7 hours ago7 hr 40 minutes ago, Amos said:Bi dali Kumingi na leto 120 miliona da dodje na 4 godine umesto MPJa?naravno da ne
7 hours ago7 hr Mogu li Niksi da uđu u trku za Janisa sa nekim paketom tipa Anunobi, Robinson, još neka boranija i koliko god pikova prve runde imaju ili su Hjuston i OKC tu prvi u redu što se ponude tiče?
6 hours ago6 hr 3 minutes ago, Zizou said:Mogu li Niksi da uđu u trku za Janisa sa nekim paketom tipa Anunobi, Robinson, još neka boranija i koliko god pikova prve runde imaju ili su Hjuston i OKC tu prvi u redu što se ponude tiče?Mislim da Janisa neće hteti ni Hjuston, a OKC dibidus. Eto vam ga.
6 hours ago6 hr Samo OKC može dovesti Janisa. Kako Dejm najverovatnije ne igra sledeće sezone, a ostatak ekipe je preslab, najverovatnije gledamo trejd Janisa.
6 hours ago6 hr 1 minute ago, Arigato said:Samo OKC može dovesti Janisa. Kako Dejm najverovatnije ne igra sledeće sezone, a ostatak ekipe je preslab, najverovatnije gledamo trejd Janisa.Ma kakvi. Ja tipujem na Majami.
6 hours ago6 hr odgledah sad lagano denver oklahoma, velika pobeda nagetsakako su se samo posrali u sva predvidjanja da nece imati sanse protiv mladih lavovaposebno raduje nacin na koji su dobili utakmicu, vecinu vremena u zaostatku u nekim trenucima i 15 razlike i onda na kraju preokretovo u velikoj meri menja postavku stvari u seriji, naravno tek je prva i sve je moguceocekivana dominacija jokica, sad je valjda i slepcima jasno koliko je zubac postao dobar igrac i kakav je posao odradio u toj seriji
6 hours ago6 hr 56 minutes ago, Amos said:Čisto kao misaona vežba. Da MPJ ostane ili da Kuminga dodje na njegovo mesto za 5-6 miliona manje po godini.morali bi da veruju u kumingu kao dubsi onomad. pri cemu bi on bio zamena za gordona a ne za mpja. mnogo komplikovano
6 hours ago6 hr 3 hours ago, spaceploitator said:A jbg preteruje se sad, zna AG neretko da zaglavinja bezveze u guzvu i u vrućini trenutka donese pogresnu odluku. Tako atletični igrači skoro uvek dolaze sa tim problemom. Noćas je posle ofanzivnog skoka na 20s do kraja odlučio da iz okreta zakuca preko Harta i Jduba, a imao je Mareja i Jokića same na trojci; da nije dao ovu trojku na kraju mnogi bi ovde pričali o tom momentu. Ali dao je, i učvrstio se kao drugi igrač Nagetsa u ovom plejofu, ogroman pobednički doprinos.milance je pre pocetka PO pisao kako denver nema sta da trazi u PO ako bi gordon bio drugi strelac ekipe, da su pored jokica mpj i marey tu da resetaju, a ako bi gordon kojim slucajem bio drugi strelac sa 20ak poena po mecu to bi bio kraj svih nada za denverod 5 denverovih pobeda, gordon je 3 puta bio drugi strelac ekipe, jednom je dao najvise poena, a u petoj utakmici je ubacio vise nego marey
6 hours ago6 hr 5 hours ago, Zizou said:Jedan mali plus za Jokarinu crunch time odbranu. Dobro je zatvorio SGA-a iz auta na 10 sekundi do kraja što je dovelo do toga da Holmgren primi loptu. Dve sekunde pre toga preslikana situacija, aut sa istog mesta kada je Jokić na klupi a na njegovom mestu Votson koji ni ne pomišlja da udvaja, Karuso ga lagano izbacuje fintom dodavanja dok se SGA lako oslobađa Brauna i nesmetano prima loptu za polaganje (koje je mogao da pretvori u bacanja uz potrošenih nekoliko sekundi).1 Nick Wright opisao ovo skoro od reči do reči uz pohvalu da je okrenuo ledja izvodjaču auta, što ne bi uradila većina super zvezda da ne ispadne smešna na kameri. Nahvalio ga do nebesa i završio sa - jebem li ga, valjda sam sad Denverov fan ili tako nešto.
5 hours ago5 hr 53 minutes ago, pbg12345 said:milance je pre pocetka PO pisao kako denver nema sta da trazi u PO ako bi gordon bio drugi strelac ekipe, da su pored jokica mpj i marey tu da resetaju, a ako bi gordon kojim slucajem bio drugi strelac sa 20ak poena po mecu to bi bio kraj svih nada za denverA drugi strelac tima u PO je ko? Mogao bih samo ostaviti post na ovoj slički da ispadneš smešan ali ću dodati da je u jednoj od tih pobeda kada je on bio drugi strelac Marej dao 43 poena što si iskusno prećutao a realno da Jokić nije odradio Kliniku u 4/4 jutros i dogurao do takođe ne baš standarndih 42 bilo bi to sve mnogo mnogo čupavije da ne kažem neizvodljivo.No nemam ja nikakav problem da ne budem u pravu, što se mene tiče prioritet su pobede, a ako će AG da bude drugi strelac a Denver da pobeđuje, ja zadovoljan... Klupa Denvera je nepostojeća nije nikakvo čudo očekivati od prvih 5 i druge i treće "zvezde" tima da moraju da ispune kakvu takvu kvotu da bi pobede bile moguće.. Naranvo da je to moguće (ponekad) iskompenzovati vanredno dobrim partijama drugih što se u gorepomenutim slučajevima i desilo, što se mene tiče samo neka prolaze, apsolutno mi je nebitno ko i kako će da trpa. Edited 5 hours ago5 hr by Mil@n
5 hours ago5 hr klupa denvera nije nepostojecato je jos jedna budalastina koja se ponavljawestbrook igra odlican POwatson je dobar, sinoc je bio odlican u drugom poluvremenuproblem je sto nemaju osmog standardnog igraca u rotaciji, ali imaju nekoliko kandidata koji mogu odraditi tu rolu u zavisnosti od protivnika i trenutnih potreba na mecu
5 hours ago5 hr 1 hour ago, pbg12345 said:odgledah sad lagano denver oklahoma, velika pobeda nagetsakako su se samo posrali u sva predvidjanja da nece imati sanse protiv mladih lavovaposebno raduje nacin na koji su dobili utakmicu, vecinu vremena u zaostatku u nekim trenucima i 15 razlike i onda na kraju preokretovo u velikoj meri menja postavku stvari u seriji, naravno tek je prva i sve je moguceocekivana dominacija jokica, sad je valjda i slepcima jasno koliko je zubac postao dobar igrac i kakav je posao odradio u toj serijiZubac je postao dobar igrač, ali oba okc centra su bolji od njega
3 hours ago3 hr 50 minutes ago, pbg12345 said:klupa denvera nije nepostojecato je jos jedna budalastina koja se ponavljawestbrook igra odlican POwatson je dobar, sinoc je bio odlican u drugom poluvremenuproblem je sto nemaju osmog standardnog igraca u rotaciji, ali imaju nekoliko kandidata koji mogu odraditi tu rolu u zavisnosti od protivnika i trenutnih potreba na mecuceo forum stalno u apsolutima, nije nepostojeca ali je def najslabija od preostalih ekipa u plejofu, iako westbrook igra iznad ocekivanjawatson uradi dve odlicne stvari pa triput ispadne na rotacijama ili retardiranom pokusaju kradje. vestbruk je juce imao niz od dve (cistom srecom ne i tri) izgubljene u trecoj cetvrtini koje su pretile da nepovratno prelome mec, osmog igraca nemaju ni pod razno, adelman bar pokusava sa stroterom i piketom zavisno od mecapa, ali tog iole pouzdanog 8og nemaju, dok sve druge ekipe imaju lagano od 8 navise4 hours ago, kralj said:nenormalan je doprinos Gordona. Čak nisam siguran da je drugi po doprinosu. Mrtva trka.A nemam pojma, tesko mi je da uporedjujem te centre gravitacije poput Jokica i ispusne ventle sto kaze Gee poput Gordona. Kako to kvantifikovati kad je neodvojiv ucinak Gordona od gravitacije koje Jokic ima, mada je i Gordon Jokicu postao prakticno savrsen saigrac. Vrv ima vise smisla pricati o isporucenom spram ocekivanja, kao one ocene sto neki novinari daju, i tu je Gordon bez premca u ekipi2 hours ago, pbg12345 said:posebno raduje nacin na koji su dobili utakmicu, vecinu vremena u zaostatku u nekim trenucima i 15 razlike i onda na kraju preokretpre serije sam razmisljao kako sto se cisto kosarkaskih stvari tice imaju prednost jedino u skoku (imali bi i i u sutu u vakuumu, ali pod ovim pritiskom okc odbrane nemaju), a sto se onih neopipljivih tice su mi daleko pouzdaniji u clutchu. zeleni su thunderi i Shai se jos nije dokazao u tekmama na ispadanje. svaku u kojoj ne bude blowout za okc nageci mogu uzeti, mada bih ja i dalje voleo da ispadnu. titule nece videti a sebicno hocu to tozla vise Edited 3 hours ago3 hr by spaceploitator