Sunday at 14:212 days Taj treći (Žika Pauk) se beše prvi eksponirao kad su se pojavljivali kao spasioci, al prvi se i povukao ako se sećam.Ova dvojica dobrotvora su posle zalagala grb i smišljala druge kreativne načine zaduživanja kluba na vetrometini. 20 godina dalje, govna i dalje plivaju.
Sunday at 14:562 days Nedavno sam međ nekim starim artijama našao pismo Igora Žeželja, u kojem mi se izvinjava jer nisam uspeo da uđem na utakmicu četvrtfinala Uleb kupa 2006 protiv Dinama iz Moskve iako sam imao sezonsku. Naravno, nisam ušao jer su pustili gomilu najvernijih bez karata. Obećao je i poklon u znak izvinjenja, nisam ga dobio. Edited Sunday at 14:572 days by Nikodije
Sunday at 15:012 days 4 minutes ago, Nikodije said:Nedavno sam međ nekim starim artijama našao pismo Igora Žeželja, u kojem mi se izvinjava jer nisam uspeo da uđem na utakmicu četvrtfinala Uleb kupa 2006 protiv Dinama iz Moskve iako sam imao sezonsku. Naravno, nisam ušao jer su pustili gomilu najvernijih bez karata. Obećao je i poklon u znak izvinjenja, nisam ga dobio.Poklon je došao na leto, pet godina kasnije.
Sunday at 15:102 days Najjače je što sam ja čuvao pismo jebenog idiota Igora Žeželja, jer eto stiglo mi nešto od Zvezde, znak pažnje haha
Monday at 20:171 day mi cigani da smo ljudi pa da se sad autošovinistički pridružimo grobosima u podjebavanju
18 hours ago18 hr On 30.3.2025. at 16:07, copkillah said:još onaj treći i to je tootkada je ova slika? nešto staro ili recentno?
18 hours ago18 hr 22 minutes ago, Eleniko said:otkada je ova slika? nešto staro ili recentno?kažu od pre neki dan