Jump to content
Info

Pomozi bratu ciganinu

Featured Replies

Jbt, ovi stalkuju Radonjića :D

Valja razmisliti u kom svojstvu kralj ide na ove proteste, ako mu smeta "stalkovanje" Radonjića. Najjeftinja relativizacija ikad btw.

Edited by Milošica

Ma gde smeta, zabavlja. 

Ali dobra je tema za analizirati, verujem da bi ekipa iznedrila živopisne zaključke :ilija:

Edited by kralj

Jedino što smatram da je kompleksaš napadaj to trebalo da stavi na temu o protestima, a ne ovde. U ovom momentu treba znati prioritete.

10 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

obrisao je stori, al bar se nije bamirao sa "hakovan mi je profil" 

poslednji tragovi PFC-a u njemu :fantom:

tako je, vidi se da je temelj postavljen na teleoptiku

:nobles:

10 hours ago, Milošica said:

Valja razmisliti u kom svojstvu kralj ide na ove proteste, ako mu smeta "stalkovanje" Radonjića. Najjeftinja relativizacija ikad btw.

On još ne shvata princip javne ličnosti i toga da o njima sve informacije isplivavaju ovako ili onako.

a što se tiče protesta, nadam se samo da nije:

fbi-calling.gif

Edited by copkillah

Pa da se podsetimo, šta ko juri večeras. Jedine dve utakmice bez takmičarskog motiva su okršaji Jang Bojsa i Crvene zvezde odnosno Šturma i Lajpciga. Oni su ispali i bodovi im večeras znače za bolji plasman, prestiž, novac i koeficijentne bodove. U preostalih 16 mečeva svi jure nešto.

uefa mafia podriva srBstvo

Juri li nešto FKP?

A da, nikad ništa

Juri drugo mesto.

Romantika :wub:

IMG-d8a9779f2bc8ffe485510fc554fa296d-V.jpg

Košarkaška publika™

Evo i mene  iz haletm  sa malim zakasnjenjem, bio sam gore nivo 400 odma pored mene je bio ciganski kop, smesna situacija u jednom trenutku su svi skinuli majce i krenuli da pevaju, ne shvatajuci da je 90% majci crno-belo i da izgledaju kao kop navijaca Partizana, okolni semenkari u tom trenutku krenuli da im skandiraju crno beli! :laugh: