February 22Feb 22 Izgleda da su otkrili previše samoironije Screen_Recording_20250222_233055_Instagram_1_1.mp4
February 25Feb 25 E kralju, izvini, uopšte nisi ispao preglup, Kokeza je 100%. Nakon što je uz puno muka naučio da se potpisuje, Kokeza sada zna i reči kao što su "globalista" i "suverenista". Seems legit
February 26Feb 26 18 hours ago, copkillah said: E kralju, izvini, uopšte nisi ispao preglup, Kokeza je 100%. Nakon što je uz puno muka naučio da se potpisuje, Kokeza sada zna i reči kao što su "globalista" i "suverenista". Seems legit Osećao bih se kao potpun idiot da sam ovoj fotografiji posvetio više od 11 sekundi života, valjda zato što mi je informacija da li je to stvarno Kokeza potpuno nebitna. Pumpaj Kokpi!
February 26Feb 26 20 hours ago, copkillah said: E kralju, izvini, uopšte nisi ispao preglup, Kokeza je 100%. Nakon što je uz puno muka naučio da se potpisuje, Kokeza sada zna i reči kao što su "globalista" i "suverenista". Seems legit Kako misliš ispao preglup?
February 26Feb 26 4 hours ago, kralj said: Osećao bih se kao potpun idiot da sam ovoj fotografiji posvetio više od 11 sekundi života, valjda zato što mi je informacija da li je to stvarno Kokeza potpuno nebitna. Pumpaj Kokpi! Kad pre ono naprednjačko "pa šta?" sati
February 27Feb 27 Trinchieri svinjo debela™ se usrao u naprednjačko poselo u areni večeras. Lomiće se kvake opet.