8 hours ago8 hr Odvratni Gilges Aleksander, kojem se pripisuje jedna prejaka ekipa koja bi lagano kidala i bez njega, ima drugog i treceg igraca koji u plejofu daju 19 i 16 ppg uz procente od 42 i 44% a za tri sutiraju veoma jakih 24 i 34% dok muceni Jokic koji nema s kim da igra i ne moze sve sam i nema ol star saigraca ima uz sebe nemace pojma Mareja i Gordona sa 22.5 i 17 ppg i znatno boljim procentima od gore pomenute dvojice, od kojih je prvi ol star samo za regularnu sezonu a za plejof je svetlosnim godinama iza tog prozivanog preplacenog Mareja tj. pokazalo se da veze nema decko kad je gusto, dok Holmgren kao zna nesto ali jadan nema kila da igra ozbiljnu kosarku na pozicijama 4 i 5Kako kukate kao neke babetine, evo vec se priziva domacinsko sudjenje i kradja u najavi, pakao
7 hours ago7 hr 9 minutes ago, Zli Gli said:Kako kukate kao neke babetine, evo vec se priziva domacinsko sudjenje i kradja u najavi, pakaoPAKAO Edited 7 hours ago7 hr by Cash
7 hours ago7 hr Taj gif treba da forum ubaci automatski kad neko napise Jokic ne moze sam ili nema ol star saigraca, admini reagujteDzejlen Vilijams je ol star a u ovoj seriji sutira 32/95, od cega za tri 7/33Tamo negde daleko na nekom oklahomljanskom pandanu ppp forumu ljudi manje kukaju na njega nego vi ovde na Mareja i ostale, nevera Edited 7 hours ago7 hr by Zli Gli
7 hours ago7 hr 10 minutes ago, Zli Gli said:Taj gif treba da forum ubaci automatski kad neko napise Jokic ne moze sam ili nema ol star saigraca, admini reagujteDzejlen Vilijams je ol star a u ovoj seriji sutira 32/95, od cega za tri 7/33Tamo negde daleko na nekom oklahomljanskom pandanu ppp forumu ljudi manje kukaju na njega nego vi ovde na Mareja i ostale, neveraU tome je čitava suština naše međusobne ljubavi i nerazumevanja. Da J-Dub igra sa Jokarom davao bi 30ppg sa 60%, a Gordon u OKC sa Šakijem taman koliko i Topić.
4 hours ago4 hr valja imati u vidu da liga "voli" istorijske duele, a denver-minesota trecu godinu u nizu, posebno nakon onog prosle sezone bi bio upravo to
3 hours ago3 hr 4 hours ago, kralj said:U tome je čitava suština naše međusobne ljubavi i nerazumevanja.Da J-Dub igra sa Jokarom davao bi 30ppg sa 60%, a Gordon u OKC sa Šakijem taman koliko i Topić.A i Jokic bi imao prosek 45/20/15 minimum jer, kako ono bese, on najvise od svih u istoriji lige cini saigrace boljim. Kad igraju dobro to je njegova zasluga a kad se raspadaju onda nemaju pojma i ne cimaju se dovoljno iako je njegova zasluga sto su dobili tolike ugovore a miniraju ga da sve osvoji, pogotovo Marej i MPJ. Win win situacija, lagana prica.
1 hour ago1 hr kakav build up za nikse, englezi da im zavide. odvalice ih boston danas, nema sanse da bude drugacije.
30 minutes ago30 min Kakvo antiklimaks finale na Istoku. Ne znam koliko ce biti zanimljivo i ovima u USA (mozda zbog ovih smaraca Knicksa), no van jos manje pretpostavljam.