Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

Neko ko se usro da debeli ne zapali

Edited by Bogotac

• Replies 7.5k
  • Views 367.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• kralj
    kralj

Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

• goofs
    goofs

Posted Images

• Popular Post
3 minutes ago, pbg12345 said:

ko uopste povlaci ove poteze u denverovo ime?

Malone je verovatno u fazonu napusim vam se ja svima kurca

Zar nije bilo predstavljanje u Denveru da li nov gm, Kronke sa neka dva tipa, nisam 100% siguran ko šta ali 100% sam siguran da sam nešto video tog tipa

6 minutes ago, Mil@n said:

Zar nije bilo predstavljanje u Denveru da li nov gm, Kronke sa neka dva tipa, nisam 100% siguran ko šta ali 100% sam siguran da sam nešto video tog tipa

Daj to

Vasil trejdovan u Bakse za Peta Konegtona i dva drugorundaša gospode

29 minutes ago, goofs said:

Vasil trejdovan u Bakse za Peta Konegtona i dva drugorundaša gospode

Prave Baksi sampionski tim fantom

Fale samo Larkinara i Ataman sleep

Evo potencijalna rotacija i minuti...ovo im je verovatno najbolji roster u Jokic eri

čuj hardcapped, ali možda još jedan ili dva vet minimuma. ovo je prošle sezone bio SF

2 varijable koje su kljucne, pod pretpostavkom da svi zdravi docekaju PO:

• Da li krece decline u atleticizmu kod AG-a, i da li moze zadrzati procente suta za 3pt nakon sto je unapredio mehaniku i fluidnost izbacaja

• Da li ce Jamal napokon doci fizicki spreman u trening kamp i uci efikasno u sezonu ili cemo ga cekati do februara i ASW

let-them-cook-v0-ylw08ut3iaaf1.jpg?width

Ovo je novi GM Nagica, u pitanju je Ben Wallace

Ovi se jebeno ne smiruju :D

A ne

Брат је дивљак ко Бартон али има поене у рукама, мож да буде озбиљна испомоћ с клупе како бар ја то видим као скромни познавалац