April 28Apr 28 Izvinjavam se sto vam nisam pomagao nakon sto smo vas pobedili u aba ligi. Vise sam se fokusirao na evroligu. Sutra biste docekali olimpijakos, da su vas real i bajern pustili
April 29Apr 29 Veceras bi u Beogradu gostovao olimpijakos, da su bajern, a zatim i real pustili zvezdu. Sta mislite, koji bi trenutni odnos bio u seriji da su bajern i real pustili zvezdu? Ja mislim realno 1:1. Eh da su real i bajern pustili zvezdu, sad bi vervatno bilo 1:1 u seriji
April 30Apr 30 Ne verujem da bi u duelima izmedju olimpijakosa i zvezde bila metla, odnosno 3:0 ili 0:3. Verovatno bi se igralo 5 utakmica. Sutra bi zvezda opet ugostila olimpijakos. To, naravno, da su vas bajern i real pustili
April 30Apr 30 2 hours ago, shimpu said:Ne verujem da bi u duelima izmedju olimpijakosa i zvezde bila metla, odnosno 3:0 ili 0:3. Verovatno bi se igralo 5 utakmica. Sutra bi zvezda opet ugostila olimpijakos. To, naravno, da su vas bajern i real pustiliCekaj Shimpu ti si ovde najupuceniji - sa kime sada igra Zvezda?
April 30Apr 30 Zvezda igra, odnosno igrala bi, odnosno mozda bi zelela da igra veceras protiv Olimpijakosa. Uslov, odnosno dva uslova su bila da je puste Bajern i Real
April 30Apr 30 13 minutes ago, shimpu said:Zvezda igra, odnosno igrala bi, odnosno mozda bi zelela da igra veceras protiv Olimpijakosa. Uslov, odnosno dva uslova su bila da je puste Bajern i RealHvala!