Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

za denver je pobeda uz ovakvu utakmicu jokica valjda najbolja moguca varijanta

inace, vidi se da nagetsi igraju 100 godina zajedno i da imaju sampionski mentalitet

sigurni u sebe i saigrace, ako se dovuku do neizvesne zavrsnice po pravilu dobijaju

prilicno smesno deluju one najave kako ce biti pocisceni u ovom PO

• Replies 5.8k
  • Views 281k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• kralj
    kralj

Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

Posted Images

• Popular Post

lolol

IMG_4494.jpeg

A volim ovo kad dođe neki novi na ppp pa uzme da se objašnjava sa Mickom oko Jokica 😂

Ovakve stvari su nekad stavljali na špice, danas je rutinski 2x po utakmici, a i a drugim utakmicama. Jamal je imao nešto slično danas. Vrhunac košarke.

1 hour ago, Moća said:

A volim ovo kad dođe neki novi na ppp pa uzme da se objašnjava sa Mickom oko Jokica 😂

I još turi kuću i okućnicu na vidjeni raspad Denvera

Radi očuvanja mentalnog i fizičkog zdravlja sve češće eskiviram direktne prenose u terminima posle 2:00 h, zgodnija mi je mnogo ova varijanta gde te po buđenju sačeka meso odvojeno od koske, gospoda iz NBA ti u 90 minuta spakuju sve što treba da vidiš i uvežu u mašnu. Nema onih gutača vatre i umetnika na trapezu tokom tajm-auta, nema ni onih uvrnutih likova iz publike koji padaju u trans kad ugledaju svoje gadne njuške na velikom ekranu. Međutim, jutros ni pravog Jokare nije bilo, delio je velikodušno lopte protivnicima, promašivao zicere, nemo posmatrao kako za glavu niži bekovi poentiraju preko njega, statistički njegova partija mnogo bolje izgleda od utiska koji je na mene ostavila, verovatno jedna od 5 najgorih od kada ga pratim, u jednom trenutku došlo mi je da kažem ne valja Jokić dobri su ovi oko njega.

Da je npr Jamal odigrao kao Jokic sinoc, komentari bi bili "jebena stetocina, kako moze onako da se ispucava, sta misli ko je on, muva bez glave, ko mu dade max ugovor, bio je najgori na terenu u obe ekipe, izvukli su ga saigraci da ne popije trejd na leto..."

Just now, 1n54jd3r said:

Da je npr Jamal odigrao kao Jokic sinoc, komentari bi bili "jebena stetocina, kako moze onako da se ispucava, sta misli ko je on, muva bez glave, ko mu dade max ugovor, bio je najgori na terenu u obe ekipe, izvukli su ga saigraci da ne popije trejd na leto..."

I bio bi u pravu. Niko normalan ne pljuje igraca zbog jedne ili nekoliko losih partija u sezoni, ali ako je vise losih nego dobrih, onda jeste stetocina..

4 minutes ago, 1n54jd3r said:

Pa takvi su komentari bili i za Jokića

17 minutes ago, 1n54jd3r said:

Pa da, i? To je normalno. Tako je u svakom segmentu života.

Ko napravi milion dobrih stvari pa jednu usere, gleda mu se kroz prste.

Ko milion puta usere pa jednom uradi dobro, to jednom mu dodje kao izuzetak koji potvrdjuje pravilo.

Jokić je sam u kameru rekao da je bio najgori na terenu sinoć

Ma samo kazem, vise kao apostrofiranje da je ovo zaista bila partija Jokica koju ni u najgoroj nocnoj mori tesko da je neko mogao da zamisli. A ljudski je, desava se. Pogotovo kada protivnik ima taktiku da te zaustavi i natera ostatak tima da te pobedi. Uostalom, slicno, mada ne u toj meri se desilo i SGA-u.

ne mogu da zamislim da knicksi pobede veceras, a opet, verujem; das ist svetosavlje.

nba svetosavlje :i

Mi imamo Svetog Savu,

A vi Svetog Duju