May 18May 18 7 minutes ago, SNARC said:Hoce li neko da ga pusti da skrene temu na gol iz kornera..od prosle strane deluje bedno i usamljeno ?na koju li me to javnu ličnost podseća?
May 18May 18 9 minutes ago, copkillah said:na koju li me to javnu ličnost podseća? Licnost je..onako...bas nategnut pojam u ovom slucaju
May 18May 18 52 minutes ago, Uskebasi said:https://www.kurir.rs/stars/4408170/piksi-pokusao-da-ne-plati-carinu-za-ferariizvor i sam tekst taman slika i prilika karaktera onih koji ga dele i lajkuju
May 19May 19 Grobari su Jugosloveni, da probamo da ih odobrovoljimo sa Piksijevim golom u dresu sa najdražim grbom sa 6 buktinja
May 19May 19 Majstor! Vrhunski igrac, uspjesan i kao predsjednik i saveza i kluba, posle se dokazao i kao trener i na kraju kao selektor.Nista se u Srbiji ne prasta kao uspjeh
May 19May 19 13 minutes ago, Eleniko said:Potkači pa vidi, prethodno proveri kognitivne funkcijePa neću ja da ti proveravam, id kod stručnjaka. Ako treba da ti se plati, nema frke, samo reci, velikodušan je ovo forum.
May 19May 19 2 hours ago, Nikodije said:Grobari su Jugosloveni, da probamo da ih odobrovoljimo sa Piksijevim golom u dresu sa najdražim grbom sa 6 buktinjaPa kako se uzme, možda ako imaš nešto što je dobro uradio za Kosovare AlbanceVelike reči velikog Branka RužićaNjerezit e mëdhenjë nuk largohen kurr Fadil mik i dashur. Për të tjerët bëjmë tifo Partizanin e kemi nē zemër⚪️⚫️🙏 Edited May 19May 19 by Eleniko
May 19May 19 Btw kad smo već kod toga u Zvezdi su početkom ovog veka igrali ljudi koji su se zvali Ardian Đokaj i Sanibal Orahovac. 25 godina kasnije to ne bi bilo moguće.
May 19May 19 5 hours ago, copkillah said:Kakav li ćemo meltdown tek da imamo ako neko potkači Arkana Ujedinitelj Delija?