Jump to content
IGNORED

NBA 24/25

freakns

Recommended Posts

Posted

A sta mislis bradilko, jel bi taj Lopez vise prcao Seka sutem za 3 od 35% ili ovaj njega konstantnim ukucavanjem u kos zajedno s loptom? Koji trener bi pre koga izbacio sa terena? Mada, za Seka bi se i nasla zamena jer bi Lopeza na 3 branio i neki lagani PF a takav ne moze da brani Seka pod kosem i tu imamo problem.

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kralj

358

• 1n54jd3r

305

• Hele

223

• reg

174

Posted
22 minutes ago, Zli Gli said:

A sta mislis bradilko, jel bi taj Lopez vise prcao Seka sutem za 3 od 35% ili ovaj njega konstantnim ukucavanjem u kos zajedno s loptom? Koji trener bi pre koga izbacio sa terena? Mada, za Seka bi se i nasla zamena jer bi Lopeza na 3 branio i neki lagani PF a takav ne moze da brani Seka pod kosem i tu imamo problem.

tu shek ima problem jer ne bi mogao nikog da cuva, izrotirali bi ga u svakom napadu  i svako bi ga trpao.

a njega bi bar faulirali jer ne ume bacanja. i tad mu je to bio problem hack the..

kad bi ukinuli def 3 sekunde to bi bilo drugo.

• Tužno 1
Posted

Znaci on bi propo u ovoj eri a npr. Jokic bi dominirao i u Sekovoj i bilo kojoj, jasno kao dan, samo sam to hteo da cujem :D

Posted
1 minute ago, Zli Gli said:

Znaci on bi propo u ovoj eri a npr. Jokic bi dominirao i u Sekovoj i bilo kojoj, jasno kao dan, samo sam to hteo da cujem :D

to ti kazes. ne bi propali ni jedan ni drugi ali bi imali manje bitne uloge kad bi mogli da lete kroz vreme.

Posted
1 hour ago, bradilko said:

najjace je koliko se potcenjuje kosarkaska struka.

svi treneri sirom sveta  glupi pa da im mi malo damo koji savet.

Pa NBA je dokazano u velikoj meri sou biznis. Imas vlasnike koji su dokazani idioti i rade po nekom svom nahodjenju koje nema veze sa mozgom, samo su razmazeni tatini sinovi milijarderi koji su dobili skupe igrackice da se zezaju.

I onda oni kao takvi postavljaju trenere ciji je rad cesto upitan.

U NBA-u igraju najbolji igraci, ali svi znamo da bas i nisu najbolji treneri tamo. Tamo su oni koji su podobni. 

Svaki tim je ozbiljna masinerija sa gomilom jako ozbiljnih strucnjaka, ali dzabe sve ako je na vrhu neka budala.

NBA nije vrhunac koji jedan trener moze doziveti, to mi mozemo najbolje znati jer su Rajakovic i Kokoskov dospeli do mesta trenera prvih timova, a Ivkovic, Obradovic, Pesic... nikada nisu.

Nije to potcenjivanje Darka i Igora, svaka njima cast, ali zna se da nisu strucniju od Dude, Zoca i Karija, samo su tamo podobniji i prosli su kroz taj sistem.

Naravno da je logicnije da sutiras gomilu trojki ako ti je sut za dva 50%, a mozes dovesti ekipu da sutira za tri 40%.

Stvar je u tome sto u NBA-u postoji gomilu potpuno bezveznih ekipa, koje po postavljenoj statistici sutiraju vise nego GSW 2016. godine, a nemaju nikakvu igru, organizaciju, rezultate, apsolutno nista. Dakle, koriste taktiku koja ocigledno im ne uspeva.

Neki Vasington sutira za dva 52,3% posto, a za tri 32.3%.

Gde je smisao u tome? Uzmi pa racunaj i videces da ga nema.

Golden Stejt je u toj sezoni 2015-2016 sutirao 41,6% za tri. E, to potpuno ima smisla kada se uporedi sa njihovim tadasnjim sutem za dva.

• +1 1
Posted

Ek...eke, ekekekekeke. Zamišljam situaciju u kojoj Butu ne produžavaju ugovor nakon još jednog ranog izlaska i novi GM zatiče ugovor LaVina, Nađija, ali bez Brauna.

Posted
1 hour ago, reg said:

Ek...eke, ekekekekeke. Zamišljam situaciju u kojoj Butu ne produžavaju ugovor nakon još jednog ranog izlaska i novi GM zatiče ugovor LaVina, Nađija, ali bez Brauna.

Moze, ako taj ne zatekne ni Jokica

Posted

Debeli opet najgori na terenu, puni ga ona stoti rangirani centar u ligi. Genijalan im je ovaj plan da od one divljine Gordona prave prvu opciju u napadu, smao neka nastave tako:fantom:

Posted

Ovi su dotakli dno života. Mislim da bi Jokić radije igrao za reprezentaciju uz 2 meseca priprema nego što mu se igra večeras. 

• Haha 1
Posted

Kamo sreće da Jokara uvek ovako igra pa da mogu da ga mrzim ko čovek :D

• Tužno 1
Posted
3 minutes ago, kralj said:

Smorile ga istorijske brojke + miškili.

Gledao je snimke sa protesta pa nije glavom u igri.

Ali za sada ga izvukoše Marej i Ras.

• Haha 1
Posted

Negde sam pročitao kako napušavaju debelog kako je malo (više) overweight ove sezone.

Ja bih rekao da je sada čak i veći nego na početku sezone, bukvalno mu sise skaču dok trči. 

• Haha 3