April 28Apr 28 Izvinjavam se sto vam nisam pomagao nakon sto smo vas pobedili u aba ligi. Vise sam se fokusirao na evroligu. Sutra biste docekali olimpijakos, da su vas real i bajern pustili
Tuesday at 08:424 days Veceras bi u Beogradu gostovao olimpijakos, da su bajern, a zatim i real pustili zvezdu. Sta mislite, koji bi trenutni odnos bio u seriji da su bajern i real pustili zvezdu? Ja mislim realno 1:1. Eh da su real i bajern pustili zvezdu, sad bi vervatno bilo 1:1 u seriji
Wednesday at 06:024 days Ne verujem da bi u duelima izmedju olimpijakosa i zvezde bila metla, odnosno 3:0 ili 0:3. Verovatno bi se igralo 5 utakmica. Sutra bi zvezda opet ugostila olimpijakos. To, naravno, da su vas bajern i real pustili
Wednesday at 08:473 days 2 hours ago, shimpu said:Ne verujem da bi u duelima izmedju olimpijakosa i zvezde bila metla, odnosno 3:0 ili 0:3. Verovatno bi se igralo 5 utakmica. Sutra bi zvezda opet ugostila olimpijakos. To, naravno, da su vas bajern i real pustiliCekaj Shimpu ti si ovde najupuceniji - sa kime sada igra Zvezda?
Wednesday at 09:363 days Zvezda igra, odnosno igrala bi, odnosno mozda bi zelela da igra veceras protiv Olimpijakosa. Uslov, odnosno dva uslova su bila da je puste Bajern i Real
Wednesday at 09:503 days 13 minutes ago, shimpu said:Zvezda igra, odnosno igrala bi, odnosno mozda bi zelela da igra veceras protiv Olimpijakosa. Uslov, odnosno dva uslova su bila da je puste Bajern i RealHvala!