvoj jednoj utakmici oni nista ne mogu dobiti od visokih sa klupe, odnosno najia i sarica deandreu svaka cast, ali on odavno nije igrac, u ekipi je zbog drugih stvari i moze posluziti ponekad u regularnoj sezoni kao pomocno osoblje
Zli Gli Posted December 24, 2024 Posted December 24, 2024 Tako sto ne skace a ni saigraci mu se ovaj put nisu sklanjali da pumpa statistiku nego igrali normalno i posteno
Hele Posted December 24, 2024 Posted December 24, 2024 5 hours ago, Mil@n said: Dotle, Empidovo prsnuće se pogoršava... Navalio na žensko™ Ako su uvedene zenske sudije i ako smo za ravnopravnost, moraju se tretirati jednako i ne sme sad tu nesto moralisati jer navalio na zenskog sudiju. Navalio je na sudiju i to je to. Naravno, fizicki ne sme da takne bilo koga, a ovi verbalni napadi i da kreces ka nekome da mu sad ti kao objasnis, to mora biti kaznjivo, ali pol sudije je nebitan. Iskreno, da igram kosarku i dalje, stvarno me ne bi zanimao pol sudije uz svu ljubav i postovanje i naklonost koju imam ka zenama. To nije musko ili zensko nego osoba koja radi tu svoj posao, necu udariti ni musko, ni zensko, a ovo da popizdim i pickaram, uradicu ako mi se radi i svesno onda snositi posledice za to. Samo je licemerno da tu stoji zena pa kao nemoj. To nije ravnopravnost.
goofs Posted December 24, 2024 Posted December 24, 2024 Sad gledam statuse kecelja, 5 timova je preko druge kecelje, čak 22 tima preko prve kecelje i samo 3 posluje normalno ispod kecelja (Kingsi, Orlando i Hoksi). Kada si iznad prve kecelje ne smeš da trejduješ za veću platu nego što je šalješ, što kao posledicu ima dve stvari: sve teže i teže će biti da se uopšte iskonstruišu trejdovi koji zadovoljavaju matematiku, a imaju neku upotrebljivu vrednost za timove koji učestvuju u razmeni ove mrtve ugovore tipa Bredli Bil, Džimi Batler, Lenard, Lavine je gotovo nemoguće pomeriti. Ne pričam o Ben Simonsu čija je upotrebna vrednost 0, ovo su igrači koji i dalje mogu nešto da ponude u ligi (ajd Kavaj ako ikada bude bio zdrav), ali je toliko teško sklopiti trejd oko njih da će verovatno dočekati kraj tu gde su sada
kralj Posted December 24, 2024 Posted December 24, 2024 Velika je to budalaština sa apronovima. Nisu smeli to da uvode dok ne istekne poslednji važeći ugovor u trenutku najave. Ruku na srce, nije da su se klubovi mnogo opametili, samo moraju malo više da se dovijaju i improvizuju.
Milošica Posted December 24, 2024 Posted December 24, 2024 Kako prži Orlando bez braće Vagner i Bankera. Jeste da nije igrao Tejtum, ali svakako velika pobeda. 1
Mil@n Posted December 24, 2024 Posted December 24, 2024 10 hours ago, Mil@n said: MPJ neće preći 22 do kraja. 24 ako proradi. Kao što rekoh, 24. 3 po preostalim četvrtinama... Milion puta viđeno. Voleo bih ja da on daje 30 svaku utakmicu, ali on prosto nema alata da bude toliko efikasan. Pogotovu nema alata da daje 25, 28, 30 svaku utakmicu. Svaka njegova ovakva utakmica je preslikana, krene ga šut, natrpa, promaši par i doviđenja nema prodor, ne može da igra 1on1 ili to radi jako retko. Možeš da katuješ koji put ali i to prođe jednom i ćao, a i protivnici su valjda već dovoljno pametni da obraćaju pažnju na to dodatno zbog Jokićevih pasova. I za nekoga ko igra spolja, prespor je.
Recommended Posts