Zli Gli Posted February 11 Posted February 11 7 hours ago, reg said: Kakvu je trojku sada pogodio Jokić, iz ugla preko table, što je najgore, dok je izbacivao loptu samo sam pomislio...ulazi ovo. U strašnoj je formi. Morao sam da lajkujem coveku, jbg 2
Time Crisis Posted February 11 Posted February 11 Pa ima sigurno razlike kad igra na svom/domaćem terenu i šutira na koš na koji je šutirao milion puta i kad je prvi put u životu na nekom levom terenu
Zli Gli Posted February 11 Posted February 11 Ima razlike i kad igra 54. mec u NBA sezoni protiv Portlanda i polufinale OI protiv Amerike ali svakako ima dosta istine u komentaru
goofs Posted February 11 Posted February 11 Ma lik lupeta, redovno se pogađaju samo ako košarku gledaš kroz hajlajtse 9
Mil@n Posted February 11 Posted February 11 7 hours ago, reg said: Kakvu je trojku sada pogodio Jokić, iz ugla preko table, što je najgore, dok je izbacivao loptu samo sam pomislio...ulazi ovo. U strašnoj je formi. Portland mnogo bolji nego na početku sezone, mislim da tih 10 pobeda u 12 utakmica i motiviše Denver da igra bolje nego prošli put. Celu sezonu igra tako kada je primarni egzekutor, čim se Marej previše uživi sam u sebe uguši ga bukvalno, ne njega već ceo tim. Rekoh onda kada je Marej zaređao par dobrih utakmica da je to najgore što je moglo da ih snađe. Ne samo da je Jokić dao 40 već su imali valjda 44 asistencije. Jokićevi higlightsi ovakvih utakmica izgledaju nadrealno, trojke, poludistanca iz trka, nepogrešivi flouteri sa obe ruke, i perfektna egzekucija ispod koša uz naravno standardno dobro čitanje terena i odbrane, a kad se uvali, dole i dobije loptu to je kraj. Nestvaran igrač, nestvaran. 2
theanswer Posted February 11 Posted February 11 34 minutes ago, Zli Gli said: Ima razlike i kad igra 54. mec u NBA sezoni protiv Portlanda i polufinale OI protiv Amerike ali svakako ima dosta istine u komentaru Ima 0 posto istine u komentaru. 5 1
Kec u Nisu Posted February 11 Posted February 11 7 hours ago, Have_Fun said: Šta uradi DeRozan za pobedu Ne samo za pobedu, ceo mec ludilo... 1
Time Crisis Posted February 11 Posted February 11 1 hour ago, Zli Gli said: Ima razlike i kad igra 54. mec u NBA sezoni protiv Portlanda i polufinale OI protiv Amerike ali svakako ima dosta istine u komentaru Svakako se ni američki tim nije nešto šuterski proslavio
189- Posted February 11 Posted February 11 ako se ne varam, jokica je mucio zglob na olimpijadi, kao i cele prosle sezone. 3 1
Micko8 Posted February 11 Posted February 11 (edited) Na utakmici sa amerikancima nije ni trebao da sutira trojke nego da puni iznutra ali dobro na njemu su se menjala tri all star centra ceo mec ali Zli to ne razume Takodje debeli je cisto fauliran na dva tri suta za tri poena na toj utakmici, lepo sam evidentirao "sudisjke" greske koje su se dogodile , najveca kradja na olimpijskom turniru ikada . Edited February 11 by Micko8 1
Micko8 Posted February 11 Posted February 11 4 hours ago, goofs said: obezbeđenje u Erlajns Centru izbacuje naplje navijače koji propagiraju FIRE NICO poruku koliko su jadni kako će Kajri da im zapali na leto, nisu ni svesni Tu moze lepa tuzba da padne
Micko8 Posted February 11 Posted February 11 10 hours ago, reg said: Kakvu je trojku sada pogodio Jokić, iz ugla preko table, što je najgore, dok je izbacivao loptu samo sam pomislio...ulazi ovo. U strašnoj je formi. Portland mnogo bolji nego na početku sezone, mislim da tih 10 pobeda u 12 utakmica i motiviše Denver da igra bolje nego prošli put. On je energetski skroz izduvan, to se vidi i po broju skokova koje belezi u poslednjih mesec dana, vuce se po terenu kao kornjaca.
napadaj Posted February 11 Posted February 11 Fascinantno je da neko krivi Jokića za izgubljeno polufinale posle onakve utakmice. Baš nestvarno, čist bezobrazluk. 9
Time Crisis Posted February 11 Posted February 11 38 minutes ago, Micko8 said: On je energetski skroz izduvan, to se vidi i po broju skokova koje belezi u poslednjih mesec dana, vuce se po terenu kao kornjaca. 12 utakmica nije uopšte igrao poslednju četvrtinu inače bi imao dvocfren broj bez problema 2
Recommended Posts