Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

• Replies 7k
  • Views 335.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• kralj
    kralj

Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

• goofs
    goofs

Posted Images

image.png

Šta radi čovek u ovom PO , ovo je već za Netflix.

Mrcvarila ih OKC prve 3/4 (pogotovu prvo pol) i na kraju su nokautirani, kao da sam u nekom filmu to već video :)

1 jordan 2 hadži-barton 3 bird

• Author

nenormalne stvari rade ovi Pacersi.

gledas i ne verujes.

na -15 sam pomislio, OK, nece se opet vracati, ovi prelomili... posle trojke o tablu je vec bilo here we go again... nazalost, i dalje mislim da nemaju sansi

13 minutes ago, freakns said:

nenormalne stvari rade ovi Pacersi.

gledas i ne verujes.

svaka čast pejsersima, izistinski ali to govori i o realnoj snazi favorita userijama, bili oni thunderi, knicksi ili cavsi. sve je to go pimpek.

kreću sns govnarije

“I will say this: there was a mutual interest between Kevin Durant and the Knicks at the trade deadline. The Knicks made an offer for Kevin Durant at the NBA trade deadline.

“There’s gonna be some level of changes to this Knicks roster. Now, do you go for a landmark player? Do you try to look into Giannis Antetokounmpo? Do you look at Kevin Durant?” — ESPN’s Shams Charania

Moze 4-0 za Indijanu pa da konacno prestanu nebuloze o prejakom zapadu

Premoćni istok ima tipa -50 pobeda u duelima sa zapadom i 5 ekipa koje imaju pozitivan skor u tim duelima violina

40 minutes ago, Profesionalac said:

Premoćni istok ima tipa -50 pobeda u duelima sa zapadom i 5 ekipa koje imaju pozitivan skor u tim duelima violina

Pusti sad to, mala je cena bez debate priznati superiornost cele Istočne konferencije za pobedu Indijane nad Oklahomom, i to sa 4:0.

Ja sam gledao do sredine treće četvrtine kada sam se setio da imam sastanak ujutru u 10:00. Indijana ima sutere i duboku klupu (mislim da ih je sedam bilo sa dvocifrenim brojem poena, a TJ imao devet) pa OKC ne može da se fokusira na dva tri igraca (Jokić/Džamal, Rendl/Edvards) i lako napravi nedostižnu razliku. Bas me briga za ovogodišnje procente, uveren sam da bi KCP drugokeceljaski Denver odveo u finale konferencije.

2 hours ago, Profesionalac said:

Prvih par ekipa sa istoka su jace ili u najgorem slucaju jednake kao prvih par sa zapada a za Memfise, Sakramentoe i ostale raspale Lejkerse je svakako nebitno da li su jaci od nekih Atlanti i Majamija jer su i jedni i drugi go kurac i nisu konkurentni da odu jako do samog kraja