8 hours ago8 hr kakvo kamenje na pocetku treceoklahoma otvara sa dva promasaja za 3 dorta, pa izgubljenom loptom, ne deluje da su se presabrali na poluvremenu
8 hours ago8 hr gooooooooooooooolnakon svega 4 minuta i zbirnih 0/14 od toga 8 pokusaja za 3dostojno finala!i posle neko kaze da nivo talenta i igra nisu na nikad visem nivou
8 hours ago8 hr +28drugi to okc za nepunih 5 minutajos se nisu upisali u trecojdeluje da je gotovo ovobilo bi dobro da nabiju stoku sto vise, cisto da ih jos vise psihicki opterete za sedmu
8 hours ago8 hr kako bih iskljucivao za ovo trazenje kontakta, a onda padanje kao mitraljezom pokosen
7 hours ago7 hr -18, nije gotovo E:-30, jeste gotovo, mnogo mi je drago što sam omanula totalno Edited 7 hours ago7 hr by Midžeta
7 hours ago7 hr kako kad je 30 cela cetvrtina serija indijane, pa serija oklahome i u zavrsnici opet serija indijanebas lepa trojka separda u poslednjoj sekundi, da definitivno zatvori utakmicu
2 hours ago2 hr Bravo za Indy! I dalje sam utiska da dobija ekipa kojoj u konkretnoj tekmi vise lezi kriterijum sudjenja. A isti varira od tekme do tekme.
2 hours ago2 hr Evo gledam reprizu sa motanjem, preteruje se sa hejtom, opasnu košarku igra Indy. Brat Nembhard je bog.