Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

Neki timovi i igrači su jednostavno ukleti

• Replies 5.5k
  • Views 264.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

Posted Images

3 hours ago, Ayatollah said:

Ja ovakav raspad kao Klivlendov nisam skoro gledao, a gledao sam i Oklahomu juče...

Mislim da nije prošlo ni punih sedam dana od kako je Indiana isto ovo uradila Baksima, 7 razlike za 40 sekundi.

I dalje Cavsi imaju šta da kažu u ovoj seriji, bez dva bitna igrača imali su dobijenu utakmicu, ali je sad uzbuna podignuta na najviši nivo, a ne znamo kako igraju pod velikim pritiskom. I ne znamo stanje Garlanda i Moblija, ako se ne vrate ubrzo onda piši propalo.

Sad sam pogledao lepo zavrsnicu, em su sami usrali em ono nije bio faul na 119:116, znaci nema veze s faulom nego je Haliburtonu ispala lopta bez prakticno bilo kakvog kriticnog kontakta, tu su osteceni 100%

A posle drugog promasenog bacanja kad je uhvatio skok posle odbitka je odradio prvo zesce proklizavanje a onda neke bolesne rukometne korake pa tek onda spustio loptu i krenuo da se izvlaci izvan trojke ali to bi u NBA bilo suvisno ocekivati da se svira, veci je problem nepostojeci faul pre bacanja

I dalje sam prilično siguran da favoriti dobijaju sve ove serije, mnogo se preteruje zbog klikova posle jedne utakmice. Jedino će Cavsima biti jebeno bez ove dvojice.

trojice

hanter im je takodje vrlo bitan u rotaciji, sesti igrac ekipe

Jel Mobli definitivno ne igra? To može u metlu da ode.

19 hours ago, Amos said:

Bi dali Kumingi na leto 120 miliona da dodje na 4 godine umesto MPJa?

Ne. Tačno bi visili po trojica na Jokiću svaki meč.

10 hours ago, goofs said:

Zek Lov je izbunario podatak da je petorka Denvera sa bratom Raselom umesto MPJa trenutno na +42 za 75 minuta na terenu, i da ima 31 slobodno bacanje više od protivnika za to vreme. Brat.

On je u najavi za seriju OKC - Denver i rekao da misli da Denver mora da ima 10 bacanja više da bi prošao.

6 hours ago, pbg12345 said:

sramni edvards i minesota za sad

sa druge strane grin i ekipa u tripu "bez starca nema udarca"

kako ono bi "videcemo ga kad ga rendl dohvati" :D

zaspao sam sredinom trece klivlend indijana, nije mi jasno kako su okrenuli, dal je nestalo goriva usled povreda bitnih igraca, do tad je delovalo da apsolutno kontrolisu mec uz konstantnu dvocifrenu prednost

Ja sam gledao samo highlightse i nije mi bilo dobro, a čak nešto ni ne volim Klivlend, dok mi se sviđa tempo Indijane. Da li se još nekome čini da je kod onog kucanja posle slobodnog bacanja igrač Indijane ušao ranije u reket?

Ako se gleda matchup, sa ovim povredama, nemaju skok i odbranu bez Moblija, tako da teško da mogu bilo šta da iskontrolišu u ovoj seriji.

edit: Skinuo sam prvu tekmu OKC - Denver da odgledam opet, Dort u prva dva minuta vuče za dres Mareja, mlati rukom ka glavi Gordona. Biće dobro ako ne povredi nekog u ovoj seriji.

Edited by reg

37 minutes ago, reg said:

Ja sam gledao samo highlightse i nije mi bilo dobro, a čak nešto ni ne volim Klivlend, dok mi se sviđa tempo Indijane. Da li se još nekome čini da je kod onog kucanja posle slobodnog bacanja igrač Indijane ušao ranije u reket?

Ma da i Nesmit i Andrija HebrangTM su bili gotovo u liniji sa Siakamom u trenutku izbacivanja lopte iz ruke. Ja se šokirao kada su posle gledanja snimka priznali koš, pa sam vraćao da pojačam da čujem Tonija i saznao da su ljudi gledali cilindar isuse. Nemam pojma da li su mogli da gledaju prestup.

Nezasluzeno usli u istoriju

Podsetilo me na onu trojku Haliburtona u regularnom delu sezone kad su isto nesto neverovatno dobili Milvoki, nije bio ni f od faula Janisa jer ga nije ni pipnuo nego se ovaj bacio pri sutu ali eto NBA sudije vole spektakl i preokrete pa daju dodatni gas

Screenshot_2025-05-07-12-07-40-240_com.instagram.android-edit.jpg

Edited by Zli Gli

Iskocio mi podatak da Haliburton ima 10 od 11 u tim trojkama na kraju meca ove sezone

edit: ili je to neko ovde kacio? lolol

Edited by Amos

Hali i Nembhi postanu za klasu bolji šuteri kako počne plejof. Kamenjarili su u 80% sezone.

Edited by kralj

D

Da potpalimo vatru za loženje...

image.png

Ovo 2004. je kraj onih Kingsa, kad je Peja plodio, Webber bio povredjen skoro cele sezone pa se vratio pred plejof, tukli staru mušteriju Dalasa, ali ispali od Minesote 4:3, Webber promašio trojku za izjednačenje u sedmoj. Sledeće godine su ga već poslali u Filu.