Jump to content
IGNORED

NBA 24/25

freakns

Recommended Posts

Posted
Just now, uini said:

ne znam, meni je napad magije bas treshijana bio proslog plejofa. odbrana im je dosta dobra ali zavisi od onog baje sto je stalno povredjen, isaacsa

Mislim sa će im dosta značiti KCP za šut.

Očekujem dodatni napredak u šutu Bankera, kog izrazito gotivim.

Posted

Gledao sam Chicago vs New Orleans i Kuzma je sada jak u meni

• Haha 2
Posted
1 minute ago, Milošica said:

Mislim sa će im dosta značiti KCP za šut.

Očekujem dodatni napredak u šutu Bankera, kog izrazito gotivim.

kcp nije osoba koja ce doneti prevagu u napadu; pre ce im pomoci da franz iz zloglasnih wagnera bude drug bancheru po ucinku (nista mi se ne svidja banchero btw) & da onaj anthony black odlepi i bude jedan od kandidata za sophmorea godine.

Posted
32 minutes ago, uini said:

kcp nije osoba koja ce doneti prevagu u napadu; pre ce im pomoci da franz iz zloglasnih wagnera bude drug bancheru po ucinku (nista mi se ne svidja banchero btw) & da onaj anthony black odlepi i bude jedan od kandidata za sophmorea godine.

A meni u top 5 najgotivnijih u ligi.

On, Fox, Branson, Kaninhem, Morent.

• +1 1
Posted
2 hours ago, pbg12345 said:

ne znam sta je sa fulcom, dal ga je neko pokupio, pre par dana jos uvek nije imao ugovor

jeste upitnog zdravlja i bez suta, ali jos uvek je relativno mlad i ima kvaliteta, bilo bi cudno da vec sad nema mesta u ligi

Pa razlog je njegov šut za tri poena, prošle sezone u regularnom delu sezone je bio loš procenat, da bi u plej ofu postao nešuter za tri poena. Teško da može sa takvim arsenalom u napadu da plej bude NBA igrač. To je možda moglo da prođe u vreme Džordana, danas je igra dosta naprednija.

Ben Simons makar poseduje fizikalije da bude PF/C, a šta će Fulc? Mislim da njega čeka Evropa gde se glavom razmišlja.

Posted (edited)

Nego sta nego naprednija, mozes biti i kesa fizicki ako imas sut jer ko sta radi u NBA, ljudi samo trckaraju kao gazele i pripaljuju iz svih pozicija. Mislim da niko u vreme Dzordana nije ocekivao takav svemirski napredak igre, sto je rezultovalo i nikad dominantnijim osvajanjem OI od strane Amera.

Edited by Zli Gli
  • Tužno 1
Posted

Ajde i da zvanicno pozelim Jokari i druzini srecno otvaranje sezone. Domaci teren jak ostat' mora.

• +1 1
  • Tužno 1
Posted

Dobro su krenuli, osim MPJ-a koji je imao airball i ciglu.

• +1 1
Posted

Na uzorku od par minuta: Jokic igra doktorski, Jamal ne deluje kao bivsi igrac, napad brz i fluidan.

Ako nekoga interesuje, Debeli nije osisao bradicu.

• +1 1
Posted

Napokon sezona u kojoj se raspadnu čim debeli iziđe.

• Haha 2
Posted

Muceni Russ i Strawther oba po -15 za 6 minuta u igri.

Posted

Defanzivni skok bez Jokica je horor. Sut za tri je nikakav, ali Russ ne odustaje. Brine koliko Malone luta sa rotacijom i koliko je startere ostavio na klupi.

Posted

Kriminalan šut za tri, 15%, 2/13, od toga tri promašaja celog obruča MPJ-ja, Vestbruka i Šarića (koji je ujedno slučajno asistirao Votsonu koji je bio ispod koša:laugh:).

• +1 1
Posted

gde je ona slika kad covek nosi mazgu na ledjima?

• +1 1