Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

5 hours ago, pbg12345 said:

plus su dobili votsona koji je bio odlican veceras

I proslu je bio dobar. Kad bi uspeo da razvuce taj nivo na celu seriju, protiv okc ce biti preko potreban

• Replies 5.3k
  • Views 255.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

Posted Images

brat Russ u ovoj seriji: 43% iz igre, 41% trojke fantom skoro 5 skokova i 3 asista na 2 izgubljene, 13.3 poena po meču

DESTESADAHEJTERI

2 minutes ago, goofs said:

brat Russ u ovoj seriji: 43% iz igre, 41% trojke fantom skoro 5 skokova i 3 asista na 2 izgubljene, 13.3 poena po meču

DESTESADAHEJTERI

namerna tehnicka potez utakmice

ja gledao snimak. morao da izvedem u provod goste koji su resili da se loce do zore.

3 hours ago, debeli said:

Težak udarac za brata Glija

Mrtav sam iznutra vec godinama pa me cak ni ovaj veliki uspeh mrskih mi Nagetsa ne pomera, mozda me dirne ako prodju Oklahomu jer su totalni autsajderi ali ne verujem

Naravno, i pored toga navijam za metlu od strane pravog MVPa Saje Gilgesa i kompanije

Untitled.jpg

Not too bad

edit: još Rocketsi da ne prodaju večeras s_p

Edited by Amos

Šejkil kaže da naginje ka Nagecima, želi da brat Russ uzme prsten i da konjušar upadne u njegovo društvo centara.

Barkli je u fazonu da Denver nema nikakve šanse jer sa klupe nemaju nikakvu produkciju, a OKC ima najbolju klupu u ligi, sadly ima smisla.

7 minutes ago, goofs said:

Šejkil kaže da naginje ka Nagecima, želi da brat Russ uzme prsten i da konjušar upadne u njegovo društvo centara.

To je već rekao kad su osvojili.

https://youtube.com/shorts/yjuUDocDA3I

15 minutes ago, goofs said:

Barkli je u fazonu da Denver nema nikakve šanse jer sa klupe nemaju nikakvu produkciju, a OKC ima najbolju klupu u ligi, sadly ima smisla.

Kakav vetar u leđa Denveru, ako je i postojala nekakva nedoumica, sad je valjda svima jasno. Denver u 6.

flat,750x,075,f-pad,750x1000,f8f8f8.jpg

@debeli

Čestitke na prolasku.

Prolaze Rocketsi večeras, i onda prolaze u finale zapada. Brat Russ izbacuje sve bivše timove na putu do titule, Clipperse, Thunder, Rocketse i u finalu Wizardse.

Edited by Venom

Nemoj tako, eno njih 5-6 se grohotom nasmijase, mi sto osecamo jako susramlje smo u manjini

EL-EJ-SI je stroga publika, treba vas nasmejati. sleep

Nismo mi el ej si publika nego samo anti Jokicevci ali nevezano za to, sve u vezi vaseg pulena je tesko susramlje otkako se pojavio, da se ne lazemo

Ne znam da li mi je neprijatnije bilo u prvih par godina kad je bio mlad i zelen pa se glupirao ili sad kad je pustio bradu i glumi neku veteransku ozbiljnost, mrtva trka. Naspram superstara i adekvatna baza fanova, logicno

jokic-dab.gif

jokic-shrug.gif

Edited by Zli Gli