January 28Jan 28 Valja razmisliti u kom svojstvu kralj ide na ove proteste, ako mu smeta "stalkovanje" Radonjića. Najjeftinja relativizacija ikad btw. Edited January 28Jan 28 by Milošica
January 28Jan 28 Ma gde smeta, zabavlja. Ali dobra je tema za analizirati, verujem da bi ekipa iznedrila živopisne zaključke Edited January 28Jan 28 by kralj
January 28Jan 28 Jedino što smatram da je kompleksaš napadaj to trebalo da stavi na temu o protestima, a ne ovde. U ovom momentu treba znati prioritete.
January 29Jan 29 10 hours ago, kud u maglu Simoviću said: obrisao je stori, al bar se nije bamirao sa "hakovan mi je profil" poslednji tragovi PFC-a u njemu
January 29Jan 29 10 hours ago, Milošica said: Valja razmisliti u kom svojstvu kralj ide na ove proteste, ako mu smeta "stalkovanje" Radonjića. Najjeftinja relativizacija ikad btw. On još ne shvata princip javne ličnosti i toga da o njima sve informacije isplivavaju ovako ili onako. a što se tiče protesta, nadam se samo da nije: Edited January 29Jan 29 by copkillah
January 29Jan 29 Quote Pa da se podsetimo, šta ko juri večeras. Jedine dve utakmice bez takmičarskog motiva su okršaji Jang Bojsa i Crvene zvezde odnosno Šturma i Lajpciga. Oni su ispali i bodovi im večeras znače za bolji plasman, prestiž, novac i koeficijentne bodove. U preostalih 16 mečeva svi jure nešto.
January 31Jan 31 Kakva govna https://sportklub.n1info.rs/video/kosarka-video/sferopulos-pogodjen-dok-je-davao-izjavu-za-sport-klub/?utm_source=onesignal&utm_medium=webpush&utm_campaign=2025-01-31-Sferopulos-pogo
February 2Feb 2 Evo i mene iz haletm sa malim zakasnjenjem, bio sam gore nivo 400 odma pored mene je bio ciganski kop, smesna situacija u jednom trenutku su svi skinuli majce i krenuli da pevaju, ne shvatajuci da je 90% majci crno-belo i da izgledaju kao kop navijaca Partizana, okolni semenkari u tom trenutku krenuli da im skandiraju crno beli!