Jump to content
IGNORED

NBA 24/25

freakns

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kralj

480

• 1n54jd3r

393

• Hele

285

• Amos

219

Posted
7 hours ago, garmonbozia said:

A što uopšte ulazite u tu diskusiju? Klasičan rage bait, ne verujem da ne kapirate. 

Više IQ test. Hele i Micko padaju redovno. 

• +1 1
Posted (edited)
5 hours ago, 1n54jd3r said:

Za rubriku wtf?!?

Screenshot_20250212_031308_Chrome.thumb.jpg.1fe10e5ccc348bd5abbd15cdbc73c2d8.jpg

Još igrao brat Jalen, u narodu poznat kao igrač za koga su PSD i Nacionale rekli da bi on mogao da igra sa njima u '90s, za razliku od Jokare i Vembija.

Edited by kralj
  • Haha 1
Posted

jesmo mi ispratili ovde da je otkazan trejd marka vilijamsa u lejkerse?

nije prosao lekarske

potpisali su lejkersi u medjuvremenu alexa lena, ali i  dalje su mnogo tanki pod kosem

da je dosao vilijams bili bi ozbiljan kontender

ben simons posle otkupa ugovora potpisao za kliperse

fin dodatak za njih

jos jedna ekipa sa zapada koja sad deluje bas ozbiljno

bice sveopsta krljacina, apsolutno je nemoguce predvisiti ko uopste visi za prvih 6, play in

Posted

Oko Williamsa nešto očigledno ne znamo.

Posted

Pisali smo o tome. Inače Alex Len je imao sve dogovoreno sa Pejsersima, ali su ga ovi lihvari vukli za rukav kad je propalo.

Inače #2 Šarlot je uložio neke žalbe, i dalje pokušava da progura taj trejd. Oni su nakon toga doveli Nurkića koji im apsolutno ne treba ako Vilijams ostaje, a i zagrizli su da ga se otarase.

• Hvala 1
Posted

Otprilike, s tim da im Nurkić generalno ne treba. 

Williams trenutno nije povređen, ali rekao bih da ima neku gadnu predispoziciju, čim su ga dali za onu siću, a sad potežu pravne radnje da im se ne vrati. Do skora su furali narativ da na njemu i Lamelo grade dinastiju, što je najgore, Williams je hajp dobrim delom opravdavao kad god bi bio zdrav.

Posted

jel zna neko ko se bolje razume u nba ugovore jel denver ima i dalje priliku da potpise brus brauna ako se otkupi taj ugovor ili je ta prilika prosla sa trejd dedlajnom?

znam da moraju da se spuste ispod prvog aprona da bi ga mogli potpisati i bila je ideja da se rese saricevog, najievog ugovora trejdom, ali od toga nije bilo nista

Posted
32 minutes ago, goofs said:

Pisali smo o tome. Inače Alex Len je imao sve dogovoreno sa Pejsersima, ali su ga ovi lihvari vukli za rukav kad je propalo.

Inače #2 Šarlot je uložio neke žalbe, i dalje pokušava da progura taj trejd. Oni su nakon toga doveli Nurkića koji im apsolutno ne treba ako Vilijams ostaje, a i zagrizli su da ga se otarase.

prevideo sam jbg

tesko je pratiti ovu temu od ovih iritirajucih trolova

a i sam forum ovih dana, posto 90% vremena odlazi na citanje one teme o protestima

• +1 3
Posted
9 minutes ago, pbg12345 said:

jel zna neko ko se bolje razume u nba ugovore jel denver ima i dalje priliku da potpise brus brauna ako se otkupi taj ugovor ili je ta prilika prosla sa trejd dedlajnom?

znam da moraju da se spuste ispod prvog aprona da bi ga mogli potpisati i bila je ideja da se rese saricevog, najievog ugovora trejdom, ali od toga nije bilo nista

Ne mogu, long story short, svi timovi koji su u nekim keceljama ne mogu da potpišu buyout igrača ako je otplaćen ugovor bio veći od mid-level-exceptiona za tekuću sezonu. MLE je nešto ispod 13 milki, Bruce Brownov ugovor je 23 milke.

• +1 1
  • Hvala 1
Posted
1 hour ago, pbg12345 said:

tesko je pratiti ovu temu od ovih iritirajucih trolova

ignore batina iz raja izasla

• +1 2
Posted

nismo ispratili lepu tekmu tristana protiv vembija

bas ima slifa mali, ali mora dosta da ojaca, narocito u jezgrutm

• +1 2
Posted (edited)

image.png.dd23733b418ac145b3c8d636b4631dc6.png image.pngimage.png.01afa110c5c835c90ba20113ad7d54ff.pngimage.png.2bc0b6d61e8695370a51e6e2a56bfab8.png

Edited by bebaguza
  • Haha 1
Posted (edited)

Meni deluje da je vec prilicno ojacao u odnosu na vreme kad je bio u Partizanu

Edited by Lord Stef
  • +1 1
Posted

Odslušao sam post-draftizam Drobnjaka i Tribine.

Frančeski izdominirao Dončić trejd.