Jump to content
Info

Pomozi bratu ciganinu

Featured Replies

Kalina, koje ste mesto na kraju regularnog?

Kalina:

Screenshot-20250422-180231-Instagram-thu

• Replies 1.4k
  • Views 75.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

maestralno je odigrao kalinari, 1 faul(1q)

za 31 minut

bravo šumadinci

Da se preimenuje tema....

Kenan, Jago i Dobric potpisali nove dvogodisnje ugovore. Cestitam

Izvinjavam se sto vam nisam pomagao nakon sto smo vas pobedili u aba ligi. Vise sam se fokusirao na evroligu. Sutra biste docekali olimpijakos, da su vas real i bajern pustili

Veceras bi u Beogradu gostovao olimpijakos, da su bajern, a zatim i real pustili zvezdu. Sta mislite, koji bi trenutni odnos bio u seriji da su bajern i real pustili zvezdu? Ja mislim realno 1:1. Eh da su real i bajern pustili zvezdu, sad bi vervatno bilo 1:1 u seriji

ja mislim da bi nas Olimpijakos odmah 3 puta pustio da se ne cimaju bez veze.

Mislis, dakle postojis

Ciganima uvek ima ko da pomogne

Screenshot_20250430-024123.png

Ne verujem da bi u duelima izmedju olimpijakosa i zvezde bila metla, odnosno 3:0 ili 0:3. Verovatno bi se igralo 5 utakmica. Sutra bi zvezda opet ugostila olimpijakos. To, naravno, da su vas bajern i real pustili

2 hours ago, shimpu said:

Ne verujem da bi u duelima izmedju olimpijakosa i zvezde bila metla, odnosno 3:0 ili 0:3. Verovatno bi se igralo 5 utakmica. Sutra bi zvezda opet ugostila olimpijakos. To, naravno, da su vas bajern i real pustili

Cekaj Shimpu ti si ovde najupuceniji - sa kime sada igra Zvezda?

Zvezda igra, odnosno igrala bi, odnosno mozda bi zelela da igra veceras protiv Olimpijakosa. Uslov, odnosno dva uslova su bila da je puste Bajern i Real

13 minutes ago, shimpu said:

Zvezda igra, odnosno igrala bi, odnosno mozda bi zelela da igra veceras protiv Olimpijakosa. Uslov, odnosno dva uslova su bila da je puste Bajern i Real

Hvala!