March 20Mar 20 tko to nama nocas nece moci da pajki 24 minutes ago, napadaj said:Ovo u Atini ko kad smo mi dobili Fener u gostima dok je Željko bio tamo hahaAli i dalje ostaju jedan od najodvratnijih, posebno kaosarkaska sekcija, klubova u jEvropi ( mislim na ove iz Pireja )
March 20Mar 20 12 minutes ago, napadaj said:Pa isto kao što smo mi onomad pušteninisu vas pustili, povukli su vodu da ne patite predugo
Thursday at 07:551 day 5 hours ago, napadaj said:Još par dana i krenuće priča kako su oni uvek bili protiv njihovog vrhovnog komandanta, i samo par njih je bilo za.
Thursday at 20:361 day 5 hours ago, copkillah said:ovo je level izgubljene lične karte i otvorene firmeista škola, ista ekipaJeste greška, trebalo je da legne 20 milki
Thursday at 20:421 day 5 minutes ago, Nikodije said:Jeste greška, trebalo je da legne 20 milkipočeo ćoki da brljavi, gleda šta se dešava i zna da će biti jahan
16 hours ago16 hr 21 hours ago, copkillah said:ovo je level izgubljene lične karte i otvorene firmeista škola, ista ekipaUvek sam se pitao kako meni niko nikad greškom ne uplati nešto. Ne mora 10 milki...
13 hours ago13 hr 18 hours ago, copkillah said:počeo ćoki da brljavi, gleda šta se dešava i zna da će biti jahan Hteo je da predstavi da su uplatu uradili Danilović i prethodna garnitura u tzv. košarkaškom savezu.