Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

2 minutes ago, reg said:

Kako su korektno pokrili ako je Gordon odigrao 51 tekmu i onda se raspao u ključnoj utakmici na pola puta od titule (koja je mogla da bude finale da nisu bili četvrti)? Votson ne može da menja Gordona nikako sve dok ne poboljša šut i generalno igru u napadu, jer svaki napad prouzrokuje udvajanje Jokića ili Mareja, i nikoga neće biti briga da izađe na njega zbog 2-3 eventualno pogođene trojke uz sedam osam uzetih otvorenih šuteva dok njegov igrač visi na Jokićevim/Marejevim leđima.

Pa nije Watson kriv sto je njemu otisao hammy u petoj utakmici? Koliko je meni u sećanju, držali su vodu tokom sezone u Gordonovom odsustvu ali trebali bi da proverimo koliki je tačno score bio za konkretniji zaključak. Po mom mišljenju to je korektno pokrivanje, nisam pisao o PO i šta je tamo bilo.

• Replies 7.5k
  • Views 367.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• kralj
    kralj

Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

• goofs
    goofs

Posted Images

Da li je komentarisaba situacija sa Dejmom ? Mrzi li nekog da mi pojasni kako sad Bucksi imaju fleksibilnost

Edit : na nekom random sajtu, Nuggetsi treci favorit da fa dovedu

Edited by Lezilebovich

29 minutes ago, Lezilebovich said:

Da li je komentarisaba situacija sa Dejmom ? Mrzi li nekog da mi pojasni kako sad Bucksi imaju fleksibilnost

Edit : na nekom random sajtu, Nuggetsi treci favorit da fa dovedu

Uveli su tu Stretch opciju kad je poslednji put bio Lockout (mada možda i kasnije) jer se tada nagomilala kamara očajnih ugovora. Dame je imao dve godine za 100+ miliona. Ovim su tih 100+ raspodelili na sledećih pet sezona i spustili cap za ovu godinu. Ali za dve sezone će da budu u fazonu zašto smo to uradili, jer će tad početi da tegle dead money.

@1n54jd3r napisao Venom, umesto da ove godine plaćaju Dejma 50M, platiće ga “samo” 20M i time su stvorili tu fleksibilnost u capu koju su iskoristili za Majlsa Tanrera sa 25M po sezoni. Tehnički gledano može se reći da ih Tarner košta 45M, a on definitivno nije igrač koji vredi te pare.

Baksi guraju neku frankenštajn ekipu, Kuzm, Kevin Porter, Janis i Tarner, valjda trudeći se da privole Janisa na ostanak.

2027me mu ističe ugovor (i njemu u somborcu) i mislim da se za to leto spremaju Lejkersi, prazne cap.

Očigledno je da nemaju nameru da trejduju Janisa. Jedini rezon je da je on u fazonu da ostaje, i da je istok toliko jadan da misle da imaju šansu. Ali iako su verovatno top dve ekipe ostale bez najboljeg igrača, ostaju Cavsi, Hawksi imaju ambicije, Magic isto, pa i Knicksi.

• Author
16 hours ago, 1n54jd3r said:

Ode muceni Cancar

Monte Morris, PJ Dozier, Nikola Jokic, Garry Harris, Torey Craig, Jamal Murray, Vlatko Cancar

The Magnificent Seven

verovatno najveca pobeda u regularnoj sezoni u Jokic eri...

Btw, Bontemps i dalje nije impresioniran lolol

Ova vest se zahuktala u poslednjih sat vremena unsure

10 minutes ago, ducca said:

Ova vest se zahuktala u poslednjih sat vremena unsure

Nakoksani Grk uleteo da pravi haos i po NBA.

Meni je ovo wtf. Lici na fake news skroz. Ali ajde, da kontempliramo what if. Ako ode, Denver moze da uzme Horforda?

ne vidim zašto bi ga Denver pustio.

Urbonas je bacio kosku, napisao “nearing EL move” pa editovao na “considering”

12 minutes ago, Heaviside said:

ne vidim zašto bi ga Denver pustio.

Da li uopšte moraju da ga puste, s obzirom da se vraća u Evropu? Može samo da raskine ugovor?

8 minutes ago, garmonbozia said:

Da li uopšte moraju da ga puste, s obzirom da se vraća u Evropu? Može samo da raskine ugovor?

pa ne može jednostrano da raskine ugovor, isto kao što to ne mogu ni igrači koji idu u suprotnom smeru. Ti primeri su ti sigurno poznati, tipa Kampaco, a u konta smeru recimo Vezenkov koji je prošlog leta dugo pregovarao i uspeo da ih ubedi da ga puste nazad u Evropu. Mogu i Vasu da zadrže još jednu godinu recimo.

Evo ovde tekst o Jonasu i baš pominju i Vasu. Vasa će verovatno morati da plati nešto da bi mogao ovog leta da se vrati, prošlog je takođe hteo ali Šarlot nije pristao.

https://www.cbssports.com/nba/news/jonas-valanciunas-reportedly-mulling-move-to-europe-and-his-decision-could-impact-nuggets-kings-and-warriors/

Trejd prolazi tek 6.7. tako zapravo Sakramento može nešto da se dogovori sa njim a Denver da ga ispuši.

Edited by Heaviside