March 17Mar 17 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: генерал штабtm seciteme gde sam najtanji ako oni miloju ne pišu govore CIGANI
March 17Mar 17 jak vučićpederizam likova koji ne bi smeli da pokažu isečak od plate, tj na čijoj su sisi Edited March 17Mar 17 by Eleniko
March 17Mar 17 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: генерал штабtm seciteme gde sam najtanji ako oni miloju ne pišu govore Samo kad bi jos principijalisti smeli da otkljucaju nalog za komentarisanje
March 18Mar 18 Nema reach ovo pisanije ovde. A moj stav znas. Rigidniji je od vecine ovde koja pise na sportu. Redukovao bih koliko danas i profi sport i ideju organizovanog navijanja na gradjanski benigni minimum. U pocetku, do precesljavanja svega, cak i zabranio dok se odgovorni ne procesuiraju i izbiju im se iz glave ideje worshipovanja dva kluba. Mozemo krenuti od cz, nikakav problem
March 20Mar 20 6 minutes ago, napadaj said:Ovo u Atini ko kad smo mi dobili Fener u gostima dok je Željko bio tamo hahaAli ovo je skaradno bilo kakvo puštanje, kao u vučić ligi u fudbalu u Srbiji. Baš sramotno, ovim bi trebalo Euroleague da se pozabavi.Ciganija poprilična. Edited March 20Mar 20 by Tresko
March 20Mar 20 Krajnje je vreme da se oformi komisija EL za istrage namestanja. Ovo se vise ne moze trpeti
March 20Mar 20 4 minutes ago, MeanM@ said:Krajnje je vreme da se oformi komisija EL za istrage namestanja. Ovo se vise ne moze trpetiI Panter je namestio protiv nas...ali ruku Edited March 20Mar 20 by ubibobi
March 20Mar 20 10 minutes ago, Tresko said:Ali ovo je skaradno bilo kakvo puštanje, kao u vučić ligi u fudbalu u Srbiji. Baš sramotno, ovim bi trebalo Euroleague da se pozabavi.Ciganija poprilična.Pa isto kao što smo mi onomad pušteni
March 20Mar 20 1 minute ago, napadaj said:Pa isto kao što smo mi onomad pušteniMa ovo je bilo mnogo gore. Najsramotnije moguće, ovi bukvalno nisu hteli da igraju,