16 hours ago16 hr Michael Porter Jr. averaged 13.4 points, 8.1 rebounds and 1.6 assists in 20 games in the 2023 playoffs. He won his first NBA championship.Procenti 42% iz igre, 35% za 3.Bruce Brown je imao 12p, Gordon 13.5 uz mnogo bolje procente.Razvalio....
15 hours ago15 hr 4 hours ago, uini said:trejdom cam johnson - mpjr, denver je dobio na inteligentnim odlukama na parketu, defanzivi. drugim rečima, podigli su pod, uneli nekakvu sigurnost. međutim, po meni je ovim potezom značajno otfikaren plafon u plejofu, jer si predao lika koji osim što može da šutira 1/10 iz igre, može i da ubaci 20-30pts i to preko duranta ili wembyja i da reši meč.timmy je nekakvo sa temua ponovno podizanje plafona, u smislu da i on otim nekim dobrim danima, može da saspe 20ak pts.a šutira 40% zato što dva ili tri meča ne može vola da ubode, pa jedan ili dva ubaci sve i tako u krug. da je konstantniji šuter, ne bi bio na tom minimalcu jbgabiće kod njega izazaov objasniti mu da ne mora baš svaki put da ispali 10ak šuteva, bez obzira na učink, pošto sada nije u takvoj ulozi, bar se nadam.edit typosedit pt2 imam toliko typosa da odustajemDa su Johnson i Porter igrači koji su slično plaćeni, onda bi analiziranje u sitna crevca i te kako imalo smisla. Ovako kada je jedan duplo skuplji od drugog, a razlika se manje-više svodi na to da Porter ima potencijal da možda nekad u nekom trenutku iz sebe izvuče neki ekstra kvalitet, i to svaki dvadeseti put (a protekle sezone ni toliko, već je varirao u finišu sezone od lošeg do očajnog), potpuni je no brainer ko je od njih dvojice potrebniji i korisniji Denveru. Tim pre što izbor i nije samo između Johnsona i Portera, već i između Johnsona i BB-a, s jedne, i Portera sa druge strane.
15 hours ago15 hr 31 minutes ago, Ayatollah said:Da su Johnson i Porter igrači koji su slično plaćeni, onda bi analiziranje u sitna crevca i te kako imalo smisla. Ovako kada je jedan duplo skuplji od drugog, a razlika se manje-više svodi na to da Porter ima potencijal da možda nekad u nekom trenutku iz sebe izvuče neki ekstra kvalitet, i to svaki dvadeseti put (a protekle sezone ni toliko, već je varirao u finišu sezone od lošeg do očajnog), potpuni je no brainer ko je od njih dvojice potrebniji i korisniji Denveru. Tim pre što izbor i nije samo između Johnsona i Portera, već i između Johnsona i BB-a, s jedne, i Portera sa druge strane.niti merim plate, niti ko je bolji igrac od njih dvojice [to je nesumnjivo mpjr, uprkos hejtu], vec iskljucivo merim sta denver kao ekipa dobija a sta gubi trejdom. to i opisah ( :zabole me za plate koje placa neki bogatun da bi jos zaradio u buducnosti
14 hours ago14 hr Majk Braun novi trener Niksa.Zanimljivo, rođen istog dana iste godine kad i AV. Edited 14 hours ago14 hr by Milošica
14 hours ago14 hr hahlik je kao neki ofanzivni savantne dopada mi se akvizicija, obicno se raspadne vec u sezoni dva ali ajde sta sad
14 hours ago14 hr 4 minutes ago, Milošica said:Majk Braun novi trener Niksa.Zanimljivo, rođen istog dana iste godine kad i AV.Jel tripujem ili i liče loma
14 hours ago14 hr Kraći i manji ugovor. Možda Šariću i buyout odrade. Ne treba njima Jonas. Oni su u nekom polurebuiltu samo što imaju dva očajna ugovora kojih jako teško mogu da se reše.
14 hours ago14 hr To, uštedeli su 5 milja trejdom, plus možda još neku sitninu ako Šarić pristane na otkup i ode u Evropu
13 hours ago13 hr 3 hours ago, goofs said:Ne treba gledati samo odnos MPJ<->Cam, već MPJ<->Cam+Jonas+možda još neko, a to je onda no-brainer. Može i dalje da se ide u priču, bez Jonasa minimalac uzima opet DAJ, što znači da nema BBa ili Hardaway juniora.
13 hours ago13 hr Najjaci su mi pojedini americki analiticari stava da Denver nije napredovao, vec kandiduju temu da je regresirao sad u offseason. Svakakvih mediokriteta ima po espn-u i slicnim medijima.
13 hours ago13 hr 3 minutes ago, 1n54jd3r said:Najjaci su mi pojedini americki analiticari stava da Denver nije napredovao, vec kandiduju temu da je regresirao sad u offseason. Svakakvih mediokriteta ima po espn-u i slicnim medijima.Prvo sam mislio da nisam dobro video da je Den za trejd MPJ-a dobio C, a Nets B, ali i na drugo gledanje kad sam protrljao oci to su ocene ESPN eksperata..
12 hours ago12 hr 27 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Prvo sam mislio da nisam dobro video da je Den za trejd MPJ-a dobio C, a Nets B, ali i na drugo gledanje kad sam protrljao oci to su ocene ESPN eksperata..Bes zbog kurčinele Lejkersa mora negde da se izbaci.