Thursday at 12:172 days Da su i protiv Baksa imali 112 bilo bi dovoljno dokaza za veštičarenje i lomaču
Thursday at 15:442 days 3 hours ago, goofs said:sve su dobiliDosta sreće je tu bilo, ali momci se ne predaju, ne interesuje ih - igraju do kraja, koliko god da gube, i negde su tu sreću i zaslužili. Naravno, neće je uvek biti tu. Sa druge strane ima nešto i u pametnoj igri, napadanju pravih matchupova i pravljenju viška i otvorenih šuteva, timskoj košarci tj dugačkoj rotaciji, jasno raspoređenim ulogama, dobrom vođenju ekipe, zajedništvu itd, generalno svemu što ih je dovelo u poziciju koja im na papiru realno ne pripada.
Thursday at 16:442 days 10 hours ago, Zli Gli said:A ovo sa obrucem me malo podsetilo i na onaj Juingov layup sto je iscurio iz kosa iako je covek sve odradio skolskiAko nista, bar je lepo videti staaaro pravilno pivotiranje bez da se proklize metar i da se naprave koraci i sta sve ne nego onako kako je kosarka zamisljenaNajjadniji i najdosadniji period u istoriji NBA, taj i onaj 2000-2010.
Thursday at 19:262 days Mjok, sledeceg u hijerarhiji, ko sto je i booth dobio posao. Jeftini i zeljni da uce, najbolji kombo. Edited Thursday at 19:272 days by precog
Thursday at 19:322 days 5 minutes ago, precog said:Mjok, sledeceg u hijerarhiji, ko sto je i booth dobio posao. Jeftini i zeljni da uce, najbolji kombo.ako bi jokic hteo drugog trenera, bilo kog a da nema ugovor, bio bi potpisan.vrhunski nba treneri nisu skupi & ne ulaze u salary cap.
Thursday at 19:392 days 3 minutes ago, uini said:ako bi jokic hteo drugog trenera, bilo kog a da nema ugovor, bio bi potpisan.vrhunski nba treneri nisu skupi & ne ulaze u salary cap.Ne sporim da je jokic ok sa adelmanom, no nisam siguran da bi se otvorili za top tier trenera. Ni connellyja nisu hteli da plate, pa je zato i booth uleteo u pricu.
Thursday at 19:492 days 7 minutes ago, precog said:Ne sporim da je jokic ok sa adelmanom, no nisam siguran da bi se otvorili za top tier trenera. Ni connellyja nisu hteli da plate, pa je zato i booth uleteo u pricu.sad bas diskutujem u nekoj notable vajber grupi basket-wise; najskuplji treneri vrede 15 ili 17 milki i ne ulaze u salary cap; zasto bi skrtario na ceni koju dajes za nekog 8-9 igraca u rosteru i jos ti ne remeti salary cap racunicu? meni to nikako nije logicno. Edited Thursday at 19:492 days by uini
Thursday at 20:202 days Nema logike ni da nuggetsi nemaju pristojnu salu za vezbanje. Kapiram da su kroenkeovi holandjani poreklom, pa otud skrtarenje.Kapiram sta mi govoris i sve stoji, ali ipak su to kroenkeovi.
Thursday at 21:012 days Šta znam, mali je uzorak i play off je u pitanju, ali utiska sam da je Adelman kreativniji u vođenju utakmice od MelounaA konačno sam se setio na koga me podseća Spoiler