Amos Posted February 12 Posted February 12 7 hours ago, garmonbozia said: A što uopšte ulazite u tu diskusiju? Klasičan rage bait, ne verujem da ne kapirate. Više IQ test. Hele i Micko padaju redovno. 1
kralj Posted February 12 Posted February 12 (edited) 5 hours ago, 1n54jd3r said: Za rubriku wtf?!? Još igrao brat Jalen, u narodu poznat kao igrač za koga su PSD i Nacionale rekli da bi on mogao da igra sa njima u '90s, za razliku od Jokare i Vembija. Edited February 12 by kralj 1
pbg12345 Posted February 12 Posted February 12 jesmo mi ispratili ovde da je otkazan trejd marka vilijamsa u lejkerse? nije prosao lekarske potpisali su lejkersi u medjuvremenu alexa lena, ali i dalje su mnogo tanki pod kosem da je dosao vilijams bili bi ozbiljan kontender ben simons posle otkupa ugovora potpisao za kliperse fin dodatak za njih jos jedna ekipa sa zapada koja sad deluje bas ozbiljno bice sveopsta krljacina, apsolutno je nemoguce predvisiti ko uopste visi za prvih 6, play in
goofs Posted February 12 Posted February 12 Pisali smo o tome. Inače Alex Len je imao sve dogovoreno sa Pejsersima, ali su ga ovi lihvari vukli za rukav kad je propalo. Inače #2 Šarlot je uložio neke žalbe, i dalje pokušava da progura taj trejd. Oni su nakon toga doveli Nurkića koji im apsolutno ne treba ako Vilijams ostaje, a i zagrizli su da ga se otarase. 1
kralj Posted February 12 Posted February 12 Otprilike, s tim da im Nurkić generalno ne treba. Williams trenutno nije povređen, ali rekao bih da ima neku gadnu predispoziciju, čim su ga dali za onu siću, a sad potežu pravne radnje da im se ne vrati. Do skora su furali narativ da na njemu i Lamelo grade dinastiju, što je najgore, Williams je hajp dobrim delom opravdavao kad god bi bio zdrav.
pbg12345 Posted February 12 Posted February 12 jel zna neko ko se bolje razume u nba ugovore jel denver ima i dalje priliku da potpise brus brauna ako se otkupi taj ugovor ili je ta prilika prosla sa trejd dedlajnom? znam da moraju da se spuste ispod prvog aprona da bi ga mogli potpisati i bila je ideja da se rese saricevog, najievog ugovora trejdom, ali od toga nije bilo nista
pbg12345 Posted February 12 Posted February 12 32 minutes ago, goofs said: Pisali smo o tome. Inače Alex Len je imao sve dogovoreno sa Pejsersima, ali su ga ovi lihvari vukli za rukav kad je propalo. Inače #2 Šarlot je uložio neke žalbe, i dalje pokušava da progura taj trejd. Oni su nakon toga doveli Nurkića koji im apsolutno ne treba ako Vilijams ostaje, a i zagrizli su da ga se otarase. prevideo sam jbg tesko je pratiti ovu temu od ovih iritirajucih trolova a i sam forum ovih dana, posto 90% vremena odlazi na citanje one teme o protestima 3
goofs Posted February 12 Posted February 12 9 minutes ago, pbg12345 said: jel zna neko ko se bolje razume u nba ugovore jel denver ima i dalje priliku da potpise brus brauna ako se otkupi taj ugovor ili je ta prilika prosla sa trejd dedlajnom? znam da moraju da se spuste ispod prvog aprona da bi ga mogli potpisati i bila je ideja da se rese saricevog, najievog ugovora trejdom, ali od toga nije bilo nista Ne mogu, long story short, svi timovi koji su u nekim keceljama ne mogu da potpišu buyout igrača ako je otplaćen ugovor bio veći od mid-level-exceptiona za tekuću sezonu. MLE je nešto ispod 13 milki, Bruce Brownov ugovor je 23 milke. 1 1
spaceploitator Posted February 12 Posted February 12 1 hour ago, pbg12345 said: tesko je pratiti ovu temu od ovih iritirajucih trolova ignore batina iz raja izasla 2
spaceploitator Posted February 12 Posted February 12 nismo ispratili lepu tekmu tristana protiv vembija bas ima slifa mali, ali mora dosta da ojaca, narocito u jezgrutm 2
Lord Stef Posted February 12 Posted February 12 (edited) Meni deluje da je vec prilicno ojacao u odnosu na vreme kad je bio u Partizanu Edited February 12 by Lord Stef 1
kralj Posted February 12 Posted February 12 Odslušao sam post-draftizam Drobnjaka i Tribine. Frančeski izdominirao Dončić trejd.
Recommended Posts