13 hours ago13 hr kakvo kamenje na pocetku treceoklahoma otvara sa dva promasaja za 3 dorta, pa izgubljenom loptom, ne deluje da su se presabrali na poluvremenu
13 hours ago13 hr gooooooooooooooolnakon svega 4 minuta i zbirnih 0/14 od toga 8 pokusaja za 3dostojno finala!i posle neko kaze da nivo talenta i igra nisu na nikad visem nivou
13 hours ago13 hr +28drugi to okc za nepunih 5 minutajos se nisu upisali u trecojdeluje da je gotovo ovobilo bi dobro da nabiju stoku sto vise, cisto da ih jos vise psihicki opterete za sedmu
13 hours ago13 hr kako bih iskljucivao za ovo trazenje kontakta, a onda padanje kao mitraljezom pokosen
13 hours ago13 hr -18, nije gotovo E:-30, jeste gotovo, mnogo mi je drago što sam omanula totalno Edited 13 hours ago13 hr by Midžeta
13 hours ago13 hr kako kad je 30 cela cetvrtina serija indijane, pa serija oklahome i u zavrsnici opet serija indijanebas lepa trojka separda u poslednjoj sekundi, da definitivno zatvori utakmicu
8 hours ago8 hr Bravo za Indy! I dalje sam utiska da dobija ekipa kojoj u konkretnoj tekmi vise lezi kriterijum sudjenja. A isti varira od tekme do tekme.
8 hours ago8 hr Evo gledam reprizu sa motanjem, preteruje se sa hejtom, opasnu košarku igra Indy. Brat Nembhard je bog.
3 hours ago3 hr meni je ai jednom rekao da je "fcuk you gigi datome" cuvena izjava klay thompsona, tj beef koji je imao sa gigijem u polufinalu svetskog prvensta 2020e, u kojem su igrali usa-itakada sam mu ponudio yt link sa zeljkovim tajmautom, rekao mi je da je i to jako poznatofuck you gigi datome everywhere ( :
3 hours ago3 hr Nemam pojma, pitaj Google AI. Nisam čak ni googlao ovo pitanje, znam da Indy nema NBA titulu