Wednesday at 12:522 days uživao sam ovih par dana bez klubova kao što su partizan i žalgiris u evroligi, konačno sjajno takmičenjekad konačno izdrkate kurčiće, obrišite se u zavesu, slobodno
Wednesday at 13:352 days 18 minutes ago, Moća said:Konacno malo radosti za navijace Kk Partizan u ovoj dugoj i mucnoj sezoni.Sreca sreca radost
Wednesday at 13:402 days 16 hours ago, shimpu said:Ko se laca mati, od majern binhena ce jel tako...Matcha latte
Wednesday at 16:452 days Idemo korak po korak, kako možemo da pričamo o Dubaiju kada ovaj tim nema pobedu u plej-of fazi Evrolige? Kako, recite mi? Brate ja nemam nijednu utakmicu u plej ofu u karijeri
Wednesday at 17:562 days 1 hour ago, ZokiAsov said:Brate ja nemam nijednu utakmicu u plej ofu u karijerizapravo ima,, sa GSW ali neka vas to ne ometa u kopijumu za sjajnu sezonu u kojoj ste stigli baš tamo gde ste se zaputili
Wednesday at 18:002 days 3 minutes ago, Eleniko said:zapravo ima,, sa GSW ali neka vas to ne ometa u kopijumu za sjajnu sezonu u kojoj ste stigli baš tamo gde ste se zaputili1 utakmica sa 0 minuta uz 1 faul i indeks -2Bolje da ga nisi branio.
Wednesday at 18:142 days šta se uopšte zbilo pa je kalina ispizdeo na gospodina gordonatmono objašnjenje da je gađao delgaciju zvezde flašama vode, koje su pisali po opskurnim portalima, nešto mi ne pije vodu
Wednesday at 18:242 days 23 minutes ago, *edited by mod said:1 utakmica sa 0 minuta uz 1 faul i indeks -2Bolje da ga nisi branio.Opet ste lagali