Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

Ma hteo sam samo da kažem da on voli da priča i na konferencijama i u svlačionici i da je sav nadahnut i da misli da je to važno. U tom smislu je daleko od Dende i mislim da je ok sagovornik za studio.

• Replies 6.6k
  • Views 312.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• kralj
    kralj

Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

• goofs
    goofs

Posted Images

Ja mislim da su ga uzeli jer ima taj Bruklin vajb. Dace mu dve pive i ima da melje sa Steven A. Smithom. Možda je negde i navijač Niksa, ne znam, to bi bilo odlično.

pitam se da li bi radio ovaj posao da je denver prosao dalje fantom

zanimljivo pitanje, verovatno i zlurado hahah

iskreno, ne verujem da bi malone prihvatio da komentarise tekme nuggetsa u ovom plejofu, nekako je neeticki.

3 hours ago, reg said:

Denver ne može da juri prsten sa konkretnim neiskusnim igračima na klupi, a ta priča postoji jer smo celu sezonu gledali kako izgledaju ti igrači kada su bili u igri i neuspeđno popunjavali rupe. Veterani se spominju jer Denver nema pikove.

imaju proslogodisnji pik, odnosno rukija koji nije igrao zbog povrede

mozda je on upravo taj osmi koji im je falio

ja nesto mislim da ce oni pokusati uvaljati pik od sledece godine uz sarica za nesto

Ako se Saric vrati u Evroligu, to je vec mala pobeda. Nadji ce morati nekako da se zavalja i MPJ vrlo verovatno. Ako bi razmatrali da maknu Jamala, to bi vec bilo prvorazredno iznenadjenje.

Iskreno, voleo bih da krenu u taj rebuild, da Jokic ode na Istok (lepsi termini za nas) i dominira tamo laganeze narednih 5 godina. Manje vise, u koji god tim da ode, bio bi u finalu konferencije minimum.

Ja bih voleo da ode u NY. Tamo je trenutno ludnica, a kad bi on došao to bi otišlo na potpuno sumanut nivo. Al sumnjam da on hoće da cima ženu i decu da se sele.

Kasačke trke u Medoulendsu, lagana konferencija i lakši put do finala. Nakon poraza u finalu Dolan zove Kronkije, skida im Nađija sa knjiga i daje sve što mu je ostalo od pikova do 2030.

Image 5-20-25 at 18.56.jpeg

5 hours ago, Venom said:

Ma hteo sam samo da kažem da on voli da priča i na konferencijama i u svlačionici i da je sav nadahnut i da misli da je to važno. U tom smislu je daleko od Dende i mislim da je ok sagovornik za studio.

Pa nadahnut je i Denda, a i trtlja kao navijen.

2 hours ago, Zizou said:

Kasačke trke u Medoulendsu, lagana konferencija i lakši put do finala. Nakon poraza u finalu Dolan zove Kronkije, skida im Nađija sa knjiga i daje sve što mu je ostalo od pikova do 2030.

Image 5-20-25 at 18.56.jpeg

Ali pazi prognozu da bi Nagetsi ovako imali samo 4 pobede manje 🤣

3 minutes ago, Hele said:

Ali pazi prognozu da bi Nagetsi ovako imali samo 4 pobede manje 🤣

Možda pogrešno čitam, ali meni ovde deluje da se ta prognoza odnosi na Nikse, što je još luđe.

Au da 🤣

Sa tim da ne računaju da su ti bilo koji drugi trejdovi odrađeni.

Znači:

Marej

Braun

MPJ

Anunobi

Tauns

Stroter

Votson

I 3 pobede više 😆

Možda je Vestbruk x faktor. Čim odlazi iz ekipe, automatski je bolja.

5 hours ago, pbg12345 said:

ja nesto mislim da ce oni pokusati uvaljati pik od sledece godine uz sarica za nesto

Ne mogu da trejduju nista do pikova 2031. i 2032. godine. Ovo sto imaju '26. i '28. mogu da swapuju mesta samo.

5 hours ago, kralj said:

Pa nadahnut je i Denda, a i trtlja kao navijen.

Jepse se sa Dendom dry

Upravo ga zamišljam kako na ESPN-u izgovara- hi ken go strong for tu and olso for tri