Sunday at 07:311 day 5 hours ago, pbg12345 said:plus su dobili votsona koji je bio odlican vecerasI proslu je bio dobar. Kad bi uspeo da razvuce taj nivo na celu seriju, protiv okc ce biti preko potreban
Sunday at 07:321 day video-8e0b7da899221a4a99f84597c2e9aed9-V.mp4 Edited Sunday at 07:351 day by kralj
Sunday at 08:131 day brat Russ u ovoj seriji: 43% iz igre, 41% trojke skoro 5 skokova i 3 asista na 2 izgubljene, 13.3 poena po mečuDESTESADAHEJTERI
Sunday at 08:181 day 2 minutes ago, goofs said:brat Russ u ovoj seriji: 43% iz igre, 41% trojke skoro 5 skokova i 3 asista na 2 izgubljene, 13.3 poena po mečuDESTESADAHEJTERI namerna tehnicka potez utakmice ja gledao snimak. morao da izvedem u provod goste koji su resili da se loce do zore.
Sunday at 11:211 day 3 hours ago, debeli said:Težak udarac za brata GlijaMrtav sam iznutra vec godinama pa me cak ni ovaj veliki uspeh mrskih mi Nagetsa ne pomera, mozda me dirne ako prodju Oklahomu jer su totalni autsajderi ali ne verujemNaravno, i pored toga navijam za metlu od strane pravog MVPa Saje Gilgesa i kompanije
Sunday at 11:331 day Not too badedit: još Rocketsi da ne prodaju večeras Edited Sunday at 11:341 day by Amos
Sunday at 11:391 day Šejkil kaže da naginje ka Nagecima, želi da brat Russ uzme prsten i da konjušar upadne u njegovo društvo centara.Barkli je u fazonu da Denver nema nikakve šanse jer sa klupe nemaju nikakvu produkciju, a OKC ima najbolju klupu u ligi, sadly ima smisla.
Sunday at 11:471 day 7 minutes ago, goofs said:Šejkil kaže da naginje ka Nagecima, želi da brat Russ uzme prsten i da konjušar upadne u njegovo društvo centara.To je već rekao kad su osvojili. https://youtube.com/shorts/yjuUDocDA3I
Sunday at 11:591 day 15 minutes ago, goofs said:Barkli je u fazonu da Denver nema nikakve šanse jer sa klupe nemaju nikakvu produkciju, a OKC ima najbolju klupu u ligi, sadly ima smisla.Kakav vetar u leđa Denveru, ako je i postojala nekakva nedoumica, sad je valjda svima jasno. Denver u 6.
Sunday at 12:051 day Prolaze Rocketsi večeras, i onda prolaze u finale zapada. Brat Russ izbacuje sve bivše timove na putu do titule, Clipperse, Thunder, Rocketse i u finalu Wizardse. Edited Sunday at 12:091 day by Venom
Sunday at 13:101 day 5 hours ago, kralj said: <span class="ipsAttachLink_box"><span class="ipsAttachLink_title">video-8e0b7da899221a4a99f84597c2e9aed9-V.mp4</span><span class="ipsAttachLink_metaInfo"> <span>6.94 MB</span> <span>·</span> <span>0 downloads</span></span></span>Zaboleće me stomak od nesmejanja, ako je to ikako moguće.Poznavaoci, dokle se stiglo sa oporavkom Nikolice Topića?
Sunday at 15:221 day Nemoj tako, eno njih 5-6 se grohotom nasmijase, mi sto osecamo jako susramlje smo u manjini
Sunday at 15:551 day Nismo mi el ej si publika nego samo anti Jokicevci ali nevezano za to, sve u vezi vaseg pulena je tesko susramlje otkako se pojavio, da se ne lazemoNe znam da li mi je neprijatnije bilo u prvih par godina kad je bio mlad i zelen pa se glupirao ili sad kad je pustio bradu i glumi neku veteransku ozbiljnost, mrtva trka. Naspram superstara i adekvatna baza fanova, logicno Edited Sunday at 15:571 day by Zli Gli