Tuesday at 16:082 days Popular Post 3 minutes ago, pbg12345 said:ko uopste povlaci ove poteze u denverovo ime?Malone je verovatno u fazonu napusim vam se ja svima kurca
Tuesday at 16:572 days Zar nije bilo predstavljanje u Denveru da li nov gm, Kronke sa neka dva tipa, nisam 100% siguran ko šta ali 100% sam siguran da sam nešto video tog tipa
Tuesday at 17:032 days 6 minutes ago, Mil@n said:Zar nije bilo predstavljanje u Denveru da li nov gm, Kronke sa neka dva tipa, nisam 100% siguran ko šta ali 100% sam siguran da sam nešto video tog tipaDaj to
Tuesday at 17:452 days 29 minutes ago, goofs said:Vasil trejdovan u Bakse za Peta Konegtona i dva drugorundaša Prave Baksi sampionski tim
Tuesday at 19:062 days Evo potencijalna rotacija i minuti...ovo im je verovatno najbolji roster u Jokic eri
Tuesday at 19:212 days čuj hardcapped, ali možda još jedan ili dva vet minimuma. ovo je prošle sezone bio SF
Tuesday at 19:532 days 2 varijable koje su kljucne, pod pretpostavkom da svi zdravi docekaju PO:Da li krece decline u atleticizmu kod AG-a, i da li moze zadrzati procente suta za 3pt nakon sto je unapredio mehaniku i fluidnost izbacajaDa li ce Jamal napokon doci fizicki spreman u trening kamp i uci efikasno u sezonu ili cemo ga cekati do februara i ASW
Tuesday at 20:532 days Брат је дивљак ко Бартон али има поене у рукама, мож да буде озбиљна испомоћ с клупе како бар ја то видим као скромни познавалац