Yesterday at 15:071 day 1 hour ago, 1n54jd3r said:Fora je sto kad se pusti tuca, uvek ispastaju visoki, jer se ne svira nista u post-up igri. Ne mogu da koriste dominaciju u snazi, dok bekovi i dalje mogu da koriste prednost u brzini na perimetru i da im se sviraju faulovi.ma da, imam utisak da nikad nije bilo ovako neujednacenomora da se pohvali Ras, jedini je pokazao zube kad su ovi krenuli da ih razbijaju. lik je rodjeni fajter, redak lik u denveru koji uspeva u ovim okolnostima tuce. ono kad je dobio tehnicku jer se zauzeo za debelog mora neko kad jokic sam nece da spodbije onog retarda
Yesterday at 17:071 day Nešto mi nije jasno - čitavu drugu polovinu sezone čitam i slušam (po raznim podkastima) o mantri kako su Kelti ubedljivo bolji od Niksa, kako im ovi ništa ne mogu itd. Kapiram da je bazirano 1. na činjenici da je Boston aktuelni šampion i 2. na h2h dva tima ove sezone. Ima smisla. Međutim, nije mi jasno kako nijedan "stručnjak" nije razmotrio činjenice koje potencijalno menjaju priču u PO: 1. Njujork ima dvojicu novajlija u prvih 5, taman im treba čitava sezona da se ful uigraju, logično da će bolje izgledati u PO u odnosu na Kelte kojima je čitav tim nepromenjen 2 godine i 2. (ne znam da li je ovo činjenica, ali u mojoj glavi jeste) Dva tima su vrlo slična po kvalitetu. Ako gledamo dve glavne zvezde na obe strane, Tejtum + Braun su tu negde sa Branson/Tauns kombom. Možda u vakuumu prva dvojica imaju neku prednost (jer su two-way igrači), ali to poništava klač gen i IQ Bransona. Vajt, Džru, Porzingis mi nisu klasa iznad Bridžis, Anunobi, Hart. Da ne idemo dalje, prilično slični rosteri sveukupno. Ako je tako, + uračunamo da je Džo Macola jedan od predvodnika sekte koja veruje da treba isključivo šutirati trojke i sve će biti ok, bez rezervnog plana, + sklonost Tejtuma da usere kad je bitno, otkud tolika sigurnost kladionica i vaskolikih eksperata u superiornost Kelta? Ne kažem da Boston neće dobiti - možda naredne 2 šutiraju trojke 50% i eto ih u seriji opet, ali meni je od starta ovo ličilo na 7 tekmi u najavi.
21 hours ago21 hr baziralo se najvise na cinjenici da su aktuelni sampioni koji su se prosetali kroz proslogodisnji PO (pa i celokupnu sezonu)jedna su od retkih ekipa koja je u vrhu na obe strane terenaimaju indivdualno verovatno najkvalitetniju ekipu, narocito jezgro od 6,7 igraca, koja je uz to i odlicno slozenaimaju kontinuitet, osnova je dugo zajednosa druge strane, sto kaze mos suludo je da se sa takvom ekipom svedu iskljucivo na prangijanjeiako imaju dve superzvezde ni tejtum, jos manje braun nisu nivo onih nekoliko najboljih u ligi kod kojih bi svaka ekipa volela da je loptanjihova rotacija je zapravo prilicno kratka, ili makar nije onoliko dugacka kao sto se na prvu mouze zakljuciti, jer je porzingis izuzetno sklon povredama, horford koliko god zahvalan bio svake godine sve je stariji i to se osetia pricard, iako je zasluzeno najbolji sesti lige, je ipak izuzetno jednodimenzionalan igracovi ostali sto im popunjavaju rotaciju to cine jer jbg neko mora, ne zato sto imaju nekakav kvalitet
21 hours ago21 hr Njujork je imao užasan h2h protiv top ekipa istoka, 0:4 Boston, 0:4 Klivlend, 1:3 Detroit.
21 hours ago21 hr NYK su igrali ispod ocekivanja, ocigledno je trebalo vremena da se uigraju. Brunson je carinik, da ima vise playmaking mozak, bolje bi ekipa odavno izgledala.
18 hours ago18 hr Mislim da je degutantno raspravljati o sudjenju na utakmici u kojoj je jedna ekipa nabijena sa tridesest razlike u prvih petnaest minuta utakmice. Jokic i nije zasluzio bolji tretman posto u tom periodu nije ni bio agresivan u napadu. Oklahoma je daleko bolja ekipa sa superiornijom glavnom zvezdom i ostatak serije ce biti plitak potok za Oklahomu. I prvu utakmicu su trebali da dobiju lagano, bili su bolji i kontrolisali su skoro ceo mec i samo su svojim greskama izgubili tu utakmicu. To se vise nece desiti u nastavku , sve ostale utakmice u ovoj seriji ce biti rutina za njih, mozete da stavite kucu i okucnicu na Oklahomu Edited 18 hours ago18 hr by Micko8
18 hours ago18 hr ^Jokić mislim da dobija minimum jednu utakmicu od preostalih nekim novim monstruoznim brojkama. OKC jeste značajno bolji, ali nije nemoguće da tipa u još jednoj utakmici eksplodira Mari, što obično rezultira pobedom Denvera, pa da dođe do majstorice. A u sedmoj utakmici je sve moguće. Što se tiče NYK i lošeg skora sa jačim ekipama, jbg, dešava se, npr. Sota je imala valjda 0:4 protiv Sansa u regularnoj sezoni, pa ih izula u PO.
17 hours ago17 hr dva puta sam gledao utakmicu, milina je bilo geldati kako je SGA razvalio laznog MVPa. kako ga je jednom oduvao ko pavkov odbrambenog iz terzine price.
10 hours ago10 hr 7 hours ago, Кристофер Лумумбо said:dva puta sam gledao utakmicu, milina je bilo geldati kako je SGA razvalio laznog MVPa. kako ga je jednom oduvao ko pavkov odbrambenog iz terzine price.True story. OKC do kraja.