21 hours ago21 hr 1 hour ago, Amos said:Ode predaleko sada. Pričali su najviše o timovima koji imaju assete za budućnost uz standardnu kuknjavu o njihovim dragocenim Seltiksima. Poslušaj, mrzim ih zbog kocke ali znaju šta pričaju.Najbolji primer rupe koju krpi veteran je upravo Karuzo. To što je za nas, u kontekstu Denvera, veteran DeAndre Jordan je druga stvar e jbg :)znas i sam da je to u denveru ras, sa svim svojim vrlinama i manama33 minutes ago, goofs said:Postoje dve strane medalje, da, ispali su polusakati, u sedmoj tekmi druge runde i nije to tako tragičan rezultat…ali je identičan prošlogodišnjem, nisu se pomakli ni za pedalj, u regularni deo sezone su krenuli metiljavo, a Jokićev usage je porastao za 2 minuta po utakmici.Mareja i MPJa čekaju već godinama da proigraju, maltene od prstena, a momci toplo-hladno.Sad ostaje pitanje da li gurati ovako još jednom ili nešto menjati, novi GM i kouč bi trebalo to da procene. Ne znam da li Denver može da čeka da ćorava kola ubode zrno - OKC ih je već sad prestigao, SAS dolazi, Hjuston ima sjajnu bazu za izgradnju, Janis je verovatno u trejd-bloku itd. S druge strane, ne znam šta mogu da promene sa asetima koje imaju.pa ne baspokusali su da zakrpe najvazniju rupu, zamenu za jokica (ili nekog ko ce igrati u paru sa gordonom u tom periodu)potrosili su na to novac dovodeci sarica i pik dovodeci holmsajbg, ovo sa saricem nije dobro ispalo, ali bio je smislen potezholms se povredio i to u startu na celu sezonui doveli su 6tog coeka, veterana bivseg mvpja
21 hours ago21 hr 14 hours ago, Amos said:Ex-Nuggets coach Malone joining ESPN's Thunder-Wolves coverage.Kakav poslovni masterpiece. Očekujem kreativnost nivo Petra Dende. Eventualno da iščita neke statse i oklembesi nekom kajlu defanzivca dana.
20 hours ago20 hr 1 hour ago, uini said:drugačiji je kontekst, jer je on govorio kako ne veruje u IFS;naravno da se može u rebuild kada imaš jokića u prajmu, jer možeš da dobiješ fantastične talente i pikove, međutim, to je izvodljivo isključivo ako jokić želi da ide.u drugačijem slučaju bi ispalo jako loše za reputaciju franšize u koju ionako retko dolaze vrhunski igrači.sta je IFS?
19 hours ago19 hr 1 hour ago, banecare1 said:sta je IFS?pitao ga je novinar da li mislite da ste mogli da osvojite titulu, pa je odgovorio jok, jer smo izgubili, I dont believe in if(s), kao what if scenario
18 hours ago18 hr 2 hours ago, Amos said:Nije moja ideja, ali rešava im rezervnog centra pat williams je bukvalno jedan od najgorih igraca u ligi
18 hours ago18 hr 2 minutes ago, 189- said:pat williams je bukvalno jedan od najgorih igraca u ligiDa
18 hours ago18 hr 8 hours ago, pbg12345 said:kako sad to, ako se utvrdilo da "rupe" mogu popuniti gotovo iskljucivo veteranipo ko zna koji put, trula je ta prica kako se ne moze juriti prsten sa neiskusnim igracima na klupi, pogotovo kad su ispali od ekipe (koja je ujedno drugu godinu prva na zapadu) koja je prepuna takvih igraca i to ne samo na klupi, vec i u strtnih 5Denver ne može da juri prsten sa konkretnim neiskusnim igračima na klupi, a ta priča postoji jer smo celu sezonu gledali kako izgledaju ti igrači kada su bili u igri i neuspeđno popunjavali rupe. Veterani se spominju jer Denver nema pikove.
18 hours ago18 hr 2 hours ago, Amos said:Nije moja ideja, ali rešava im rezervnog centra To bi bio najskuplji rezervni centar u ligi. Takođe, u plej ofu ne bi dobijao više od 8-10 minuta, a u regularnoj sezoni možda malo jače.Što se tiče Patrika, on je propao, izgubio je čak i mesto startera u Čikagu. Nije uopšte vredan tog novca koji prima, a da se ne govori da takav novac prima još četiri sezone.Znam da su ljudi razočarani nastupima Portera u ovom plej ofu zbog povrede, ali počinjete da preterujete, jer zdrav MPJ je bolji od obojice, a pogotovo što je još i mlad.Kada ne možete da istrpite Portera, kako biste tek malu minutažu Vučevića i skoro neupotrebljivog igrača Patrika. Porter poseduje mnogo veći potencijal da pomogne ekipi. Edited 18 hours ago18 hr by Arigato
17 hours ago17 hr 3 hours ago, kralj said:Kakav poslovni masterpiece. Očekujem kreativnost nivo Petra Dende. Eventualno da iščita neke statse i oklembesi nekom kajlu defanzivca dana.Voli Malone da melje i pravi spektakl, nije Jokić koji samo gleda kako da pobegne jer ga sve smara.
17 hours ago17 hr 5 minutes ago, Venom said:Voli Malone da melje i pravi spektakl, nije Jokić koji samo gleda kako da pobegne jer ga sve smara."Da mi je But obezbedio Justina Holidaya ne bi vi ove gledali danas..."